Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

attachment.php

Bunların kafasında bir tahta eksik arkadaşlar.Topçular da anladı ya siz olmasanız da varlığınızla motive olduklarını.Hak ettiğiniz yere doğru gidiyorsunuz merak etmeyin.Trabzon'un yaşadığı sendromun 5 katını yaşayıp şampiyonluk yüzüne hasret kalacaksınız.Adalet yerini bulacak..

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"] [TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"][TABLE="class: tablodismavi, width: 300"]

[TD="class: tabloicmavi, align: left"]UEFA Seyircisiz Oynama Cezası Vermiş[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="align: center"]

[TR]

[TD="align: left"][/TD]

[TD="align: center"][/TD]

[TD="align: center"]2 / 38[/TD]

[TD="align: center"][/TD]

[TD="align: right"][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
mavioniki - 24.01.2013 19:35

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

hangi olay ben çözemedim. gs lobisini tebrik etmemiz gerekiyor gerçekten hakkını veriyorlar.. Ciddiyim büyük başarı.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hangi olay tabi...o kadar çok var ki:D

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
phoorkan - 27.02.2013 23:55[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

düşünsenize yarı finale falan çıkıp men edildiğimizi‚ yaşamadığımız bir o kalmıştı onu da yaşarız artık.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Fener taraftarı olurken törenle beyinlerini mi aldırıyorlar bunlar. Hakikatten soruyorum, bilmediğimiz bir ritüelleri mi var?

Antudan :

hukuk okuyorum aslında bu kadar ağır bir cezayı hülle ile çözebiliriz hem polis tutanakları hemde fenerbahçe taraftarı olmadığını iddia eden komplo kurduğunu iddia eden birisini bulup suçu kabul ettirsek bu yükten kurtuluruz kabul eden kişide aşırı bi ceza almaz hem kulübün üstünden yük kalkar iyi bir organizasyonla yükü sırtımızdan atabiliriz 2 yıl kupalardan men üste stadın kapatılması çok ağır

shalke maçında 60 liralık fişeklerden alıp 4 5 tane fırlatıp gsninde stadını kapattırmak mümkün bence kulüpleri bu şekilde suçlayamazlar suçlarsalar olayı mahkemeye taşımak lazım

Beyler lütfen gidelim, olay çıkartalım, meşale atalım fb ye ceza aldıralım gibi söylemleri şaka yollu dahi olsa yapmayın. Böyle hülleler , alavere dalavereler ancak fb gibi şikeci bir takımın taraftarlarına yakışır.

Ha bir de.. senin okuyacağın hukukun içine...

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Beyler lütfen gidelim, olay çıkartalım, meşale atalım fb ye ceza aldıralım gibi söylemleri şaka yollu dahi olsa yapmayın. Böyle hülleler , alavere dalavereler ancak fb gibi şikeci bir takımın taraftarlarına yakışır.

Vay be hukuk öğrencisine bak hele.

Bundan hakim olsa ne olur savcı olsa ne olur. Çıkarı için herşeyi yapabilecek tipte birine benziyor

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Vay be hukuk öğrencisine bak hele.

Bundan hakim olsa ne olur savcı olsa ne olur. Çıkarı için herşeyi yapabilecek tipte birine benziyor

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bazen bazı avukatları görürsün ya hani hırsızları, katilleri, tecavüzcüleri, teröristleri, şikeci takımları ölümüne savunurlar. İşte bu tip adamlar.

95lNQel.png

Meireless'in hareketine çelme diyecek kadar aşmış bu adamlar :D

Antuya ve FB'ye bişey olmasın lütfen. Sizsiz naparız. :mad: Kime güleriz..:lol:

Hahahahah :) Bu ne doktor? Yasadışı yollara başvurmak içlerine işlemiş danazorların. Bu fikri öne süren arkadaş lütfen gitsin ben yaptım desin. Maldonado :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt