Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Malaga çıkarsa rezalet.Barca çıkarsa adalet mi oluyormuş...Maymundan gelmedik ama bazıları oraya doğru gidiyolar..

Malaga çıkarsa rezalet.Barca çıkarsa adalet mi oluyormuş...Maymundan gelmedik ama bazıları oraya doğru gidiyolar..

vallah bazen ister istemez bu bölüme bakiyorum merakdan dolayi. eskiden gülüyordum baya antudan gelen yorumlara ama öyle bir seviye ulasdiki bunlardaki beyin seviyesi artik gülünc yerine insanlik adina utanc duyuyorum acikcasi resmen.

bilimsel olarak arastirmak gerekir. sari ile laciverti tutanlar veya devamli bu renkleri görenlerin beyninde bir ters etkimi yapior negativ anlamda diye :SS:

Kendileri şimdiye kadar ciddi bir rakiple oynamadılar. Nasıl olurda bizim rakiplere laf atıyorlar,anlamıyorum.

BATE ve Plzen gibi kolay takımlarla oynadılar. Plzen napoli'yi eledi diyebilirler,ama Plzen'in bir halt oynayamadığını gördük.

Kolay takım dedikleri schalke içerde dısarda 3 atıp gönderirdi bunları.:yenieek:

Kendileri şimdiye kadar ciddi bir rakiple oynamadılar. Nasıl olurda bizim rakiplere laf atıyorlar,anlamıyorum.

BATE ve Plzen gibi kolay takımlarla oynadılar. Plzen napoli'yi eledi diyebilirler,ama Plzen'in bir halt oynayamadığını gördük.

Kolay takım dedikleri schalke içerde dısarda 3 atıp gönderirdi bunları.:yenieek:

bir düzeltme yapmama izin ver kardeşim plzen ile daha ikinci maçı oynamadılar bu akşam oynayacaklar.açıkcası ben plzenden bir sürpriz bekliyorum.kimse diyemez ki ezikler turu geçti diye.dilerim Allahtan inşallah bu akşam şöyle güzel bir galibiyet alırda plzen o zaman görürüm ben bu ezikleri :D:D:D:D

vallah bazen ister istemez bu bölüme bakiyorum merakdan dolayi. eskiden gülüyordum baya antudan gelen yorumlara ama öyle bir seviye ulasdiki bunlardaki beyin seviyesi artik gülünc yerine insanlik adina utanc duyuyorum acikcasi resmen.

bilimsel olarak arastirmak gerekir. sari ile laciverti tutanlar veya devamli bu renkleri görenlerin beyninde bir ters etkimi yapior negativ anlamda diye :SS:

şimdi ters etki yapabilmesi için öncelikle etki yapılabilecek bir beyin olması lazım.bunlarda da beyin olmadığına göre ne ters ne de düz etki etme şansı yok :D:D:D

bir düzeltme yapmama izin ver kardeşim plzen ile daha ikinci maçı oynamadılar bu akşam oynayacaklar.açıkcası ben plzenden bir sürpriz bekliyorum.kimse diyemez ki ezikler turu geçti diye.dilerim Allahtan inşallah bu akşam şöyle güzel bir galibiyet alırda plzen o zaman görürüm ben bu ezikleri :D:D:D:D

Benimde içimden öyle geçiyor. Ama bu Plzen'in napoli'yi 2 maçta da nasıl yendiğini bir türlü anlayamıyorum.

Plzen'in bize kötü gelmesinin sebebi şunlarda olabilir

1- Napoli'nin kendine has bir oyun sistemi var. Kendi oyunlarını oynuyorlar.

2- Fener her zamanki futbolu iğrençleştirme taktiğiyle oynuyor,çok savunmaya yonelik bir futbol oynuyorlar.

2004 teki yunanistan gibiler. :)

Benimde içimden öyle geçiyor. Ama bu Plzen'in napoli'yi 2 maçta da nasıl yendiğini bir türlü anlayamıyorum.

Plzen'in bize kötü gelmesinin sebebi şunlarda olabilir

1- Napoli'nin kendine has bir oyun sistemi var. Kendi oyunlarını oynuyorlar.

2- Fener her zamanki futbolu iğrençleştirme taktiğiyle oynuyor,çok savunmaya yonelik bir futbol oynuyorlar.

2004 teki yunanistan gibiler. :)

yunanistan gibi mi?yunanistanın oynadığı oyun bunların oynadığının yanında barça gibi kalır :D:D:D:D. ama dediğim gibi bu akşam açıkcası ben sürpriz bekliyorum.inşallah dilediğimiz gibi olur da kudururlar bu akşam.:D:D

ama böyle birşey olursa en çok neye üzülürüm biliyormusun?evde pc yok yani angut.com a girme şansım hemen yok mecburen yarın bakmak zorunda kalacağım o zevki anında yaşamak var ama neyse artık :D:D:D:D

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Bayern Munich yazmışlar ama UEFA'da Bayern Munchen olarak geçtiğini bilmediklerinden kolpada bile çuvallamışlar.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fenerlikral - 15.03.2013 01:04

1- uefa seyircisiz diyor

maşallah seyircili maç kadar tezaruhat vardı DİKKAT !

adamlar bize takmış halde.

2- güvenlik önlemleri stad çevresinde yoğunmuş ama bence 6s veya ts liler hiç akla gelmedik bir maç yaparlarsa yapacaklar.

hazırlık olur. deplasman olur. ve Fenerli kılığına girip yapabilirler. ( sahaya girme vb. )

Çok dikkat !

[alıntı yap]

:Roflol:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
gecekor - 14.03.2013 09:30[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Allahım‚ yalvarırım BARCA gelsin. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

kemik göremiyorum ben

Fenerlikral - 15.03.2013 01:04

1- uefa seyircisiz diyor

maşallah seyircili maç kadar tezaruhat vardı DİKKAT !

adamlar bize takmış halde.

2- güvenlik önlemleri stad çevresinde yoğunmuş ama bence 6s veya ts liler hiç akla gelmedik bir maç yaparlarsa yapacaklar.

hazırlık olur. deplasman olur. ve Fenerli kılığına girip yapabilirler. ( sahaya girme vb. )

Çok dikkat !

[alıntı yap]

:Roflol:

Lan olm daha iki gün önce bu forumda kılık değiştirelim Galatasaray maçında olay çıkartalım onlar da ceza yesin diye siz yazmıyor muydunuz. Kendi kumpasından kıllanan bir bunlar vardır herhalde. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Zaten yapmış yapacağı kadar ya, o da ayrı mesele.

Benim de beynimin durduğu nokta bu... Ya insan da azıcık beyin olur veya utanma arlanma olur. Şu angutlar arasında bir anket yapılsaydı sene başında Plzen ve Bate'yi %80 'i hayatında ilk kez duydum derdi.. Ve o 2 ezik takımı da güç bela geçiyorlar hala nasıl bizim rakiplere b.k atarlar... Bu angut.com da bilgisayarlara bir gaz falan mı salınıyor da bunların beyinler sulanıyor artık ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım

Sadece son satırı okusanız da olur .

Bize yıllardır tesadüf diyorlar ya gerçeği görmeye başlamışlar. Komik olduğu için paylaşmadım.

120 dk arsenal oynadı diyor,penaltılarla Galatasaray aldı diyor,son satırda da tesadüfle alınmaz bu kupa diyor,adam kendi kendine çelişkiye düşüyor :SS: Oda biliyor finalde Galatasarayın daha iyi oynadığını hakederek kazandığını ama işte çamur atmak artık karakteristik özelliği oldu bu eziklerin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt