Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bu fenerliler net mal ciddiyim paylaşımım antudan değil ama farketmez bence.

Bir gazetede taraftar oranlarını açıklamışlar Galatasaray %36 fb%35 çıkmış kaldı ki bizim fark atmamız gerekiyor en basitinden hayatım boyunca okuduğum okullarda fenerli öğrenci çok az olurdu sınıfın yarısından çoğu hep Galatasaray taraftarı olurdu neyse önemli olan bu değil bu konunun altına yazılmış bir yorum şimdi paylaşayım da görün :D

Fatsali34FB nin Avrupadaki müthiş başarısı özleikle FB ye duyulan Sevgiyi arttırmış görünüyor böyle giderse FB arayı açacak gibi görünüyor!

Şimdi öncelikle Fb arayı açacak gibi görünüyor yazmış mal arkadaş sanırım 35 in 36 dan küçük olduğunu bilmiyor ayrıca Fb nin Avrupa daki müthiş başarısı ne demek ne başarısı sağladılar anlamadım o kupayı alsalar bile ki almaları imkansız bizim yakaladığımız sükseye ulaşamayacaklar cl ve uefa arasında ki farkı bilmiyor sanırım bu mal.

Ciddiyim bu fenerli arkadaşlarda zihinsel sorunlar var.

Avrupadak hangi başarı ve hangi zaman diliminde hangi adam tuttuğu takımı bırakıp fenerli olmuş? Başarı denen şey bir Lazio maçından ibaretse, geçen haftadan bugüne kadar kaç kişi arttı? :)

Zaten diğer söyledikleri ne olduğunu belli ediyorda neyse.. Bunlar olmasa biz nasıl güleriz? :)

Avrupadak hangi başarı ve hangi zaman diliminde hangi adam tuttuğu takımı bırakıp fenerli olmuş? Başarı denen şey bir Lazio maçından ibaretse, geçen haftadan bugüne kadar kaç kişi arttı? :)

Zaten diğer söyledikleri ne olduğunu belli ediyorda neyse.. Bunlar olmasa biz nasıl güleriz? :)

Abi azıcık mantıklı biri olsa şunu yazan gerçekten böyle şeyler yazmaz benim üzüldüğüm nokta böyle insanlarda bu ülkede çalışıyor çeşitli işler yapıyor olması yani sosyal hayatında böyle şeyler yazabilecek bir düşünce tarzı olan insanın yaptığı işi ne kadar düzgün yapabileceği ve bu iş ile ülkesine ve insanlarına nasıl faydalı olabileceği konusunda korkularım var ne yazık ki.

Abi azıcık mantıklı biri olsa şunu yazan gerçekten böyle şeyler yazmaz benim üzüldüğüm nokta böyle insanlarda bu ülkede çalışıyor çeşitli işler yapıyor olması yani sosyal hayatında böyle şeyler yazabilecek bir düşünce tarzı olan insanın yaptığı işi ne kadar düzgün yapabileceği ve bu iş ile ülkesine ve insanlarına nasıl faydalı olabileceği konusunda korkularım var ne yazık ki.

İş başvurularında hangi takımı tutuyorsun diye sorulmalı ve cevap fenerbahçe ise işe alınmamalı diye geçen sene birşey yazmıştım. :)

İlkokulda, lisede, üniversitede, dershanede nereye gitmişsem Galatasaraylı çoğunluktu.O araştırmalara gülüyorum sadece.

Türkiye'de tüm şehirlerde Galatasaraylı daha fazla.Aksini iddia eden sarhoştur, tinercidir.

Bir gazetede taraftar oranlarını açıklamışlar Galatasaray %36 fb%35 çıkmış kaldı ki bizim fark atmamız gerekiyor en basitinden hayatım boyunca okuduğum okullarda fenerli öğrenci çok az olurdu sınıfın yarısından çoğu hep Galatasaray taraftarı olurdu neyse önemli olan bu değil bu konunun altına yazılmış bir yorum şimdi paylaşayım da görün :D

Fatsali34FB nin Avrupadaki müthiş başarısı özleikle FB ye duyulan Sevgiyi arttırmış görünüyor böyle giderse FB arayı açacak gibi görünüyor!

Şimdi öncelikle Fb arayı açacak gibi görünüyor yazmış mal arkadaş sanırım 35 in 36 dan küçük olduğunu bilmiyor ayrıca Fb nin Avrupa daki müthiş başarısı ne demek ne başarısı sağladılar anlamadım o kupayı alsalar bile ki almaları imkansız bizim yakaladığımız sükseye ulaşamayacaklar cl ve uefa arasında ki farkı bilmiyor sanırım bu mal.

Allah cezasını vermesin ben de Fatsalıyım kepaze etmiş bizi .. Belki tanıdığım kuşlardan biridir...:D

Aziz Yıldırım; Galatasaray'ın UEFA kupası tesadüftür. Tekrarlanmayan başarılar tesadüftür...

Başka sözüm yok hakim bey...

artık internet devri çocuklar bile hangı takımın güçlü hangı takımın zorlu oldugunu biliyor bizim komşunun torunu 5 yaşında babası abisi fenerli.Galatasaray r.madridi 3-2 yendı cocuk fener formasını balkondan atmıs bana gs forması alın demiş :D sabah baktım sırtında gs forması geziyor :)

Hasta bu insanlar:

Kod:
Mesajı Gönderen: EftalFeder:cLink:0175443

ne kadar drogba hayrani varmis. 

elinin altinda MÜSLÜMAN SOW dururken Hangi dine mensup oldugu bile tartisilan drogbayi isteyen zihniyetin FENERBAHCELI oldugundan süphe ederim.

Hasta bu insanlar:

Kod:

elinin altinda MÜSLÜMAN SOW dururken Hangi dine mensup oldugu bile tartisilan drogbayi isteyen zihniyetin FENERBAHCELI oldugundan süphe ederim.

Biri şuna Fenevdeki topçuların dinini anlatsın arkadaş.Bir zaman Alex için bir taraflarını yırtıyorlardı.Alex müslüman da benim mi haberim yok..!

Hasta bu insanlar:

Kod:

Mantığına tükürdüğümün mantığına göre.

WEBO Hacı hatta Baklacı Camiinde beş vakit namazda.

Meirelles falan Kabe'den çıkmıyorlar .lol.

Hahaha yav bunlarla ayni ulkede yasiyorum ya kendimden utaniyorum

Bu mantıkla bizim irandan topçu almamız gerek

Zifiri34 - 14.04.2013 01:42 [TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

kim drogbaya carpıyorsa kamyon carpmış gibi geriye sekiyor..bu adamı türkiyede tutabilecek oyuncu yok..

:asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hasta bu insanlar:

Kod:

Bunlar ne ara cemaatci olmuşta bizim haberimiz yok ? :troll:

Hasta bu insanlar:

Kod:

görende kizina koca ariyor sanir. ulan bu futbol mal. hangi dine mensup oldugunun ne farki var. harbi gerizekali bile degil bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt