Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Cold_Fire - 22.03.2013 16:57

SPK 2.artırım talperlerini kabul etmezse veya devlet baba bir koltuk daha çıkmazsa bırak Robben´i ‚ Brezilya´dan 2.lig topçusu bile alamazlar!

Net borçları 300 milyon euroya yakın.

[alıntı yap]

300 m euro borcumuz varmıs ve sanki tek gelirimiz sermaye artısı.

Bu tür geri zekalılar ile yüz yüze konusup gt etmeyi cok isterim,ama cıkmıyorlar ki karsıma.

184995ayivolkan.jpg

Kedi yumak olayi hiç volkana benzememis kusura bakmasin, volkan budur :

ours_ballon_2.jpg

Beter olsun kaleci müsvettesi taraftarı onun hep ARKASINDA olsun :)

[TABLE="width: 1164"]

[TR]

[TD]Hazmedemiyorum ![/TD]

[/TR]

[TR="bgcolor: Gray"]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

ya yemin ederim size.

1 kere maç esnasın da tekme attım masaya ayağım incinmişmi ne olmuş.

3 hafta zor yürüdüm.

geçen sinirlendim gençler maçında yumruk attım duvara son anda arkadaşım yastık koydu araya.

koymasa belki elim parçalanacak.

kendimize zarar veriyoruz artık yeter ya yeter be yeter.

çıldırıcaz bu yapılmaz ayıptır.

yazıktır.

günahtır.

ne hale getirdiniz klubu ya ?!

bu ney lannn herifler uçmuş.bir an hayal ettimde :D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

asdfgwfas bu nedir ya, jimnastikçiler bunları da mı alıştırdı tinere. "vurdum tekmeyi yüzbaşının kapısına bu ne lan dedim" diye anlatır bunlar askerlik anılarını..

Bizim net borcumuz 300m Euro değil. 200 küsürlü bir rakam ama 200 sınırına yakın. Gelirimizde burada yazıldığı gibi de çok değil ama şimdilik. Ülker sponsorluğu bitince, CL'ye yeniden katıldığımızda yani yeniden TSL şampiyonu olduğumuzda borcumuz baya baya azalacak 100bandına inecektir tabii transfer harcamasına paralel.

Bizim net borcumuz 300m Euro değil. 200 küsürlü bir rakam ama 200 sınırına yakın. Gelirimizde burada yazıldığı gibi de çok değil ama şimdilik. Ülker sponsorluğu bitince, CL'ye yeniden katıldığımızda yani yeniden TSL şampiyonu olduğumuzda borcumuz baya baya azalacak 100bandına inecektir tabii transfer harcamasına paralel.

Hocam yanilmiyorsam , birseyi ifade etmeyi unutmussun.. 200 kusur demissin, dogru bende 210 civari diye hatirliyorum ama unuttugun onemli sey 210milyon DOLAR oldugu yani EURO degil, ikisinin arasinda buyuk fark var.

Yanlisim varsa duzelt, ben oyle hatirladigimdan soyluyorum..

Hocam yanilmiyorsam , birseyi ifade etmeyi unutmussun.. 200 kusur demissin, dogru bende 210 civari diye hatirliyorum ama unuttugun onemli sey 210milyon DOLAR oldugu yani EURO degil, ikisinin arasinda buyuk fark var.

Yanlisim varsa duzelt, ben oyle hatirladigimdan soyluyorum..

Son açıklanan canlı borcumuz senin söylediğin ve doğru. Geri ödemeler(uzun vade de planlı) ve faziler ile birlikte 205m Euro idi en son.

31 mart tarihli olağan mali kurulda borcumuzun

211 milyon dolar olduğu açıklanmıştır.

ayrıca başkan Ünla Aysal G.Sarayın yıllık giderinin 200 milyon eruro olduğunu belirtmiştir.

Yaklaşık 15 yıldır Galatasaray, fb taraftarlarına ve medyaya göre mali krizde, batmadı gitti nedense...

24.04.2013 14:10 Çarşamba #1

İlelebet_FB

Hürriyette Anlat Süleyman haberi (Önemli)

Tosic başta Gençlerbirliği birçok oyuncu o akşam kesin dopingliydi ayrıca

Tosic için hakem raporu değişti ise bu skandal olur ki alem biliyor Abaya ın kime kart göstereceğini şaşırıp 4 hakeme bile sorduğunu

Sivasspor itiraz etti mi asıl problem bu yoksa usulen 3 gün süre geçti denip karar bile alınmaz....

Hürriyette Anlat Süleyman haberi (Önemli)

resmen komedi 1 hafta önce öpüp sevdikleri abayı şimdi düşman ilan etmişler ve gençlerbirliğini dopingli diyorlar pes artık

31 mart tarihli olağan mali kurulda borcumuzun

211 milyon dolar olduğu açıklanmıştır.

ayrıca başkan Ünla Aysal G.Sarayın yıllık giderinin 200 milyon eruro olduğunu belirtmiştir.

Aynen öyle. Borç nakit borcumuz 200 küsür milyon DOLAR, uzun vadeli ödemelerimiz ise 200 küsür milyon EURO. O yüzden öyle ohh ohh para çok muhhabeti yapmasın kimse. Elbette son 10 yıla göre oldukça iyiyiz.

Ancak, iyi yönetilmeli ve en az 2 TSL Şampiyonluğu + CL katılımı daha lazım ki düze çıksın işler.

Seneye 4. yıldızı takınca borç iyice azalır.

Robben ile ilgili bir sayfa bulamadım antuda. varsa bir muhterem link atsın :D

Artık alamazlar, gelmez demiyorlar pek. Cesaret edemiyorlar :D

Batarız diye bir umut bekliyorlar.

Artık alamazlar, gelmez demiyorlar pek. Cesaret edemiyorlar :D

Batarız diye bir umut bekliyorlar.

Biri aynen şu yorumu yapmış: Hala çıkıp mümkün değil diyebilen arkadaşların olması tuhaf ötesi. 10 kere duvara toslasanız 11. sefer de aynısını yapıyorsunuz. :haha:

Bu adamı yazın bir kenara. Sneijder içinde aynısını demişti. totemcimi acaba :D

Aynen öyle. Borç nakit borcumuz 200 küsür milyon DOLAR, uzun vadeli ödemelerimiz ise 200 küsür milyon EURO. O yüzden öyle ohh ohh para çok muhhabeti yapmasın kimse. Elbette son 10 yıla göre oldukça iyiyiz.

Ancak, iyi yönetilmeli ve en az 2 TSL Şampiyonluğu + CL katılımı daha lazım ki düze çıksın işler.

Emrah dostum..iyiye gidiş var

borçlar (milyon dolar);

2008 : 207,3

2009: 283,8

2010 : 315,2

2011 : 251,9

2012 : 211,6

ama dediğin gibi har vurup harman savuracak para yok.

akıllı bir transfer politikası izlenip lig şampiyonluğunun yanında ŞL de en az ç.final oynamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt