Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

bazen bu forumdada göruyorum fenerrcelle ilgili reklamlarıı uyuz oluyorum

Bunlar otomatik reklamlar. Türk telekom bir hafta boyunca girdiğin siteleri kaydediyor. Sonra bu veri tabanına göre, mesela alışveriş sitelerine çok girer çıkarsan ona göre reklam gelir. çok fazla xxx sitesine girersen, olup olmadık yerde karşına iri göğüslü hatunlar çıkar. o yüzden bu tip şeylerle karşılaşmak mümkün.

Zahahahaha :asd::asd: çocuk olayi cozmuz, neden looser'lerin takimini tutuyoruz biz buba diyor

946504_606741802678202_447450666_n.png

Playstation u baz alıyorlar ilginc :D Beşiktaş Samsun maçına bakarlarsa yakın tarihte ki,Beşiktaş takımdan 4 kırmızı olunca maç devam etti,sonra Ilhan hakemi kovaladı,5 de atılınca maç tatil oldu.

Ayrıca Galatasaray'ın Mondragon zamanında 4 kırmızı kart görüp yine de pozisyon bularak Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesi var ama playstation kaynağı çok önemli :D

bu çok eski post ama alıntılama gereği duydum zaman aşımı süreci 5 yada bazı konularda 10 yıldır 6-0 geçeli zaten 10 sene oldu o zamandan beri sen ne halt yedin ebe kuş beyinliii :yenieek:

5 KİŞİ ATILIRSA hükmen mağlup sayılırsın 4 değil.Bunu bile bilmedem konu açmış....

Şirin Baba - 07.05.2013 17:44

Bilerek‚ isteyerek yenileceklerini dusunuyorum. FT olsam ozellikle maglup olmaya oynardim. 2A´nin seneye de gorevlerinin basinda olabilmesi icin elimden geleni yapardim.

2A'ya koptum:asd:

Ahahahaha yenilsek bile akıllarında hep '' acaba bilerek mi yenildiler'' şüphesi olacak :D

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Aziz Yıldırım ın tahtında oturmaya devam edeceği yazılmış. Köpürüyorlar. :)

Üflesen yıkılacak haldeler.

Ahahjahahahahahha

Bu sene 12 aylık maaşımın 1 ayını sadece fenerium´a ayırdım‚ ailemin çocuğumun rızkından kesip destek verdim ama getirdikleri futbolcularda‚ hocada‚ yönetimde benim verdiğim parayı çarçur etti...

Ben kulübe ve renklere aşığım aslolan FENERBAHÇE...

Benim daha yağmacılara vereceğim maddi manevi destek yoktur...

Bu yönetim yüzünden‚ Şerefsizler sokakları inletiyor‚ yazıklar olsun bize bunları yaşatanlara.... Sinirimden sokağa çıkıp kalabalığa tekme tokat gireyim bir temiz dayak yeyip rahatlayim istiyorum...

[alıntı yap]

Üzüldüm lan buna.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Aziz Yıldırım ın tahtında oturmaya devam edeceği yazılmış. Köpürüyorlar. :)

Üflesen yıkılacak haldeler.

hakikaten ya seni okuyunca bakayım dedim gerçekten adam tahtımda görevimin başındayım demiş.yuh anasını arkadaş ya bu kadar da olmaz diyeceğim ama şaşırmadım. "bir tarafınızı da yırtsanız benim dediğim olur" diyen bir adamdan beklenen bir açıklama olmuş :D

Bu Hanoğlu Hakan ne ayak? bu adam hakkında bilgi almak istiyorum :asd:

Playstation u baz alıyorlar ilginc :D Beşiktaş Samsun maçına bakarlarsa yakın tarihte ki,Beşiktaş takımdan 4 kırmızı olunca maç devam etti,sonra Ilhan hakemi kovaladı,5 de atılınca maç tatil oldu.

Ayrıca Galatasaray'ın Mondragon zamanında 4 kırmızı kart görüp yine de pozisyon bularak Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesi var ama playstation kaynağı çok önemli :D

ah bide kuralları bilseler

Bunlar neyine güvenip Galatasaray taraftarına ezik diyor la :asd::asd:

Antu.com Cep Forumları

dalga gecer gibi emrenin lafıyla konu acmıslar hic bi kuştan itiraz yok :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt