Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

oylar aykuta aksin hadi beyler gösterin gsc'nin gücünü

Güveniyordum hala da güveniyorum

5676 %48,04

Güvenmiyordum hala da güvenmmiyorum

3743 %31,68

Güvenmiyordum ama şimdi güveniyorum

1754 %14,84

Güveniyordum ama artık güvenmiyorum

641 %5,425

:asd::asd:

La boş yere spoiler yapmadık ya niye paylaşıyorsunuz adamlar uyanacak :sad007:

Ben bu yöntem sayesinde ilk denememde 5'te 5'e katılmıştım , son soruda gittik tabi :lol:

Geçmiş olsun çok üzüldüm.Bu Ercan Taner'in olduğu programdan ne hayır gelir ya Cristian gibi direğe vurursun,ya da Kuyt gibi atar maç sonunda vurulursun.

Angut sitesindeki anket GALATASARAY'lılar akın etti :D

Geçmiş olsun çok üzüldüm.Bu Ercan Taner'in olduğu programdan ne hayır gelir ya Cristian gibi direğe vurursun,ya da Kuyt gibi atar maç sonunda vurulursun.

Babam yüzünden oldu ya son soruda aklımı karıştırdı ama öyle kararlı bir şekilde söyledi ki kesin benden iyi biliyordur dedim , meğer bilmiyormuş .:lol: Sağlık olsun ya üzülecek birşey yok dostum ya alt tarafı Wii kazanacaktık.

AW: Antu'dan Enstantaneler

Ozzy - 05.05.2013 03:54

ben bu konuya iyimser bakiyorum.. Galatasaray maddi duzenini duzeltmisken yapacaklari yabanci transferi ile daha cok basari yakalayabilirler.

bizim ise gecmis senelerde ve bu son senede yabanci futbolculardaki zararimizi goz onunde tutarsak bu kural maddi durumumuzu muhafaza edebilmemize olanak saglayacaktir.. artan beklentilerle bu iki senede yapacagimiz astronomik transferler bizi zor duruma sokabilir... ozellikle guiza gibi elemanlara 14 milyon euro veren bir baskanimiz varken..

bu seneki transfer politikamiz tamamen lig sampiyonlugunu hedef almalidir.. ligde sampiyon olup ertesi sene sampiyonlar ligine direk katilirsak‚ artan maddi gelirle sampiyonlar liginde basariyi hedef alacak transferler yapilabilir

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Bugün bir arkadaş forumda niye fb reklamları var diyordu . Bu ergenler de aynı dertten muzdarip :lol:

Cevap: AW: Antu'dan Enstantaneler

Ozzy - 05.05.2013 03:54

ben bu konuya iyimser bakiyorum.. Galatasaray maddi duzenini duzeltmisken yapacaklari yabanci transferi ile daha cok basari yakalayabilirler.

bizim ise gecmis senelerde ve bu son senede yabanci futbolculardaki zararimizi goz onunde tutarsak bu kural maddi durumumuzu muhafaza edebilmemize olanak saglayacaktir.. artan beklentilerle bu iki senede yapacagimiz astronomik transferler bizi zor duruma sokabilir... ozellikle guiza gibi elemanlara 14 milyon euro veren bir baskanimiz varken..

bu seneki transfer politikamiz tamamen lig sampiyonlugunu hedef almalidir.. ligde sampiyon olup ertesi sene sampiyonlar ligine direk katilirsak‚ artan maddi gelirle sampiyonlar liginde basariyi hedef alacak transferler yapilabilir

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Beyler adamlar işi uyanıyo bizden birileri girip yok canım yabancı sınırsız olsun gsyi her türlü geçeriz fln yazsın.

Ya bu fenerlileri böyle görmek içimi acıtıyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt