Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Adnan KASIKCI - 09.05.2013 18:34[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bunuda kaptirin eziklere. Beceriksizler. Yok abi yeni sezondanda birsey beklemiyorum ben. Bu adamlar gitmedigi surece mutluluk haram. Basari hayal.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
akropoles - 09.05.2013 18:34[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Duyumcu Milletinde nasıl bir fantazi dunyası varmış arkadas. Yok Alper‚ Ali Koç´un başkana hediyesiymiş‚ Bekir´i vermişiz bilmem ne yapmısız.. Al işte gördün hediyeyi.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
Canarrian - 09.05.2013 18:37[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Almayacaksanda ilgilen rekabet yarat suni olarak gs 3-4 fazla vermek zorunda kalsin simdi bu aciklamadan sonra 3+aydina kapatir gs bu kadar cahil bilgisiz yonetim yok yemin ediyorum ‚ degil fenerbahce amator klup yonetemez bunlar[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

kadro kıyaslaması başlamış ve nasıl bir dangalaklıktır ki onların kadrosu bizimkinden daha iyi ondan 10 puan fark girdi :happynew::happynew:

Antu.com Cep Forumları

bu soruya tarafsız şekilde ben cevap vereyim..

volkan 2 seneki önceki hali olsaydı isterdim ama o kilolu çeviklik kalmamış halini isteyeceğime açık ara onuru denerdim..

sağ bekte eboue g.gönüle göre çok verimli ama yerli olması avantaj. stoperleriniz leş sol bek leş.

orta sahanızda alacağım m.topal olabilirdi rotasyona ne kadar dürüst olursam olayım ilk 11re orta sahanızdan kimseyi koymam salihi acaba birşey olur mu diye alırdım. meireles var onu damı almazsın derseniz melo ondan 3 kat daha savaşçı ve takım için oynuyor :yenieek:

stochu isterdim bak amrabattan daha yetenekli birde sow iyi oyuncu ama burak ve drogba varken onu alamazdım çünkü oyun sistemimize gitmez

kuytta tıpkı kewell gibi saman alevi olacak seneye araki bulasın he bu sene mücadele etmekten başka ne yaptı derseniz bilmiyom :asd::asd:

Bende dürüstçe cevap vermek istedim bu soruya. Eboue ne kadar iyi olsada Gökhan Gönül 1 numaradır. Sadece Gökhan'ı ilk 11e koyarım. Salih'te 18 kişilik kadroya girebilir.

Bende dürüstçe cevap vermek istedim bu soruya. Eboue ne kadar iyi olsada Gökhan Gönül 1 numaradır. Sadece Gökhan'ı ilk 11e koyarım. Salih'te 18 kişilik kadroya girebilir.

kesinlikle katılıyorum.ki gökhan'ı alsak fatih hocanın elinde çok çok daha iyi olur.orada ki en büyük problemi iyi çalışmaması.fatih hoca kontrolünde piri'nin yükleyeceği fizik-kondisyonla on numara olur.hem sağ bekimiz de yerli olmuş olur ki bu da bizi çok rahatlatır.şu şikecilerden alınacak tek adam şu anda.

Galatasaray tarihinin en büyük başkani aziz yildirimdir :D

Eboue hucuma katkisi gökhan veremiyor. gökhanin ama savunma özeligi cok daha iyi. yabanci kontenjani göz önüne alirsak gökhani bende görmek isterim bizde. ordan gökhan haric bir oyuncu daha isterim bizim takimda oda salih dir. salih Galatasarayli oldugunu cümle alem biliyor ve ilerde emre belezoglu operasyonun kopyasi onunla gerceklestirecegiz belkide. salih bir gün bu serefli parcaliyi giyecekdir.

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" İslam Çupi'nin sözü.

O zaman 15 senede 8 kere şampiyon olmamız sizi niye sinir ediyor.Bırakın da dursun Aziz.:o

Ya bırakın allahaşkına adam bir maç var bir maç pert sakat

kardeşim ne yazmışım yukarıda.

kesinlikle katılıyorum.ki gökhan'ı alsak fatih hocanın elinde çok çok daha iyi olur.orada ki en büyük problemi iyi çalışmaması.fatih hoca kontrolünde piri'nin yükleyeceği fizik-kondisyonla on numara olur.

şu an ki fizik kondisyonunun iyi olmadığını zaten belirtmişiz.değil mi?şimdi bende sana sorayım.daha iyi bir önerin var mı? (yerli olarak tabi ki)

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Canarrian - 09.05.2013 20:40[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Unal aysal cristiano ronaldoysa ‚ aziz yildirim bekir irtegun ‚ ama bizim buyuklugumuz ne kupa buyuklugu ne sampiyonluk buyuklugu adi konamaz onun oyle birsey o yuzden arkandayiz aziz yildirim aykut kocaman ‚ taraftar olarak kafayi yedik ulan bunlar yuzunden nefretimsiniz lan nefretimm [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

harbiden kafayı yemişler :asd:

bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: intuition:cLink:2685425

Biz transfer edeceğimiz oyuncuyu gizlemeye çalışırken‚ sanki dünya meselesi gibi‚ adam hemen açıklıyor.

En son Robben ile ilgili "Başlangıç aşamasındayız" diye de açıklama yaptı yöneticileri. Ee onlar niye korkmuyor fiyat artmasından? Çünkü adam doğru yaklaşımda bulunuyor. Önce başkanıyla yemek yiyor‚ orada olayı konuşuyor zaten.

Adam Sneijder için Moratti ile yemek ayarlayıp‚ Galliani ile kahve içen adam. Real Madrid stadında yöneticileriyle yemek yiyebilen bir adam.

Adam saf ticaret adamı.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

adamlar medeni şekilde diyaloglar kuruyor‚tebessüm ediyor‚röportaj veriyor‚

bizimkisi ise gazeteciler 2 resim çeksin azarlıyor‚

sen hiç aziz yıldırımı gazetecilere ayak üstü röportaj verdiğini hatırlıyor musun.?

basını azarlar‚kameraları kapattırır ama sesini duyurma ihtiyacı hissettiğinde kanal kanal dolaşır.

üstteki mesajı çok beğendim :D

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Canarrian - 09.05.2013 20:40

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Unal aysal cristiano ronaldoysa ‚ aziz yildirim bekir irtegun ‚ ama bizim buyuklugumuz ne kupa buyuklugu ne sampiyonluk buyuklugu adi konamaz onun oyle birsey o yuzden arkandayiz aziz yildirim aykut kocaman ‚ taraftar olarak kafayi yedik ulan bunlar yuzunden nefretimsiniz lan nefretimm

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

harbiden kafayı yemişler :asd:

güzelmiş bu hem arkanızdayız diyor aynı cümlede nefretimsiniz diyor :asd::asd::asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt