Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Hahaha adamlar komedi yemin ederim :D Şampiyonluk sayılarıyla bizi geçme derdine girdiler şimdide ha? hahahahah

Alın ben vereyim size sayı: Fenerbahçe 5 yıldızlı takım, Avrupa'da 1 numara, 10 numara futbol oynuyor :D Tatmin oldunuz mu? :lol:

sen yazdıktan sonra baktım.tam dediğini yapacaktım.sonra birden düşündüm.babası belli olmayan bir adam için uğraşmaya değer mi? diye.dedim ki hayır değmez.

karaktersiz bir insan için sinirimi bozmaya değmez.onlar bu şekilde takılmaya devam edip mutlu olsunlar.işimize gelir.azizeye ne kadar yalakalık yaparlar,koca-MAL'a ne kadar sahip çıkarlarsa o kadar iyi.değmez bu karakter yoksununa.sanırım fenevlilerin neden böyle olduğunu da daha iyi anlamış olduk.adamların televizyonunda da program sunanlara baksana.bunları seyredip sence normal olmak mümkün mü?

bülent dölek kim ya mazide yaşıyor gerizekalı kendini eski galibiyetlerler avutuyor yazık bukadar eziklik olamaz

bülent dölek kim ya mazide yaşıyor gerizekalı kendini eski galibiyetlerler avutuyor yazık bukadar eziklik olamaz

ya boş ver yaşasın onlar.kalkıp 6-0 desinler,13 senedir karıköyde galibiyet alamıyorsunuz desinler,biz sizi daha çok yendik desinler.uyandırma kerizleri.mutlu olsunlar,bunlarla uğraşsınlar.bizde ufak ufak kendi işimize bakalım.6-7 sene sonra aynı lyon gibi ligi domine edince uyanırlar da o zaman da zaten iş işten geçmiş olur.bunlarda monaco gibi 2. ligi boylarlar.çaktırma sen çaktırma.

Gani mujde olayi icin:

Mesajı Gönderen: Sanzatu:cLink:1485694

3 bölüm dayanırsa iyi‚ adamlarda öyle lobi var

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

İşin komik tarafı yapıp yada yapamadığımız bütün transferler basında yılan hikayesi olmadan sonuçlanmıyor..

Bari bir işi gizli yapıyorsunuz kimse duymasın gelin görünki kulübün içi köstebek yuvası.Demekki bu iş taktik icabı değil.Ne zamanki alamıyoruz hemen ilgilenmiyoruz açıklaması geliyor.Malesef bu yönetim transferi beceremiyor.Sevmediğimiz hbk ve ss bu işin ustasıydı kabul etmek lazım.

Geçmiş yıllardaki transfer çalışmalarımı incelersek eğer ;

Alex:Basında yılan hikayesine döndü ilk sene alamadık ikinci sene aldık

R.Carlos:Basında yılan hikayesine döndü ilk sene alamadık ikinci sene aldık

Niang:Basında yılan hikayesine döndü sonucunda aldık

Sow:Basında yılan hikayesine döndü sonucunda aldık

Robinho:Basında yılan hikayesine döndü sonucunda alamayınca yalanladık

Sneijder:Basında dillenince ilgilenmiyoruz ayağına yattık rakip alıncada hiç ilgilenmedik dedik

Emenike:İlk defa bir oyuncuyla ilgilendiğimizi basından saklamadık zaten onuda alamadık

Belhanda:Basında yılan hikayesine döndü biraz deli başkana denk gelince alamadık

Kuyt&Emre:Basına sızdırmadan alabildiğimiz nadir oyuncular oyüzden tarihe geçtiler bile şimdiden

Yani transferi gizli yapmaya çalışan ama basında tüm transferleri çarşaf çarşaf dillenen tek kulübüz.Transfer gerçekleşmeye yakın basında çıkar anlarım ama bizim maşallah herşeyimiz meydanda.Bari en başından şunla şunla ilgileniyoruz deyinde basın ve duyumcu kirliliğinden kurtulsun bu taraftar

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

olay bu, adamlar gerçeklerin farkında :asd:

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

İşin komik tarafı yapıp yada yapamadığımız bütün transferler basında yılan hikayesi olmadan sonuçlanmıyor..

Bari bir işi gizli yapıyorsunuz kimse duymasın gelin görünki kulübün içi köstebek yuvası.Demekki bu iş taktik icabı değil.Ne zamanki alamıyoruz hemen ilgilenmiyoruz açıklaması geliyor.Malesef bu yönetim transferi beceremiyor.Sevmediğimiz hbk ve ss bu işin ustasıydı kabul etmek lazım.

Geçmiş yıllardaki transfer çalışmalarımı incelersek eğer ;

Alex:Basında yılan hikayesine döndü ilk sene alamadık ikinci sene aldık

R.Carlos:Basında yılan hikayesine döndü ilk sene alamadık ikinci sene aldık

Niang:Basında yılan hikayesine döndü sonucunda aldık

Sow:Basında yılan hikayesine döndü sonucunda aldık

Robinho:Basında yılan hikayesine döndü sonucunda alamayınca yalanladık

Sneijder:Basında dillenince ilgilenmiyoruz ayağına yattık rakip alıncada hiç ilgilenmedik dedik

Emenike:İlk defa bir oyuncuyla ilgilendiğimizi basından saklamadık zaten onuda alamadık

Belhanda:Basında yılan hikayesine döndü biraz deli başkana denk gelince alamadık

Kuyt&Emre:Basına sızdırmadan alabildiğimiz nadir oyuncular oyüzden tarihe geçtiler bile şimdiden

Yani transferi gizli yapmaya çalışan ama basında tüm transferleri çarşaf çarşaf dillenen tek kulübüz.Transfer gerçekleşmeye yakın basında çıkar anlarım ama bizim maşallah herşeyimiz meydanda.Bari en başından şunla şunla ilgileniyoruz deyinde basın ve duyumcu kirliliğinden kurtulsun bu taraftar

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

olay bu, adamlar gerçeklerin farkında :asd:

maalesef korkmaya başladım.son bir kaç gündür angut.com'da çok mantıklı yazılar,çok mantıklı fikirler görmeye başladım.bir an önce bunların bir başarı alması lazım.mesela hafta sonu 1-0, 2-1 v.b gibi gibi bir skorla kaybedebiliriz (ama ezmeyelim oyun olarakta yoksa yemezler :D ).yoksa hafta sonu birde biz vurursak adamların beyni iyice yerine gelecek gibime geliyor.:lol::lol:

akil var mantik var. emenikiye 5 milyon euro teklif edecekler diye deniliyor. yani spartak moskovaya. 50 milyonluk serbest kalir maddesi olan oyuncuyu sen 5 milyona nasil ala biliyorsun. alda helal olsun derim ben.

emenike de büyük bir sorun var usta adam olduğundan dahada yaşlı aslında zaten ağır bir sakatlık geçirdi ingiliz klüpleri gerçekten ilgileniyordu ama biraz araştırmadan sonra vazgeçtiler

Bülent Dölek kapatmış sayfasını.

Rahmetli İslam ÇUPİ'nin "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" sözünü kendilerine ilke edinip bununla ayrıcalıklı olduklarını sanan Fener taraftarına ne denir bilmiyorum.

Yahu her taraftar için takımı böyle değil midir? Sanki başka takımın taraftarları takımını bir çok başarısı var diye mi seviyor.? Bu bir aşktır. Başarıya bağımlı değildir. Küme de düşse sevmeye devam ederler.

Şampiyonluk ve kupa almak konusunda rekabete ayak uyduramadıkları için söylenmiş olmasın bu söz! :D

"San Marinonun büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte adı konamaz" adamlar bunu derse doğru derim çünkü san marino ülke ama bunlar spor klübü sen kupa almıyaksında ne yapacaksın

Konu açılmıştır, en ufak argo veya hakaret içeren mesaj yazanlar maalesef ceza alacaklar.

Konu tertemiz yine kirletmeyin haaaaaaa :D

Saka bi yanada bu Dolek hakkinda hukuki bi surec isletirler umarim.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ne yapmışlar bu adamın hesabına da kapadı?

Armandez

Aykut Kocaman Kanıtlanmış Derecede İyi Teknik Direktördür

Çok açık ve net olarak söylüyorum ki elimizdeki bu sıradanlaşmış‚ tembel‚ futbolu geride pas sanmak şeklinde eğitilmiş‚ koşmamayı marifet saydıkları gibi bir çok Fenerbahçe taraftarına da sandırmış kadroyu;

1. Yıl şampiyon

2. Yıl Lig ikincisi ve kupa şampiyonu

3. Yıl muhtemelen Lig ikincisi‚ muhtemelen kupa şampiyonu ve UEFA yarı finalisti yapabilmek

ligde gördüğüm hiç bir hocanın harcı değildir.

Aykut Kocaman elindeki berbat oyuncu kitlesinin yapabileceğinin en fazlasını yaptırmış bir hocadır.

Bu takımda son maçlarda dökülen Volkan‚ sakatlanan ama gene de yırtınan Gökhan‚ berbat stoperler‚ berbat ötesi solbekler‚ sakat yarım sezonluk Emre‚ aşırı formsuz Topal‚ berbata yakın Baroni‚ ceza kralı yarım sezonluk Meireles‚ genç Salih‚ nerdeyse emekli Kuyt (ki en iyilerden biriydi) ve tek doğru dürüst başarılı oyuncu olan Sow‚ yarım sezonluk Webo‚ berbat ötesi Semih‚ ne yapacağı şüphe konusu Caner‚ formsuz Topuz ile şu son yılda kim sizce bundan ötesini başarırdı?

Krasiç ile Stochu yazmıyorum bile.

Bu demek değil ki kalsın takımda.

Hatta kesinlikle kalmasın.

Şu takımı versinler bakalım en beğenecekleri teknik direktöre transfer yapmadan da mucizeleri görelim.

valla çok iyi yolda ilerliyoruz.bunlar ZTK'yı da alırlarsa seneye kesin başta kalır.ondan sonra gelsin 4. yıldız.:yenieek::yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt