Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

beynine tükürdüğümün her sene aynı formaları iteliyor diyo. o mantıkla bakarsan Chelsea, real madrid, teşviktaş, şikebahçe, trabzon, kısmen ManU, Arsenal, barcelona 2 senede bi, milan, inter

hepsine iteliyolar aynı formayı. Allah'ım kuşlara beyin:(:(:(:(

hele r.madrid hiç yenı forma almasıan gerk yok sadece deplasman forması yaptırsın :D

Adamlara bak forumlarında bize nefret kusuyorlar resmen.Bizim taraftarlar da hala bu camiaya sempati duysun.

Adamlara bak forumlarında bize nefret kusuyorlar resmen.Bizim taraftarlar da hala bu camiaya sempati duysun.

Diyoruz diyoruz anlatamıyoruz,kısa süreli bir ittifak gibi bir olay vardı evet ama 2006'da başladı ve 2006'da bitti.Gs ile Bjk asla dost most olmamıştır (Holigan anlamda söylemiyorum.Bu iletiyi alt tarafı futbol tarzından iletilerle lütfen eleştirmeyin.).Her daim Malatyaspor,Şahin araba ve Ankaragücü 8-0 demişlerdir.

Ya bu bjk ne salak bir camiadır :D Her sene kim şampiyonluğa oynuyorsa ona düşman oluyorlar, kendileri 8 senede 1 şampiyonluğa oynadıkları için ters geliyo bu durum onlara, benim gözümde trabzon bjk'den daha büyük bir camiadır.

O işi artık yapamazlar...

O dönemki satış iznini veren SPK başkanı görevi kötüye kullanmaktan yargılanıyor...

Başka kaynaklar arayacaklardır...

Bunların patlaması için bizim şampiyon olmamız gerekiyor...hemde acil bir şekilde...

[alıntı yap]

hemen 4 haftalık mini lig düzenleyin acil şampiyon olmalrı lazımmış:lol:

Takmıslar 2.Sermaye artırımını yapamassak batacaklar.

Yahu 2 senedir Stat-Yayın-Lig-Store gelirleri olarak bunlardan öndeyiz ama bizim sadece Sermaye Artırımı ile beslendigimizi sanıyorlar.

Bu kadar ufak beyinlerin söylediklerini buralarda tartısmak gercekten büyük zaman kaybı.

Ya bu bjk ne salak bir camiadır :D Her sene kim şampiyonluğa oynuyorsa ona düşman oluyorlar, kendileri 8 senede 1 şampiyonluğa oynadıkları için ters geliyo bu durum onlara, benim gözümde trabzon bjk'den daha büyük bir camiadır.

Sonra da büyük GALATASARAY TARAFTARI'na başarı taraftarı vs. demiyorlar mı,hepsinin ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor.Kendileri takımlarına destek vermiyor oysa.Bu sene Gençlerbirliği maçı dışında hangi maçta stat doldu?Kaç bin kombine satmışlar?Kaç bin FEDA tişörtü satmışlar?

Fenerlilere gelirsek.3 Temmuz 2011 tarihine kadar her yer artislik yapan Fenerlilerle doluydu.Ne oldu şimdi?Nerede o artistlik yapanlar?Hiçbir yerde yoklar.

Ondan sonra takımları her geriye düştüğünde 'Aziz istifa,Aykut istifa.'.İki üç maç kazanınca 'Kocaman gururumuz.'

KORKAK AYKUT YETER GİT ARTIK GİT! varan 1

KOCAMAN UMUTLARIMIZIN SAHİBİ AYKUT HOCAM HELAL OLSUN da varan 2

üye olan biri şunların foruma yazsın bu sene stadları yok iç saha forması yerine iç güveysi forması çıkartacaklar onu alırlar artık :D

Yıllardır en iyi forma onlarda tartışılıyormuş :D Menenen kursakta kaldı tabi. :D

Aziz Yıldırım'ın trübünde uyuşturucu var demesi üzerine forza'dan bir yorum

[TABLE="class: tablebg, width: 100%"]

[TR="class: row1"]

[TD="class: row, align: center"]Huseyin Toptas

file.php

[/TD]

[TD="class: row, width: 100%"] Re: Renkli Geyikleri

Soner Genc yazdı:

Bunların torbacısı kimse, numarası lazım
icon_mrgreen.gif
icon_mrgreen.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Boşu boşuna tinerci demiyoruz:asd:

[TABLE="width: 748"]

[TR]

[TD]Alper Potuk sadece fragman‚ asıl film daha başlamadı !!![/TD]

[/TR]

[TR="bgcolor: Gray"]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu sezon son 2 senenin intikamını alma vaktidir.

Bu sezon silkelenip kendine gelme sezonudur.

Bir önceki sezonda tüm zorluklara rağmen şampiyonluk yarım puanla gidince kadronun iskeleti bozulmamıştır.

Fakat ben bu sene iskeletde de ciddi değişiklikler olacağına inanıyorum.

Yönetim uyandı‚ gözünü açtı. Şakşakçılık yapmıyorum‚ lütfen hemen sinirlenmeyin.

Seveni vardır‚ sevmeyeni vardır ama ben bir de Arda´yı bekliyorum.

Hadi hayırlısı...

:lol:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Antu ve fenevlilerin son durumu :

[video=youtube;AhVoA3haoNE]https://www.youtube.com/watch?v=AhVoA3haoNE[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt