Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.341
- 14.993
- 1.828
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
Kıvırında bu kadarda kıvırmayın artık
Kıvırında bu kadarda kıvırmayın artık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IQ ları ayakkabı numaralarından küçük fenerli örnekleri.
antu coşmuş beyler.unutmuşlar olan biteni.3 kulvar diye çıkıp tr kupasında finale hakemle çıktıklarını unutmuşlar.
bir de arda hayalleri kuruyor mallar.arda atletico dan ayrılırsa daha büyük bir takıma gider, o da fb değildir.basmıyor beyinleri.
Arda'ya fenev 30 milyon verdi adam reddetti. Arda'ya arada kızsakta en az bizim gibi koyu bir Galatasaraylı gitmesi mümkün değil fenev. Bir gün geleceği yer ki bu sene zor gözükse de gene Galatasarayımız.
antu coşmuş beyler.unutmuşlar olan biteni.3 kulvar diye çıkıp tr kupasında finale hakemle çıktıklarını unutmuşlar.
bir de arda hayalleri kuruyor mallar.arda atletico dan ayrılırsa daha büyük bir takıma gider, o da fb değildir.basmıyor beyinleri.
Bu hıyarlar hep böyle.
Benfica maçından sonra Aykut Aziz istifa
Bizimle olan maçtan sonra Aykut Aziz kral
Karabük maçından sonra istifa
Alper Gelişmesinden sonra Büyük Başkan
Ben böyle ezik taraftar görmedim.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Arda'ya Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynayamaz diye bir mukavele imzalattırılmıs diye biliyorum.
Birde Arda gibi bir yeteneği bulmusken ne olursa olsun satmayacaksın.Senelerce 40 m euro'dan aşağısına gidemez dedik,12 m euro gibi tuz parasına sattık.
Ünal Aysal'ın en büyük hatası,şüphesiz Arda'yı satmasıdır.
Arda bizde olsa bunlar yaptıgı hicbir yerli transfere sevinemezdi.
Arda bugün gelsin,psikolojik olarak biterler.