Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

BK0t7OqCMAALvlp.jpg

IQ ları ayakkabı numaralarından küçük fenerli örnekleri.

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Budur iste adamlardaki zihniyet 100 milyon harcayalim diyor cik cik

antu coşmuş beyler.unutmuşlar olan biteni.3 kulvar diye çıkıp tr kupasında finale hakemle çıktıklarını unutmuşlar.

bir de arda hayalleri kuruyor mallar.arda atletico dan ayrılırsa daha büyük bir takıma gider, o da fb değildir.basmıyor beyinleri.

antu coşmuş beyler.unutmuşlar olan biteni.3 kulvar diye çıkıp tr kupasında finale hakemle çıktıklarını unutmuşlar.

bir de arda hayalleri kuruyor mallar.arda atletico dan ayrılırsa daha büyük bir takıma gider, o da fb değildir.basmıyor beyinleri.

Yanlışın var üstad onlar Arda'nın değil Küçük Arda'nın hayalini kuruyorlar..:)

Arda'ya fenev 30 milyon verdi adam reddetti. Arda'ya arada kızsakta en az bizim gibi koyu bir Galatasaraylı gitmesi mümkün değil fenev. Bir gün geleceği yer ki bu sene zor gözükse de gene Galatasarayımız.

Arda'ya fenev 30 milyon verdi adam reddetti. Arda'ya arada kızsakta en az bizim gibi koyu bir Galatasaraylı gitmesi mümkün değil fenev. Bir gün geleceği yer ki bu sene zor gözükse de gene Galatasarayımız.

Arda'ya Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynayamaz diye bir mukavele imzalattırılmıs diye biliyorum.

Birde Arda gibi bir yeteneği bulmusken ne olursa olsun satmayacaksın.Senelerce 40 m euro'dan aşağısına gidemez dedik,12 m euro gibi tuz parasına sattık.

Ünal Aysal'ın en büyük hatası,şüphesiz Arda'yı satmasıdır.

Arda bizde olsa bunlar yaptıgı hicbir yerli transfere sevinemezdi.

Arda bugün gelsin,psikolojik olarak biterler.

Böle gerizekalı bir topluluk olursa başında 20 yılda kalırsın.Bunları uyutmak kadar kolay birşey yok.

helal olsun aziz başkana, altı üstü eskişehirsporun yıldızını aldı adam herşeyi unutturdu, 250 bin euro fazla verip birden 2 seneyi garantiledi.

AW: Antu'dan Enstantaneler

Bu hıyarlar hep böyle.

Benfica maçından sonra Aykut Aziz istifa

Bizimle olan maçtan sonra Aykut Aziz kral

Karabük maçından sonra istifa

Alper Gelişmesinden sonra Büyük Başkan

Ben böyle ezik taraftar görmedim.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Cevap: AW: Antu'dan Enstantaneler

Bu hıyarlar hep böyle.

Benfica maçından sonra Aykut Aziz istifa

Bizimle olan maçtan sonra Aykut Aziz kral

Karabük maçından sonra istifa

Alper Gelişmesinden sonra Büyük Başkan

Ben böyle ezik taraftar görmedim.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

hocam dua edelim Galatasarayliyiz..sunlarin halini gorunce binlerce sukurler olsun

Arda'ya Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynayamaz diye bir mukavele imzalattırılmıs diye biliyorum.

Birde Arda gibi bir yeteneği bulmusken ne olursa olsun satmayacaksın.Senelerce 40 m euro'dan aşağısına gidemez dedik,12 m euro gibi tuz parasına sattık.

Ünal Aysal'ın en büyük hatası,şüphesiz Arda'yı satmasıdır.

Arda bizde olsa bunlar yaptıgı hicbir yerli transfere sevinemezdi.

Arda bugün gelsin,psikolojik olarak biterler.

iyi oldu gitmesi, 2 yıl master yaptı ispanyada, kazandıklarıyla geri döncek bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt