Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

ROFB_1907 - 27.06.2013 15:22

geçmiş olsun. artık tek inancım şudur aziz yıldırım 6s´nin FB´yi çökertme stratejisinin ürünüdür. hatta yıllar önce planlanıp başımıza getirildiğini düşünüyorum.

büyük kündeye geldik lanet olsun!

:lol:

[TABLE="class: tablodismavi"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicmavi, bgcolor: #ECF2F9, align: left"]"Fenerbahçe´yi teslim etmeyeceğiz! Fenerbahçe Kuvayi Milliye´dir..."[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"][TABLE="align: center"]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]
okSol.gif
[/TD]

[TD]1 / 5[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
mcamci - 27.06.2013 17:20[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Evet kesinlikle inanıyorum ki Aziz Yıldırım yüzde yüz suçsuz ve Fenerbahçe büyük bir komplonun kurbanı..Açık ve net...Yürekten söylüyorum.

Aziz Yıldırım diyor ki : "Genelkurmay Başkanının terörist suçlamasıyla hapis yattığı‚ 40000 kişinin katilinin ise devlet eliyle yapılan müzakerelerle serbest bırakılmaya çalışıldığı bir DÜZEN bu..."

"Ekseni kaymış bir yargı sistemi bu...Hakimlere rüşvet verme suçundan hapis yatmış birisinin başvurusuyla üyeliğimiz dondurulmuş...TUZ KOKMUŞ!"

"Disiplin kurulundan karar 6´ya 1 lehimize çıkıyor; üyeler tehdit ediliyor‚ karar 1´e 6 aleyhimize değişiyor..."

"Basın medya baskı altında bu kumpasa alet oluyor‚ UEFA burada yazılanları ve karara bağlanmamış savcı iddialarını gerçek addedip‚ kulisler de devreye girince bize ve doğrulara inanmak istemiyor..."

"FENERBAHÇE´Yİ TESLİM ETMEYECEĞİZ‚ FENERBAHÇE KUVAYİ MİLLİYE´DİR..."[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bunlar spor kulübü mü, silahlı kuvvetler mi ? Biri şunlara vursun da kendilerine gelsinler,iyice sapıttılar

NOT : Vurmak ters tepti herhalde. UEFA'nın tokadından başları döndü hadsiz beyin fukaralarının...
:lol:

Adamlarda ki egoya bak :) Yeni bir terminoloji bulmak lazım,pişkinliği çoktan geçtiler bunlar :) Yok Atatürk'ün takımıymış,yok Kuvayı Milliyeymiş,yok halkın takımıymış.Ulan insan 1-2 dk düşünür.Bizim eski başkanımız Atatürk'e suikast davasından idam edildi,şuan ki başkanımız da sahte çürük raporlu asker kaçağı bir adam,bizim bunlardan sonra Atatürk'ü bile ağzımıza almamıza utanmamız lazım demeleri gerekirken,hâlâ vatan millet,laiklik cart curt ayakları yapıyorlar,terbiyesiz herifler.

------

Fenerbahçeli bir başbakan döneminde,

Fenerbahçeli bir TFF başkanı Türk Futbolunu yönetirken,

Fenerbahçeli bir savcı soruşturma başlatıyor...

Ve bunların hedefi Fenerbahçeyi yok etmek..

Tamam bu bir komedi filmi senaryosu ama saçma olmuş be ya...

her kralın bir soytarıya ihtiyacı vardır

aziz Vs. rte

1a- fenerbahçe için tesisler yaptım bütçemiz arttı şöyle isim yaptık böyle sükse yaptık.

1b- türkiye'yi kalkındırdık. şu kadar duble yol şu kadar avm kurduk. ekonomi düzeldi saygınlığımız arttı.

2a- bizim başarısız olmamızı istiyorlar bizim üzerimize oynuyorlar.

2b- bizim başarısız olmamızı istiyorlar bizim üzerimize oynuyorlar.

3a- fenerbahçe'nin kötülüğünü istiyorlar.

3b- türkiye'nin kötülüğünü istiyorlar.

4a- genel kurulla geldik genel kurulla gideriz.

4b- seçimle geldik seçimle gideriz.

5a- uefa, devlet, diğer takımların lobi faaliyetleri, diğer takım taraftarları birlik içinde.

5b- faiz lobisi, derin devlet, muhalefet partilerinin faaliyetleri, çapulcular birlik içinde.

6a- ben, biz, ama daha çok ben

6b- ben, biz, ama daha çok ben

7a- amaç adalet sağlamak değil bizi yargılamak ve ceza vermek

7b- amaç demokrasi değil ülkemize zarar vermek, yakıp yıkmak

Cevap: Ynt: Antu'dan Enstantaneler

--------

Bu resmi nete ben vermiştim... Sonra başka yerlerde de gördüm...

Resimler montaj falan değildir. Tamamen gerçektir. Kendi gözümle gördükten sonra hazırlanmıştır.

Aziz'in " Tek büyük var " derken eline dikkat...

31308_1280008288779_1828615_n.jpg

Adamlarda ki egoya bak :) Yeni bir terminoloji bulmak lazım,pişkinliği çoktan geçtiler bunlar :) Yok Atatürk'ün takımıymış,yok Kuvayı Milliyeymiş,yok halkın takımıymış.Ulan insan 1-2 dk düşünür.Bizim eski başkanımız Atatürk'e suikast davasından idam edildi,şuan ki başkanımız da sahte çürük raporlu asker kaçağı bir adam,bizim bunlardan sonra Atatürk'ü bile ağzımıza almamıza utanmamız lazım demeleri gerekirken,hâlâ vatan millet,laiklik cart curt ayakları yapıyorlar,terbiyesiz herifler.

imza :yenieek:

Cevap: Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Yazmayı unutmuşum;

Atamızın doğum günü sayılan 19 Mayıs gününde "sözde" Atatürk'ün kulübünün sitesinin resmi açılış sayfası bu...

--------

Bu resmi nete ben vermiştim... Sonra başka yerlerde de gördüm...

Resimler montaj falan değildir. Tamamen gerçektir. Kendi gözümle gördükten sonra hazırlanmıştır.

Aziz'in " Tek büyük var " derken eline dikkat...

31308_1280008288779_1828615_n.jpg

İnkarın ismini duruş koymuşlar. Kuvai milliye duruşuymuş...Kuvai milliye şike yapıp inkarmı etti dangalaklar.

Atatürk gibi bir adam olsa bunların kapısına kilit vururdu..

Ahlaksızlık,çirkeflik,saygısızlık,toplumsal düzeni bozma,kin ve nefret aşılama,şike....Varoğlu var bunlarda...

Atatürk'ü ve Türklüğün değerlerini ağızlarına alırken utanmıyorlar bir de..!

Atatürk'ün ayakkabısının tabanının içine sıkışan taşın üzerindeki pürüzlerde bulunan bakterinin tek hücresinin içerisindeki ince zar kadar etmeyecek insanlar Atatürkü ağzına almasın bi zahmet, prim yapmasınlar bi zahmet

yaylabey - 27.06.2013 12:43

adam fenerbahce için hapis yatmış psikolojisi bozulmuş sakatlık geçirmiş sen git kendi ellerin rakibine hediye et

bence sezer için en az 1-2 sene daha beklenilmeli

aykut kocamanın prensi özere verdiği şanşların yarısını verseydi sezer;selçuk inan gibi vazgeçilmez olurdu.

Hıyarmı la bu ; turşusu olsun diye beklensin... Hak verilmez alınır..

Adam kendi istemiyorsa sen zorla; " Yok sen Selçuk olacan 1-2 seneye hadi bakalım devam" desen ne yazar... :rolleyes:

[TABLE="class: tablodismavi, width: 300"]

[TD="class: tabloicmavi, align: left"]Resmi açıkllama geldi. Yeni hocamız Ersun Yanal[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
PERFORE - 28.06.2013 14:07[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

1 yıl çok uzun olmuş.

sömestr tatiline kadar falan yapsaydık.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt