- 24 Temmuz 2011
- 2.446
- 153
- 313
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
Antu Cep'e girebilen var mi ?
Bende calismiyor
Bende calismiyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende calismiyor![]()
sporx 'inde antu statüsüne alınması talep ediyorum;
" Alves'in oynadığı her takım şampiyon oluyormuş. O yüzden bu seneki şampiyon adayı Fenermiş " :SS:
https://www2.sporx.com/futbol/super...ynamasi-demek-sampiyonluk-demekSXHBQ335312SXQ
Huseyin Cimşir efsanesi bile söndü, Alves de kimmiş?sporx 'inde antu statüsüne alınması talep ediyorum;
" Alves'in oynadığı her takım şampiyon oluyormuş. O yüzden bu seneki şampiyon adayı Fenermiş " :SS:
https://www2.sporx.com/futbol/super...ynamasi-demek-sampiyonluk-demekSXHBQ335312SXQ
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]hcttp_emre - 27.06.2013 19:00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Devletler arası böyle bir antlaşmanın olduğunu ve Nihat Kahveci´nin de bu antlaşma gereğince İspanya´da yerli statüsünde oynadığını ve aynı durumun bizde de geçerli olması gerektiğini söylüyorlar. Ayrıca ne haksız rekabeti oluyor anlamıyorum. Onlar için de bizim için de aynı durum geçerli olacak‚ haksız rekabet bunun neresinde? Ek olarak 2-3 yıl önceden kararlar alınmalı demişsiniz ama bu 6+0+4 kararı da 2-3 yıl önce değil sadece 1 yıl önce alındı. Kulüplerin kızdığı bir noktada bu zaten. Ona göre hazırlık yapılır derken bunu da hesaba katın.
Ben ne olursa olsun bu sınırlamanın kalkması gerektiğini düşünüyorum. Yönetim gs´nin yapacağı transferden korkuyor‚ karşılık veremeyiz diyorsa bir zahmet o koltukta oturmasın. Onların yerine gelecek birileri bulunur. Hiç boşuna hak‚ hukuk‚ kural falan demeyin. Bu durum işimize gelseydi ilk başta biz desteklerdik hak hukuk olaylarına bakmadan. Koskoca Fenerbahçe camiası gs´nin yapacağı transferlerden korkuyor‚ yarışamayacağını düşünüyor‚ bunun tek açıklaması budur.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_tablodis"]
[TR="class: cms_table_tr32"]
[TD="class: cms_table_tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]hcttp_emre - 27.06.2013 19:00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_tablodisbeyaz"]
[TR="class: cms_table_tr32"]
[TD="class: cms_table_tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="class: cms_table, width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Devletler arası böyle bir antlaşmanın olduğunu ve Nihat Kahveci´nin de bu antlaşma gereğince İspanya´da yerli statüsünde oynadığını ve aynı durumun bizde de geçerli olması gerektiğini söylüyorlar. Ayrıca ne haksız rekabeti oluyor anlamıyorum. Onlar için de bizim için de aynı durum geçerli olacak‚ haksız rekabet bunun neresinde? Ek olarak 2-3 yıl önceden kararlar alınmalı demişsiniz ama bu 6+0+4 kararı da 2-3 yıl önce değil sadece 1 yıl önce alındı. Kulüplerin kızdığı bir noktada bu zaten. Ona göre hazırlık yapılır derken bunu da hesaba katın.
Ben ne olursa olsun bu sınırlamanın kalkması gerektiğini düşünüyorum. Yönetim gs´nin yapacağı transferden korkuyor‚ karşılık veremeyiz diyorsa bir zahmet o koltukta oturmasın. Onların yerine gelecek birileri bulunur. Hiç boşuna hak‚ hukuk‚ kural falan demeyin. Bu durum işimize gelseydi ilk başta biz desteklerdik hak hukuk olaylarına bakmadan. Koskoca Fenerbahçe camiası gs´nin yapacağı transferlerden korkuyor‚ yarışamayacağını düşünüyor‚ bunun tek açıklaması budur.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aklı başında fenerlilerde var içlerinde.
-----------
KOntrol ettinmi Ozan. Bu adamcağızın üyeliği duruyormu acaba... Uçurmuşlardır kesin.
Malum antuda doğru ve mantıklı konuşanlara değil Azize yalakalık yapma uğruna gerekirse saçmalayanlara yer var.
Alperi almadıgımız icin butun planlarımız alt ust olmus
%90ı bunu söylüyor yazık valla
Alperi almadıgımız icin butun planlarımız alt ust olmus
%90ı bunu söylüyor yazık valla
ROFB_1907 - 05.07.2013 17:29
6saray´a çalım attık diye seviniyoruz ama her zamanki gibi erken ve gereksiz bir sevinç‚ adamlar satranç gibi hamlelerini oynuyorlar. bu karar ile birlikte artık federasyon bitmiş ve istedikleri federasyonu türk futboluna getirmiş durumdalar. lütfen 17 kulüp ve birçok alt lig takımının desteğini almış bir 6saray neler yapabilir‚ düşünelim..
Mesaj ROFB_1907 tarafından düzenlenmiştir...
Adam herşeyi anlatmış![]()
Aklı başında fenerlilerde var içlerinde.
Bu kadar gerizekalı insan nasıl bi alanda toplanmış hayret doğrusu.
Galatasaray Schalke ve Real Madrid maçlarında bu sistemi kullanmasaydı daha adını bile bilmeyecekleri Diamond taktiği fenerbahçeliler hayalindeYa birşeyide çalmayın kardeşim . Birisi gelir Naniyi alalım der birisi Begüm Dalgalar GS'ye gidecekmiş ama gitmez o fenerlidir der ve 2 dakika sonra Alba Torrensi alalım der
Birisi de GS olmasa adını daha duyamayacakları taktiğimizi çalarlar
Bu takim 4-4-2 Diamond oynamalidir!