Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Biraz canım sıkıldı baştan ama işin asıl bu şekilde olmasının eğlenceli geldiğini farkettim.

Evet sizi biz şikayet ettik, ama UEFA metninin Galatasaray 'lılarca yazılması paranoyanız çaresizliğinizin ne seviyede olduğunu gösterdi.

Ha bir de dip not. Biz şike teşvik iddialarının hiçbirini kabul etmiyoruz. O pis işler size ait ve hepsi belgeli.

Kudurun MuzCumhuriyetiBahçeliler.

bunlardan muz cumhuriyeti bile olmaz abi.

30 yılda bulduğunuz bu saçmalıkları doğru kabul etsek bile siz bu saydıklarınızın 2 katını yarım sezonda yaptınız . o yüzden siz şikecisiniz:)
ankaragücü maçında şaibe vardı

denizliye teşvik primi gönderildiği söylendi.

uefa 1. tur karşılaşmasında şike yaptığı öne sürüldü

cluj maçında şike yaptığı iddia edildi

transfer haberleri gibi :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Kemal - 17.07.2013 16:16[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Yemin ederim gs´nin açıklaması beni deli etti...

Sinirim tepeme çıktı...

Oruç ağızımla küfür edesim var...

Allah sizin gibi camiayı nasıl biliyorsa öyle yapsın...

Gelde 5 sene üst üste şampiyon olma...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Tutmayın küçük enişteyi 5 sene üst üste şampiyon olacakmış :D

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Sinirim tepeme çıktı...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:haha:

Ertem - 17.07.2013 16:18[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Volkan´ın açıklamaları‚ futbolcuların ağzından mektup yazmalar vs. tam fiyasko. yönetim s*çtı‚ tüyü dikecek yer arıyor.

İstifa etsinler demiyorum ama biraz mantıklı hareket etmeleri lazım artık. Bu ne biçim bir rezillik? [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Biraz canım sıkıldı baştan ama işin asıl bu şekilde olmasının eğlenceli geldiğini farkettim.

Evet sizi biz şikayet ettik, ama UEFA metninin Galatasaray 'lılarca yazılması paranoyanız çaresizliğinizin ne seviyede olduğunu gösterdi.

Ha bir de dip not. Biz şike teşvik iddialarının hiçbirini kabul etmiyoruz. O pis işler size ait ve hepsi belgeli.

Kudurun MuzCumhuriyetiBahçeliler.

Bir de şöyle düşün: 2006'dan beri adamlar acıların çocuğunu oynuyorlar. Adamlar tam olay kapandı diyor başlarına bişey geliyor. Eğer 2011'de verilseydi cezaları bu kadar tatlı olmazdı. Bir söz vardır "iti öldürmeyeceksin, korkutacaksın" diye. Adamların 7 yıldır neredeyse her senesi işkence çekmekle geçiyor ve topyekün paranoyaklık halindeler. Olsun ama onların 6-0'ı var :D

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Sinirim tepeme çıktı...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:haha::haha:

Bu antu kafası yaşaynlarında internetlerini 2 yıllığına kesselerde bizde kurtulsak .... Acaba bizim cemaat bu işede el atar mı ? :) cemaate yakın biri varsa iletsinde bu işede el atsınlar ...

ok.gif
SILA - 18.07.2013 09:20[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Arkadaş anlamıyorum ki herkes bir Cardozo´ya yelkenleri suya indirdi polyanacılık oynuyor.

Arkadaş görün lütfen artık‚ Genel kurula gitmediğimiz her gün aleyhimize işliyor‚ şuan Aziz Yıldırım taşıma su ile değirmen döndürmeye çalışıyor..

Burada Kimse Aziz Yıldırım´ı şike yaptı diye yaftalamıyor Aziz Yıldırım bu kadar büyük güç varken elinde acziyet gösteriyor‚ klübün menfeatlerini savunamıyor‚ başkanlık koltuğuna yapıştı kalkmıyor‚ mahkeme kararı kaldırdı başkanlığını daha büyük bir rezilliğe imza attı ve ben Şirketin başkanıyım oraya karışamazsınız diyor.

Biz dedik ki ya Fenerbahçe´ye sahip çık‚ saçma sapan savunmalar yapma‚ ya da bırak Fenerbahçe´yi savunabilecek adamlar gelsin‚ sen görevine yine dışardan devam et‚ o ne dediysek tersini yaptı.

Alex olayına hiç girmiyorum ki o Aziz Yıldırım tarafından bir kara leke olarak hep anılacak.

Ya arkadaş hala Aziz Yıldırım´ı savunan birisi varsa gelsin şu söylediklerime bir cevap versin yahu‚ yanlış ne var bu söylediklerimde‚ Fenerbahçe eriyor arkadaşlar eriyor‚ yazık oluyor koca çınara‚ gözümüzün önünde eriyor ve biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
SILA - 18.07.2013 09:20

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"]

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Arkadaş anlamıyorum ki herkes bir Cardozo´ya yelkenleri suya indirdi polyanacılık oynuyor.

Arkadaş görün lütfen artık‚ Genel kurula gitmediğimiz her gün aleyhimize işliyor‚ şuan Aziz Yıldırım taşıma su ile değirmen döndürmeye çalışıyor..

Burada Kimse Aziz Yıldırım´ı şike yaptı diye yaftalamıyor Aziz Yıldırım bu kadar büyük güç varken elinde acziyet gösteriyor‚ klübün menfeatlerini savunamıyor‚ başkanlık koltuğuna yapıştı kalkmıyor‚ mahkeme kararı kaldırdı başkanlığını daha büyük bir rezilliğe imza attı ve ben Şirketin başkanıyım oraya karışamazsınız diyor.

Biz dedik ki ya Fenerbahçe´ye sahip çık‚ saçma sapan savunmalar yapma‚ ya da bırak Fenerbahçe´yi savunabilecek adamlar gelsin‚ sen görevine yine dışardan devam et‚ o ne dediysek tersini yaptı.

Alex olayına hiç girmiyorum ki o Aziz Yıldırım tarafından bir kara leke olarak hep anılacak.

Ya arkadaş hala Aziz Yıldırım´ı savunan birisi varsa gelsin şu söylediklerime bir cevap versin yahu‚ yanlış ne var bu söylediklerimde‚ Fenerbahçe eriyor arkadaşlar eriyor‚ yazık oluyor koca çınara‚ gözümüzün önünde eriyor ve biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Neredeyse ağlayacaktım, ne kadar acıklı bir durum:sad007: Bu yazılar bizede örnek olsun, azizeyi istafaya davet eden taraftarlarımız var ki Allah korusun. İnşallah bir 10 sene daha o takımın başında kalır ki kuşları rezillikten rezilliğe taşır bizde makaramızı geçeriz :D

Neredeyse ağlayacaktım, ne kadar acıklı bir durum:sad007: Bu yazılar bizede örnek olsun, azizeyi istafaya davet eden taraftarlarımız var ki Allah korusun. İnşallah bir 10 sene daha o takımın başında kalır ki kuşları rezillikten rezilliğe taşır bizde makaramızı geçeriz :D

Yanlız en adam akıllı konusanları bir kız :D

Yukarıdaki yazıyı yazan bizden biridir,ortaya çıksın :lol:

ok.gif
Solow - 18.07.2013 09:16[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: nico81:cLink:2739206

tribun dergi Cardozo Fenerbahce diye tweet atti bile 2-3 saat once..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

güvenilir midir bunlar? yani duyum verme sicilleri nasıl?
smile.gif

ok.gif
TamgacFB - 18.07.2013 09:35[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Solow:cLink:2739220

güvenilir midir bunlar? yani duyum verme sicilleri nasıl? :)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

3-4 gun once Ali Adnan gs´de yazmislardi

:([/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

UEFA Müfettişi Palacios’un Fenerbahçe’nin CAS’a gitmesi halinde sonradan eklenen 4 maçı yeni delil olarak gösterip ekstra ceza talebinde bulunacağı iddia edildi HTS

Bakalım bu haberden sonra nasıl karışacaklar:asd::asd::asd: Bu süreç ne kadarda keyifli olmaya başladı.:troll:

UEFA Müfettişi Palacios’un Fenerbahçe’nin CAS’a gitmesi halinde sonradan eklenen 4 maçı yeni delil olarak gösterip ekstra ceza talebinde bulunacağı iddia edildi HTS

Bakalım bu haberden sonra nasıl karışacaklar:asd::asd::asd: Bu süreç ne kadarda keyifli olmaya başladı.

editlenmistir

Eğer bunlar kadar gerizekalı bir grup varsa ben ne olayım. Karakolda stajdayım, yarım saat öncesinden bahsediyorum ha eski bir mevzu da değil. Fenerli öküzün birine bir Galatasaraylı arkadaş şakayla karışık 2+1 muhabbeti yaptı. Yapmaz olaydı, bi salağa vurmaya başladı ki görmeniz lazım. Fakat beni en çok etkileyen şey ise Ünal Aysal'ın transferleri hep cebinden yaparak kulübü kendine borçlandırdığı ve sonumuzun BJK gibi olacağıydı. :) Geri zekalılar işte ne beklersin ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt