Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: Antu'dan Enstantaneler

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]LmpGrdn1907 - 21.07.2013 23:58[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

cincon malaga maçının özetini izledim‚ eğer bize saha dışında oyunlar oynanmaz ise bu sene açık ara şampiyon olacağız.

defansları evlere şenlik‚ yeni aldıkları defanstan kazık yediler

yedek kalecileri kova

attıkları goller yine bal bal çarpıp duruyor

sneijder eskiden çok iyiydi şuan sıradan bir topçu gibi‚ çok net söyleyebilirim alper çok daha iyi

34 lük hamit bitmiş‚ iş yapmaz

Amrabattan çok çok kazık yedi enayiler‚ bize gülüyorlar kraciş böyle şöyle diye ama kendi adamları bir tane orta açamıyor
smile.gif

sol kanatları felç

iş yaparsa yine ballı burak‚ selçuk inan ve drogba kendi becerisi ile birşeyler yaparlar.

bunlarda taktik filan yok sadece ve sadece gaz ile top oynuyorlar

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Belliki bunları korku sarmış yine. Hamit ne zaman 34 olmuş? Bugün hangi golümüz çarpıp balla girmiş ? Sneijder bitmiş haa , demekki ayrı maçlara bakıyoruz biz ve Fenerliler. Defans hattı oturmadı o doğru ama Fransada yılın defans oyunucusu seçilen Chedjou türkiye icin yetersiz ve kazık mı oluyormuş? Vay bee arkadaş.. Alışmışlar ya bi kere işlerine gelmedi mi hemen saha dışı oyunlar oluyor biz başarılı olduk mu.. Kendileri Şike yaptıklarını kabullenmezler ama bize çamur atarlar.. Şu 11 Ağustosu iple çekiyorum, gelsin de şu şerefsizlere bir kere daha anyayı konyayı gösterelim de zırvalamaya devam etsinler.. Çünkü başka birsey yakışmıyor bunlara.. :yeniek:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Cevap: Antu'dan Enstantaneler

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]LmpGrdn1907 - 21.07.2013 23:58[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

cincon malaga maçının özetini izledim‚ eğer bize saha dışında oyunlar oynanmaz ise bu sene açık ara şampiyon olacağız.

yedek kalecileri kova

sneijder eskiden çok iyiydi şuan sıradan bir topçu gibi‚ çok net söyleyebilirim alper çok daha iyi

Amrabattan çok çok kazık yedi enayiler‚ bize gülüyorlar kraciş böyle şöyle diye ama kendi adamları bir tane orta açamıyor
smile.gif

sol kanatları felç

iş yaparsa yine ballı burak‚ selçuk inan ve drogba kendi becerisi ile birşeyler yaparlar.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bunu yazan kesin bizden biri . adam resmen icimizdekileri dokmus sneijder kismi haric:yenieek:

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

yedek kalecileri kova

smile.gif

sol kanatları felç

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

kendi baksın azeri takımı lazarankaya 4 attı diye seviniyolar ama o 4 golde şans golü.organize atak 0

tamam benimde hosuma gitmedi, ama sonucta biz ceyrek final oynamis takima karsi oyadik, bolu spor, azeri takim filan diye havalara ucmuyoruz...

bu fenerlilerde hersene kendi takımlarını üstün görür geçen senede fark atıp şampiyon olacaklarını söylüyorlardı 10 puan farkı alıp oturdular sonra :ayatollah:

AW: Antu'dan Enstantaneler

bu fenerlilerde hersene kendi takımlarını üstün görür geçen senede fark atıp şampiyon olacaklarını söylüyorlardı 10 puan farkı alıp oturdular sonra :ayatollah:

Öyle deme kardeş hakları yenildi. Biz sadece saha dışı oyunları sayesinde şampiyon olabildik :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bence bu sene kadro derinlikleri çok fazla

İyi yerlileri var ve eğer avrupadan men edilirlerse şampiyonluk için avantaj onlarda.

İyi yerlileri var ve eğer avrupadan men edilirlerse şampiyonluk için avantaj onlarda.

avantaj onlardamı ? fenerbahce 11 inden bizim 11 e girecek 3 tane adam say bakalım bana kadro derinliği diyorsun 10 tane orta sahaları var bumu derinlik

55. Geleneksel Fenerbahçe Sezon Başı Gaz Şenlikleri

"Aslında bizim kadro daha iyi ama Aykut Kocaman var."

"Sow Türkiye'nin en iyi forveti ama arkasında adam yok."

"Volkan çok iyi kaleci ama sadklşjasşlhdfjkas"

Sonra:

gs-sevinc-sampiyon-62058_5011.jpg

kadro derinliği adamlarda yedek türk santrafor yok 5 yabancıyla oynamak zorunda kalacaklar çoğu maç 11 tane ortasahaları var toplasan 3 ü adam eder

Balıkesir'den bile 5 yiyen Bolu ve zayıf olduğu halde bide UEFA eleme maçı olduğu için iyice yedek kadroyla çıkan Xazar'ı yendiler diye amma uçmuş bunlar ya :D Tamam oyun konusunda biraz daha iyiler kabul.Ancak Aykut'tan sonra düzelme olması normal,o kadarı da olsun artık eşek değilseniz :asd:

kurnazlık yapma farklı mevkilerden 3 isim söyle hemen gidip en sorunlu bölgeden 3 isim veriyorsunki bence hakan baltadan fazla bir yanları yok 3 ününde

Yanlış anladın ben bu üçünü kadroda görmek istiyorum diye yazmadım sol bek kadro derinliğini görmen için yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt