Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper, G.Gönül, Hasan Ali...
afedersinde alper kimi kesiyor bizden daha ne oynadığnı bilmediğmiz adam realde bayernde oynamıs rekor düzeyde cl maçına çıkmış hamiti neye göre kesiyor acaba istatistiğe bakayım diycem 3 gol 2 asist falan çıkacak
Birader Alper gelmiş olsaydı Melonun yerine alınacaktı. Bunu başkan kendisi bizzat açıkladı. O bölgeye yerli kullanmak istiyorduk ama olmadı dedi. Senin düşüncene göre Fenerbahçeden 11'e alacağımız oyuncu yoktur ama bana göre var. Soru soruyorsun cevap veriyorlar verdikleri cevabı eleştirip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Bende fikrimi söyleyeyim. Stoch bizim takımda olsaydı banko oynatırdı Hoca. (Kanat yok elimizde çünkü) Gökhan gönül banko oynardı. Alper zamanında alınsaydı eğer Melonun yerine alınmış olacaktı ve banko oynardı. Sayayım mı daha ? Hasan Ali elimizdeki mevcut sol bek ve devşirme sol bekten daha iyi durumda. Bizde olsa oynardı. Bunları sayarsak benim oynardı dediğime sen oynamaz dersin. Gereksiz yere polemik oluşur. Alsaydık, olsaydı, anlaşsaydık. Geçelim bu işleri.
ben yoktur demedim 3 tane çıkmaz dedim.arkadas feneri ligin favorisi yaptı
Bence bu sene kadro derinlikleri çok fazla
İyi yerlileri var ve eğer avrupadan men edilirlerse şampiyonluk için avantaj onlarda.