Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
mertdemirbass - 31.07.2013 23:16[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: concordia1907:cLink:0472809

rüştü saçma sapan degaj yapacağına‚ şu topları oyuna Bruno soksa ya..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Halbuki verse Rapaiç´e ne güzel topta kaybetmiycez.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D:D

Oha :asd:

Çarsılı angutlardan Enstantaneler;

Okunmamış mesaj Re: 2013-2014 Uefa Şampiyonlar Ligi

fener elenmesin bütün para gs ye kalmasın

not:ne zaman Sow gibi bir forvetimiz olacak

yahu sanki bütün para bize kalmasa bunların ceplerine para girecek.tam bir febe yalakası olmuslar.

sow ise bunlar icin dünyanın gelmis gecmis en iyi santraforu,adam bos kaleye gol atsa,bunlar icin öyle bir gol yok.:)

Bejeke'ye bu taraftar zihniyeti ile ilk 5 bile cok bu ligde.

Çarsılı angutlardan Enstantaneler;

Okunmamış mesaj Re: 2013-2014 Uefa Şampiyonlar Ligi

fener elenmesin bütün para gs ye kalmasın

not:ne zaman Sow gibi bir forvetimiz olacak

yahu sanki bütün para bize kalmasa bunların ceplerine para girecek.tam bir febe yalakası olmuslar.

sow ise bunlar icin dünyanın gelmis gecmis en iyi santraforu,adam bos kaleye gol atsa,bunlar icin öyle bir gol yok.:)

Bejeke'ye bu taraftar zihniyeti ile ilk 5 bile cok bu ligde.

Bu bjk lililer belli dönemlerin adamları. Zaman gelir bize yalakalık yaparlar fenere düşman olurlar , zaman gelir fenere yalakalık yaparlar bize düşman olurlar.Yönetim futbolcu taraftar kanlarında bu bozukluk vardır.Örnek alıntıdaki yorumları örnek fiko'nun son gunlerdeki açıklamaları.

Şampiyonluklarına bakın hep diğer iki takımdan diğerine karşı destek istemişlerdir.

Fener şikeci falan ama bunlardan daha esaslı rakiptir .Bunlar işe yaramaz beş para etmez parazittirler işte.

bu angutlar salzburg golu sonrası t harfi yparak sevindi facede taksim sandı mallar hemen bi havalar bi havalrr

Bu bjk lililer belli dönemlerin adamları. Zaman gelir bize yalakalık yaparlar fenere düşman olurlar , zaman gelir fenere yalakalık yaparlar bize düşman olurlar.Yönetim futbolcu taraftar kanlarında bu bozukluk vardır.Örnek alıntıdaki yorumları örnek fiko'nun son gunlerdeki açıklamaları.

Şampiyonluklarına bakın hep diğer iki takımdan diğerine karşı destek istemişlerdir.

Fener şikeci falan ama bunlardan daha esaslı rakiptir .Bunlar işe yaramaz beş para etmez parazittirler işte.

kim güçlü ise ona saldırıyorlar işte.

Emirates Cup

10 / 11

ok.gif
antu761 - 04.08.2013 20:51

bos.gif

Böyle bir şans yok arkadaşlar.Arsenal 90 dk oynadı 1 gol attı‚adamlar 2 dk oynadı 2 gol attı.Şike yoksa bende birşey bilmiyorum.Gollerden de bal akıyor bal.

[alıntı yap]

:2aloh1:

ok.gif
antu761 - 04.08.2013 21:10

bos.gif

Beyler övmeyin adamları‚sonra kendi forumlarında paylaşıyorlar.Eleştirin‚şike felan deyin.

[alıntı yap]

Hahahahaha

ok.gif
antu761 - 04.08.2013 20:51

bos.gif

Böyle bir şans yok arkadaşlar.Arsenal 90 dk oynadı 1 gol attı‚adamlar 2 dk oynadı 2 gol attı.Şike yoksa bende birşey bilmiyorum.Gollerden de bal akıyor bal.

katli vaciptir

Bizim burada hırsızlarla dolu meşhur bir mahalle var , adamlar evlerine hırsız girmesin diye sırtlana benzeyen acayip köpekler besliyorlar. (Cinsini çözen çıkmadı daha ) Herkesi kendileri gibi görmek böyle bir şey olmalı yani. Hatta bu dediğim haberlere bile çıkmıştı. Uyuşturucu baskını sırasında evi basılan teyzenin biri '' Biz hırsızız , uyuşturucuyla işimiz olmaz'' diye kameramanlara bağırıyordu '' Bunlarınki de o hesap. Onların yerinde olsam şike kelimesini duyduğumda bile yüzüm kızarırdı . İdare edelim artık beyinleri hasarlı işte .Ben dalga geçemiyorum çok üzülüyorum bu arkadaşlara zaten onlara dün epey dua ettim . Bizim rakibimiz sayılan camianın taraftarı böyle olmamalı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt