Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HASAN ÖZSAĞLAM - 09.08.2013 14:24

Kadro olarak onların dahi üstünde olduğumuzu düşünüyorum.En az % 50 dir şansımız.Sadece kadro ve taktik olarak biraz zamana ihtiyacımız var.

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

mckgn16 - 09.08.2013 15:19

Arsenali eleyipte gruplara kalan Bir Fenerbahçenin prestijini düşünün renkdaşlar

Arsenal den 5-6 tane yiyipte elenen bir sikebahcenin rezilligi düsünsek daha gercekci olur ella,

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1376052265919.webp
    uploadfromtaptalk1376052265919.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 184
BROn8CMCUAALd27.jpg

[attachment=2724:Antu.com Cep Forumları.png]

:asd:

Ekli dosyalar

• Antu.com Cep Forumları.webp
    Antu.com Cep Forumları.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 473
FBKAAN1907 - 09.08.2013 17:35

bos.gif

Mesajı Gönderen: Ömer Eryilmaz:cLink:2758890

arsenali yenmek icin üst seviyede oynamamiz gerekiyor‚

biz birakin üst seviyeyi daha kademe yapmayi beceremiyoruz‚

gercekci olmak gerek‚ cok zor bir kura cektik.

Bende kolay demedim
smile.gif
6s gitti adamları evinde yendi..sende oyna sende kazan..ama gidip kadlec holmen gibi düz oyuncuları transfer döneminde takıma doldurursan zor elersin..bir drogba bir sneijderın isimlerinin bile varlığı karşıdaki rakibi korkutuyor...iyi oynar oynamaz o ayrı mesele..ben yine söylüyorum bizim halen bir forvet oyuncusu webo yerine‚ bir ofansif oyuncu baroni yerine‚ 2 tane kanat oyuncusu kuyt ve krasic yerine ihtiyacımız var..yoksa ersun hoca ancak maçtan önce konusur adam gibi bir takım gelir kadıköyde bizi beşler o zaman rahatlarız..

sonunda bunuda söylediniz ya ne diyeyim yarım akıllılar :D

ok.gif
esde81 - 09.08.2013 22:58

bos.gif

Arsenalden gözü kapali alip hangi adami bizim takimda oynatirsiniz? Cazorla‚ Walcott‚ Ramsey ve Wilshere ve bana göre bunlarin hicbiri kendini tamamen kanitlamis oyuncular degil! Ha takim olarak iyi organizeler ama bence ilk macin Kadiköyde olmasindan dolayi bizi biraz hafife alarak oynayacaklar ve bizde maci cok ciddiye alirsak‚ Emenike ve Sow bence Mertesackeri duman eder! Yeter ki Kadiköyde gol yemeyip kendimiz gol atalim! Yani cok zor olacak ama imkansiz degil bence bazilarinin dedigi gibi!

Şimdi bunlar bizim Arsenal'İ yenip Emirates Cup şampiyonu olmamıza göre konuşuyorlar;

" Galatasaray yendiyse biz hayli hayli yeneriz. "

Hayır bunu son 2 yılda evlerinde 2 şampiyonluk verdikleri takım için düşünmeseler neyse de...

Bu kadar mi cahil olunur?

can abruzzi - 09.08.2013 17:52

Kontrolsüz yakalanırsak olimpiyata dönebilir olay. Bu yüzden hoca bence geçen seneye benzer bir oyun anlayışıyla futbolcuların alışık olduğu bir düzenle çıkar sahaya. Aykut Hoca gitmemiş olsaydı evi arabayı satar bize basardım‚ sistemi tanıyor‚ oturtmaya da başlamıştı. Ama Ersun Hoca başka bi hocanın sistemini oynatabilir mi biraz meçhul. Kendi sistemi oturana kadar bir süre sıkıntı çekeceğiz tahminen. Neyse futbolcular alamazsa biz taraftarlar alırız‚ yolda da 3-5 cimbomlu pataklarız inşallah...

[

Bu kadar mi cahil olunur?

can abruzzi - 09.08.2013 17:52

Kontrolsüz yakalanırsak olimpiyata dönebilir olay. Bu yüzden hoca bence geçen seneye benzer bir oyun anlayışıyla futbolcuların alışık olduğu bir düzenle çıkar sahaya. Aykut Hoca gitmemiş olsaydı evi arabayı satar bize basardım‚ sistemi tanıyor‚ oturtmaya da başlamıştı. Ama Ersun Hoca başka bi hocanın sistemini oynatabilir mi biraz meçhul. Kendi sistemi oturana kadar bir süre sıkıntı çekeceğiz tahminen. Neyse futbolcular alamazsa biz taraftarlar alırız‚ yolda da 3-5 cimbomlu pataklarız inşallah...

[

cahil beyinsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt