Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iqc1.png

:asd:

antu yorumlarını okuyunca Türkiyedemiyim yoksa deliler hastanesindemiyim kestiremedim açıkcası :D

ok.gif
TAŞOVALI - 11.08.2013 23:15

bos.gif

ne acıdır ki‚

1989´daki Başbakanlık Kupası finalinden bu yana 24 yıldır gs ile oynanan ve ucunda kupa olan hiçbir finali kazanamadık..

Fener_67 - 11.08.2013 23:39

yanlız şunu söylemeden edemeyeceğim kiğılı diyorya Arsenal´e şansımız %51 falan doğrusu aslında şu:

yüz ellide bir.

Kimse böyle adamların laflarına falan bakıp umutlanmasın arkadaşlar lütfen.Sonra üzülüyoruz

Arsenal bizi eledi bitti o iş yani bence

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

[URL='https://twitter.com/yasarakbas'' Alıntı:
image_normal.jpg
yasar akbas‏@yasarakbas[/URL]

Yine bir Bulent Yildirim klasigi... Alves ilk sari yanlis... Eksik haliyle Fener iyi yolda... Bu sene tam kadro ligin tozunu atar...

Serefsiz alves resmen Drogbayi sakatlamak icin giriyor halen sari kart degil diyebiliyorlarsa söylenecek bir sey yok

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Bu kim la

yasar akbas‏@yasarakbas

Yine bir Bulent Yildirim klasigi... Alves ilk sari yanlis... Eksik haliyle Fener iyi yolda... Bu sene tam kadro ligin tozunu atar...

hahahahaha insan bu kadar mi kör olur alvesin ilk pozisyonu kirmiziydi adam topa gitmiyor direk rakibe sakatlamak icin gidiyor

evet cok iyi yoldasiniz on kisi kalinca ecer terleri döktünüz on bir kisi iken anadolu takimi gibi arkada bekleyip kontra ataga ciktiniz

tek iyi oldugunuz dönem bizim arkaya yaslandigimiz anlar ordada pozisyonlar yine balla olusan pozisyonlar

ok.gif
voltage - 11.08.2013 23:24

bos.gif

Ersun Yanalla falan olmaz bu iş...

Yazıklar olsun. Şu futbol topu ile buluştuğum güne fanatikliğime nalet olsun. Ömrüm çürüdü

------

Adamlar isyanlarda. Biride Mehmet C.deniz. Şu magazin muhabiri :D

BRaoGVlCUAEqzE8.png

https://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=4&fID=9&kID=65828&sayfa=266

Yorum koyacaktım.Karar veremedim hangisini koyayım diye.Alın siz bakın. :asd:

Ben seçtim bikaç tane;

ok.gif
Thierry06 - 11.08.2013 23:43

bos.gif

ersun hocam aklın varsa kaç kurtar kendini...

ok.gif
salih19071907 - 11.08.2013 23:44

bos.gif

toplanın artık gerçek fenerliler aziz yıldırım ı tahttan indirme günü geldi geçiyor bile

ok.gif
DireniS@ - 11.08.2013 23:47

bos.gif

Baroniyi filan anladımda Emrenın böyle olması bana çok koyuyor adam ölümüne oynayacağı maçta ölü gibi oynadı resmen

ok.gif
Uche1907 - 11.08.2013 23:48

bos.gif

Mesajı Gönderen: DireniS@:cLink:4167430

Baroniyi filan anladımda Emrenın böyle olması bana çok koyuyor adam ölümüne oynayacağı maçta ölü gibi oynadı resmen

adam herzaman kendisine güvenenlerin güvenini kara cikarmayi basariyor asil basari bu

ok.gif
Mustafa - 11.08.2013 23:52

bos.gif

Konya´yi yenerler..

Iki forma öperler..

Aynen devam..

[attachment=2803:Antu.com Cep Forumları.png]

Hahahahaha

Ekli dosyalar

• Antu.com Cep Forumları.webp
    Antu.com Cep Forumları.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 335
Mesajı Gönderen: aydın37:cLink:4167447

harbi deliydi daum manu ya deplasmanda bu kadroyla çıkmak delilikten başka bir şey değil ama bizim istediğimiz gibi hücumu düşünen saldıran bir oyun oynayıp 6-2 yenilmiştik...
biggrin.gif

hoijdonk nobre

alex

tuncay aurelio serkan

ümit luciano deniz fatih

rüştü

Mesajı Gönderen: Aqua:cLink:4167530

Benim o maçtan aklımda kalan ‚ Manu 4-0 öndeyken Tuncay´ın 4-1 yapıp tribünlere "sus" işareti yapmasıydı
smile.gif

Sonra da 6 oldu zaten.

Yanlış hatırlıyorsun renktaş.

Tuncayın golüyle maç 3-2 oldu. Sus hareketini o zaman yaptı.

adamlar bugünden geçmişe döndü, tuncay kaç kaçken attığı golden sonra sus işareti yaptı :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt