Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kim la

yasar akbas‏@yasarakbas

Yine bir Bulent Yildirim klasigi... Alves ilk sari yanlis... Eksik haliyle Fener iyi yolda... Bu sene tam kadro ligin tozunu atar...

image.jpg

Tipe bak hele :D Acaba kafatasının %'de kaçını beyin oluşturuyor?

Ha şunu da söyleyeyim,bence derbilerde bir 7-8 yıl boyunca bizim devrimiz başlıyor.Son 4 maçın 3'ünü kazanmışız.Arena'da falan zor galibiyet görür Fenerbahçe.

Bu kim la

yasar akbas‏@yasarakbas

Yine bir Bulent Yildirim klasigi... Alves ilk sari yanlis... Eksik haliyle Fener iyi yolda... Bu sene tam kadro ligin tozunu atar...

eee yuhh bunuda yani.. hadi 2ciye belki sari degil dersin belki hadi anlarim belkide... ilki direk kirmiziyi bile zorladi resmen. azicik daha arkadan yapsa o hamleyi lisansini yirtardilar ingilitere liginde !!!

Erken ekilen darıdan,kocasından sonra kalkan karıdan,lacivertin yanındaki sarıdan hayır gelmez. :asd:

Cevap: Antu'dan Enstantaneler

antu olmasada...

eyvah yakalandik beyler

BPXKTA1CAAI6Y5u.jpg

Bu Ankaragücü olayina sadece gülüyorum. O zaman iki yasindaydim ... ne oldu ne olmadi tam olarak bilemiyorum ama o zamanin tabelasina baktim ve biraz hesap yaptim iste.

- Yanlisim yoksa bir 1:0 bile bize sampiyonlugu getirirdi.

- BJKliler 8:0i unutma, sike sike diye tutturur ama isin komik yani bu ki, BJK ayni senede bunlari 6:0 yenmis. Tabi o zaman hic sike'nin s'si bile söz konusu olamaz - adamlar serefin takimi sonucta. Ama 8:0 olunca sike tabi ... aslinda kendileri 8:0'in imkansiz olmadigini en iyi sekilde bilmeleri lazim. (Fener'de 5:1 yenmis bu ara)

Bu Ankaragücü olayina sadece gülüyorum. O zaman iki yasindaydim ... ne oldu ne olmadi tam olarak bilemiyorum ama o zamanin tabelasina baktim ve biraz hesap yaptim iste.

- Yanlisim yoksa bir 1:0 bile bize sampiyonlugu getirirdi.

- BJKliler 8:0i unutma, sike sike diye tutturur ama isin komik yani bu ki, BJK ayni senede bunlari 6:0 yenmis. Tabi o zaman hic sike'nin s'si bile söz konusu olamaz - adamlar serefin takimi sonucta. Ama 8:0 olunca sike tabi ... aslinda kendileri 8:0'in imkansiz olmadigini en iyi sekilde bilmeleri lazim. (Fener'de 5:1 yenmis bu ara)

O yıl feneri bjk yı içerde dışarda yendik fenere 10 kişi ile kadıkoyde 4 attık.Birtek bjk ile kendi evimizde berabere kaldık ama deplasmanda yendik

fener ve bjk konya ile ksk ya 6 şar 7 ser attılar bu 8-0lık olayı çıkaran adam gibi adam denen bunakl bunları konsmadı

kaldı ki avaraj hesaplarını kendileri bizden iyi bilir bjk 10-0 gibi rekor skorla galip geldiği maç konuşulmaz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PQFNaXSfTFo[/media]

Ama işte nerede...

O yıl feneri bjk yı içerde dışarda yendik fenere 10 kişi ile kadıkoyde 4 attık.Birtek bjk ile kendi evimizde berabere kaldık ama deplasmanda yendik

fener ve bjk konya ile ksk ya 6 şar 7 ser attılar bu 8-0lık olayı çıkaran adam gibi adam denen bunakl bunları konsmadı

kaldı ki avaraj hesaplarını kendileri bizden iyi bilir bjk 10-0 gibi rekor skorla galip geldiği maç konuşulmaz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PQFNaXSfTFo[/media]

Ama işte nerede...

harbiden de belliymiş ülkeyi şikeyle kimler tanıştırmış şikenin hası kimdeymiş

[attachment=2893:indir (9).png]

Fb başkanıyla ya da en basitinden bir insanın özrüyle nasıl dalga geçersin diye değil de bize malzeme verdiği için olay çıkardı . Kompleks , eziklik , karaktersizlik ne ararsan var bu antu artık güldürmüyor , küfrettiriyor.

Ekli dosyalar

• indir (9).webp
    indir (9).webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 337
Bu kafaya da hayran kaldım açıkcası . I see '' They have Emre , Köyt , Webo but we don't '' yazan Arsenal fanboys.

[attachment=2894:indir (5).png]

Ekli dosyalar

• indir (5).webp
    indir (5).webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 353
Antu'yu okudukca hem seviniyor hem üzülüyorum, seviniyorum cunki hala daha azizyildirimfanboyslar agirlikda, üzülüyorum cunki yavas yavas uyanan taraftarlar cogalmakda.

Aziz gibi biri bizde olsa cokdan k.cina tekmeyi vurup yollatmisdik, sonra bize basari odakli, vefasiz derlerdi ama yinede kardesim bu futbol. Galatasaray ikincilige oynayamaz! Oynatanida taraftar affetmez, vurur tekmeyi yollar marsa bu kadar basit.

Iste onlarla bizim aramizdaki fark, zamanla onlarin taraftarida bize benzemeye basliyacak, bunun sinyalleri var antuda.

Birde en cok güldügüm iste aziz söyle basariliydi böyla basariliydi kismi. :shame: Biraz akilli olsalar düsünmeyi bilseler aslinda nekadar basarisiz oldugunu görürler. Galatasaray 2001-2011 arasi o on senelik periyotta neler cekti para yüzünden, normal sartlarda fener o durumda olsa biz o on senenin onundada sampiyon olurduk. Trabzon,bursa,bjk bize tiris gelir tiris giderdi.

Tam tersi birde biz o on senelik periyotta 4 kere sampiyon olduk parasiz parasiz :DD

[attachment=2922:indir (8).png]

Bırakın abi bunların akıllanacağı falan yok . Kupayı kaybettiler biri de çıkıp konuşmadı . Varsa yoksa Arda . Aziz'im iyi iş çıkardı yine :D

Ekli dosyalar

• indir (8).webp
    indir (8).webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 585
Adımı yazdırmışım, daha da yazdırabilirim.. Doldurabilirim yaaappprakkk yaprakkk! Görebileceğim bi yerde dur! Neredeysen orası bize kutsal toprak...

GÜLÜMSE ÇEKİYORUZ :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt