Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.049
- 2.161
- 428
Bu kim la
yasar akbas@yasarakbas
Yine bir Bulent Yildirim klasigi... Alves ilk sari yanlis... Eksik haliyle Fener iyi yolda... Bu sene tam kadro ligin tozunu atar...

Tipe bak hele

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kim la
yasar akbas@yasarakbas
Yine bir Bulent Yildirim klasigi... Alves ilk sari yanlis... Eksik haliyle Fener iyi yolda... Bu sene tam kadro ligin tozunu atar...
biz bunlarla kaç maçta kaç kupa aldık?
Bu kim la
yasar akbas@yasarakbas
Kıyamam. İçim parçalanıyor vallahi.Adamlar canlarından bezdiler.
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
antu olmasada...
eyvah yakalandik beyler
![]()
Bu Ankaragücü olayina sadece gülüyorum. O zaman iki yasindaydim ... ne oldu ne olmadi tam olarak bilemiyorum ama o zamanin tabelasina baktim ve biraz hesap yaptim iste.
- Yanlisim yoksa bir 1:0 bile bize sampiyonlugu getirirdi.
- BJKliler 8:0i unutma, sike sike diye tutturur ama isin komik yani bu ki, BJK ayni senede bunlari 6:0 yenmis. Tabi o zaman hic sike'nin s'si bile söz konusu olamaz - adamlar serefin takimi sonucta. Ama 8:0 olunca sike tabi ... aslinda kendileri 8:0'in imkansiz olmadigini en iyi sekilde bilmeleri lazim. (Fener'de 5:1 yenmis bu ara)
O yıl feneri bjk yı içerde dışarda yendik fenere 10 kişi ile kadıkoyde 4 attık.Birtek bjk ile kendi evimizde berabere kaldık ama deplasmanda yendik
fener ve bjk konya ile ksk ya 6 şar 7 ser attılar bu 8-0lık olayı çıkaran adam gibi adam denen bunakl bunları konsmadı
kaldı ki avaraj hesaplarını kendileri bizden iyi bilir bjk 10-0 gibi rekor skorla galip geldiği maç konuşulmaz.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=PQFNaXSfTFo[/media]
Ama işte nerede...
Bu kafaya da hayran kaldım açıkcası . I see '' They have Emre , Köyt , Webo but we don't '' yazan Arsenal fanboys.
Ekli dosyayı görüntüle 5690
Bu kafaya da hayran kaldım açıkcası . I see '' They have Emre , Köyt , Webo but we don't '' yazan Arsenal fanboys.
Ekli dosyayı görüntüle 5690