Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Problem şahıslarda değil sanırım.. Altda ki yorum antu dan bir GS liye ait ;

Bu ilk yorum ; Su siralar belki anlik bir form dusuklugu yasiyor ama Arda yerine neden Melo ya da Selcuk a hatta Sneijder e talip olmayi dusunmuyorsunuz ? Maliyeti belki daha az bile olabilir. Bence saydigim adamlardan birine buna benzer teklif gelirse bizim Aysal kesin satar maddi menfaat bakimindan

Bu da diğer yorumu ;

Acikcasi ben Aysal degilim ama bana soruyosan kendi dusuncem‚ ben para icin babam bile ilk 11 de oynasa kar ediyosam satarim.

Su an Sneijder bekleneni veremiyor‚bir umut beklenebilir ama zamaninda bu takinti yuzunden Baros u filan az biraz para ediyoken satamadik.

Ben bu fikri genelde en sikayetci oldugunuz adam Christian oldugu icin soyledim. Ortanin ortasina adam istiyosunuz daha cok okudugum kadariyla

Problem şahıslarda değil sanırım.. Altda ki yorum antu dan bir GS liye ait ;

Bu ilk yorum ; Su siralar belki anlik bir form dusuklugu yasiyor ama Arda yerine neden Melo ya da Selcuk a hatta Sneijder e talip olmayi dusunmuyorsunuz ? Maliyeti belki daha az bile olabilir. Bence saydigim adamlardan birine buna benzer teklif gelirse bizim Aysal kesin satar maddi menfaat bakimindan

Bu da diğer yorumu ;

Acikcasi ben Aysal degilim ama bana soruyosan kendi dusuncem‚ ben para icin babam bile ilk 11 de oynasa kar ediyosam satarim.

Su an Sneijder bekleneni veremiyor‚bir umut beklenebilir ama zamaninda bu takinti yuzunden Baros u filan az biraz para ediyoken satamadik.

Ben bu fikri genelde en sikayetci oldugunuz adam Christian oldugu icin soyledim. Ortanin ortasina adam istiyosunuz daha cok okudugum kadariyla
Onların zeka seviyesine inmeden orada barınmak mümkün olmuyor demek ki.:D

[attachment=2979:indir.png]

Bunu hanginiz yazdı la :lol:

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 455
her zamanki senaryo şöyleki

fenerli:

Salzburg maçı sonrası :müthiş takımız yeauhhh fena yapıcaz herkesi

Galatasaray süper kupa maç sonu:bu ne ya aziz istifa:(

ertesi gün:Yıldız alacakmışız hade başkan ,Ardayı alacağız yeauhhh,

konya maçı sonrası:müthişiz yeauhhh arsenali geçeceğiz auyhhh

Arsenal maçı öncesi:süperiz emenikeyi tutamazlar,sow 1 messi 2,

Maç sonu:aziz istifa

1907zeko - 17.08.2013 23:36

bos.gif

Aykut hoca hakkını helal et...

[alıntı yap

ALFA_FB - 17.08.2013 23:36

bos.gif

Gs + salzburg´dan 60 şut yersen konya´dan da 3 yiyebilirsin normal

adamlarla oynadıgımız 24 maçın 23ünü kazanmışız..o yenildiğimiz maç da şampiyonlugu kazanıp son hafta oylesine takıldıgımız bi maçtı..

ersun da boyle bir istatistiğin bile içine ediyorsa o hocada sıkıntı var hem de cok büyük!!

GoLDBoY - 17.08.2013 22:12

bos.gif

çok iyi oynuyoruz devam geri çekilme yoookk

ok.gif
erdidas - 17.08.2013 22:12

bos.gif

Bu sene zayıf takımlara karşı rahat izleriz maçları

ok.gif
Gurbetteki_Fenerli - 17.08.2013 22:14

bos.gif

Biraz istesek 10 yaparız bu maçı‚ ama hafta içi Arsenal var. 3 olursa takım duracaktır. Konya cidden çok vasat bir takım kurmuş‚ işleri baya zor.

İBRET ALINIYOR şukular yagmur olsun

GoLDBoY - 17.08.2013 22:12

bos.gif

çok iyi oynuyoruz devam geri çekilme yoookk

ok.gif
erdidas - 17.08.2013 22:12

bos.gif

Bu sene zayıf takımlara karşı rahat izleriz maçları

ok.gif
Gurbetteki_Fenerli - 17.08.2013 22:14

bos.gif

Biraz istesek 10 yaparız bu maçı‚ ama hafta içi Arsenal var. 3 olursa takım duracaktır. Konya cidden çok vasat bir takım kurmuş‚ işleri baya zor.

İBRET ALINIYOR şukular yagmur olsun

Son ikisine laf etmek doğru değil, buradaki herkes de böyle düşünmüştü sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt