- 10 Mart 2013
- 120.745
- 152.660
- 4.938
Antu.com Cep Forumları
Arda gelmeyi kabul etti de bir de istemiyorlar adamlara bak.İyice kafayı yediler.:redface:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların zeka seviyesine inmeden orada barınmak mümkün olmuyor demek ki.Problem şahıslarda değil sanırım.. Altda ki yorum antu dan bir GS liye ait ;
Bu ilk yorum ; Su siralar belki anlik bir form dusuklugu yasiyor ama Arda yerine neden Melo ya da Selcuk a hatta Sneijder e talip olmayi dusunmuyorsunuz ? Maliyeti belki daha az bile olabilir. Bence saydigim adamlardan birine buna benzer teklif gelirse bizim Aysal kesin satar maddi menfaat bakimindan
Bu da diğer yorumu ;
Acikcasi ben Aysal degilim ama bana soruyosan kendi dusuncem‚ ben para icin babam bile ilk 11 de oynasa kar ediyosam satarim.
Su an Sneijder bekleneni veremiyor‚bir umut beklenebilir ama zamaninda bu takinti yuzunden Baros u filan az biraz para ediyoken satamadik.
Ben bu fikri genelde en sikayetci oldugunuz adam Christian oldugu icin soyledim. Ortanin ortasina adam istiyosunuz daha cok okudugum kadariyla
GoLDBoY - 17.08.2013 22:12
![]()
çok iyi oynuyoruz devam geri çekilme yoookk
erdidas - 17.08.2013 22:12![]()
![]()
Bu sene zayıf takımlara karşı rahat izleriz maçları
Gurbetteki_Fenerli - 17.08.2013 22:14![]()
![]()
Biraz istesek 10 yaparız bu maçı‚ ama hafta içi Arsenal var. 3 olursa takım duracaktır. Konya cidden çok vasat bir takım kurmuş‚ işleri baya zor.
İBRET ALINIYOR şukular yagmur olsun