Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
Fenerlikral - 24.10.2013 01:16

bos.gif

herşey herşey bu tevezden oldu.

nereye gitse bozuyor uğuruz.

taş gibi juveyide bozdu.

------------

burada bırakıyorum :asd:

6 golden sonra diye bi yazi bu kadar mallik olamaz...

Gorende barca madrid manu taraftari yaziyor sanar

:D

hasetlerinden çatlıyor angutlar

komik olan hepsi liseli. o yaşlarda sinir stres fena oluyor hahahahaahha iyi oluyor eziklere ağlasınlar bu gece :D

MulledWin - 23.10.2013 23:41

bos.gif

Beğenin ya da beğenmeyin‚ öyle ya da böyle adamlar bizim en son ne zaman katıldığımız şampiyonlar liginde bir maçı daha 3-1 kazandılar. Gelecek sene de muhtemelen yine oradalar.

Kopenhag kötü‚ Juventus maçı şans vesaire ama üstüne koyarak ilerliyorlar.

Burak şöyleymiş‚ Drogba öyleymiş‚ bizim Sow - Emenike´niz varmış‚ onların Mancini´si‚ bizim Yanal´ımız...

Dananın kuyruğu Kadıköy´de kopar. Akla kara orada belli olur. Gökhan Gönül kağıt üzerinde Sabri´den iyi ama sahada kağıtlar değil yürekler ve ayaklar konuşur

Çok şaşırdım doğrusu antudan mantıklı konuşan kuşun çıkması :D

Tapatalk reyiz

Ankara_Fenerbahçe - 23.10.2013 23:56

Samimiyetle söyleyeyim ki gs taraftarı kadar çabuk memnun edilen ve gerçeği fark edemeyen bir taraftar kitlesi daha olamaz.

Kendi sahasında‚ Şampiyonlar Ligi maçında 6 yiyen bir takımın bu ligdeki durumu bellidir.

Bu hezimeti unutup dakikalarca şarkı ve türküler söylemek çok garip gerçekten.

Bu kadar berbat bir Danimarka takımını yenmenin ölçü olmayacağını bilmeyen Fenerbahçe taraftarı olamaz ama çok sayıda gs taraftarı mevcut.

Kendi sahamızda 6-1 yenildikten sonra‚ bu seviyede bir takıma gol atınca bu kadar çok yırtınacak 1 tek Fenerli bile tanımıyorum‚ görmedim‚ duymadım‚ okumadım.

Aksine‚ haklı olarak‚ "Bu gariban takımı yenmek başarı değil" diye yazılar düşerdi ANTU´ya.

gs´nin Kadıköy´deki maçı kesinlikle kaybedeceğini ve beraberliğin bile çok az ihtimal olduğunu düşünüyorum‚ bu gs dengesiz bir takım.

Yorumsuz!

Gesendet von meinem HTC Vision mit Tapatalk 2

Samimiyetle söyleyeyim ki gs taraftarı kadar çabuk memnun edilen ve gerçeği fark edemeyen bir taraftar kitlesi daha olamaz.

Kendi sahasında‚ Şampiyonlar Ligi maçında 6 yiyen bir takımın bu ligdeki durumu bellidir.

Bu kadar berbat bir Danimarka takımını yenmenin ölçü olmayacağını bilmeyen Fenerbahçe taraftarı olamaz ama çok sayıda gs taraftarı mevcut.

Kendi sahamızda 6-1 yenildikten sonra‚ bu seviyede bir takıma gol atınca bu kadar çok yırtınacak 1 tek Fenerli bile tanımıyorum‚ görmedim‚ duymadım‚ okumadım.

Aksine‚ haklı olarak‚ "Bu gariban takımı yenmek başarı değil" diye yazılar düşerdi ANTU´ya.

gs´nin Kadıköy´deki maçı kesinlikle kaybedeceğini ve beraberliğin bile çok az ihtimal olduğunu düşünüyorum‚ bu gs dengesiz bir takım.

Yorumsuz!

Bunca hapis, cezalar, şikelerle, takımını ebediyen lekeleyen bir başkan için tezahurat yapan taraftarlarını görmezden gelen danyal denyanuslara bak yahu. Adamı deli eder bu süper zekalı hazımsız ezikler.

Bunca hapis, cezalar, şikelerle, takımını ebediyen lekeleyen bir başkan için tezahurat yapan taraftarlarını görmezden gelen danyal denyanuslara bak yahu. Adamı deli eder bu süper zekalı hazımsız ezikler.

Alt tarafı psikolojik baskı yapmaya çalışıyorlar.Ne imiş 6 yediniz ve sevinmeye hakkınız yok.Dün 55.000 taraftarın omuz omuza olması ile bu zihniyetteki fb'lileri cok iyi gt ettiğimizi düşünüyorum.

Bu arada Kendileri Sigma Olomouc gibi bir mahalle takımından 7 tane yemişlerdi.

Bu adamların kafası cidden farklı bir kafa.Adamlar ofsayttan gol atıyor maç sonu hakem Salih'e süpersin diyor bu lavuklar da hakem mükemmel maç yönetti diyor.Aynısı bize olsa ortalığı ayağa kaldırırlar

"Fenerbahçe Lisesi" için de aynı şeyi söylüyorlardı "Apaçiler Lisesi" oldu.

Yahu Galatasaray Eğitim Vakfı ile şu ülkede yarışacak eğitim ve kültür yuvası yok. Adamlar bunu biliyor belki ki "bayrak" olayından girmişler lafa,damardan aklııları sıra..

O zaman şunu belirtmek lazım :

BİZ O ŞANLI TÜRK BAYRAĞINI ŞİKE İLE DALGALANDIRMADIK, KUPALARLA BAŞ TACI YAPTIK !

Yorumsuz!

Puahahahahahaha geçen sene kendi söylemlerine göre dünya takımlarını yendikleri için havalara girip özel beste hazırlayan herhalde zeytinburnuspor taraftarıydı

Allah akıl fikir versin diycem ama şike yapıp başkasının hakkını gasp eden ve daha hala bunu yüzsüzlüğe varacak derecede savunanlara allak önce ahlak versin

adamlar cl tarihinde 0 çekmiş bi kaç takımdan biri ama kopenhag için cl'de hiç bu kadar rezil takım izlememiştik falan demişler.

bu topiğinde tadı tuzu kalmadı şike sezonundaki gibi şike devreye girince adamlar rahat yorumlardada fazla fire vermiyorlar

Yaşı 36‚ takımındaki süper yıldızlardemiş.

Hani şunu bir ilkokul çocuğu falan dese normal karşılanır‚ evde duymuştur söyler çocuk.

Emekli olmaya yakın olup da son yıllarını oynayan‚ Çin´den gs´ye gelen Drogba´yı hariç tutarsak‚

dünyadaki süper yıldızların değerlerini sıralasak‚ bu gs´dekilerden kim girecekmiş bunların arasına
geberdim.gif

süper yıldızlar

ulan siz değilmiydiniz sneijderle ilk fenerin adı geçtiği zaman d...şşağını yiyen :D

ha çok yiyesiniz varsa sneijder yedirecek zaten :D

Yorumsuz!

Bu yorumu yapan kişinin beyni zaman aşımına ugramıs :D

Kopenhag köy takımıymış şikecilere gore :D

4.torbadan diğerlerine nispeten kolay takım gelmesi zaten olası birşey 4.torba takımları istisnalar harici kolay olur.

Kopenhag ayarında yada daha düşük seviye takımları eleyerek yarı finale kadar cıkınca neden böyle şeyler söylemedi peki bu çok zeki şikeciler :D

Bate,Plzen gibi takımları bile zar zor geçtiler hala konusuyorlar utanmadan.

Kopenhag köy takımıymış şikecilere gore :D

4.torbadan diğerlerine nispeten kolay takım gelmesi zaten olası birşey 4.torba takımları istisnalar harici kolay olur.

Kopenhag ayarında yada daha düşük seviye takımları eleyerek yarı finale kadar cıkınca neden böyle şeyler söylemedi peki bu çok zeki şikeciler :D

Bate,Plzen gibi takımları bile zar zor geçtiler hala konusuyorlar utanmadan.

Plzen le Bate yi öper koklar Kope.

Kopenhag köy takımı ama V.Plzen, BATE, Limassol , Y.Boys falan malum geçen sezonun ŞL yarıfinalistleri. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt