Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yorumu yapan kişinin beyni zaman aşımına ugramıs :D

Bunun yorumlarınh antuda dikkatle takip ediyorum. Anladığım kadarıyla 90 lı yıllarda Bizimkiler dizisindeki Sabri Bey gibi pimpirikli biri.:D Ergenlerden biri buna renkdaş diye hitap etti diye çocuğa demediğini bırakmamıştı. Yaşı ileri biraz işte bundan dolayı bunak yorumlar yapabiliyor. Çok iyi hukuk biliyor ama.

çatladım gülmekten yav neyse bu kadar yeter yoksa gülme krizinden öteki tarafın biletini kapıcaz :)

Bu herifler kadar komik başka taraftar toplugu bulunmaz.Ben moralim bozuk oldugununda bunların sitesine giriyorum anında gülme krizini giriyorum.Nasıl bu kadar gerizekalı bır araya toplanmış hayret dogrusu.:D

O köy takımı dedikleri takım şampiyonlar liginde, fenerbahçe nerede?

son 5 yılda 2 kez katılmış adamlar. Fenerbahçe katılamamış.

O köy takımı hiç sıfır çekmemiş bir de.

Ankara_Fenerbahçe - 23.10.2013 23:56

Samimiyetle söyleyeyim ki gs taraftarı kadar çabuk memnun edilen ve gerçeği fark edemeyen bir taraftar kitlesi daha olamaz.

Kendi sahasında‚ Şampiyonlar Ligi maçında 6 yiyen bir takımın bu ligdeki durumu bellidir.

Bu hezimeti unutup dakikalarca şarkı ve türküler söylemek çok garip gerçekten.

Bu kadar berbat bir Danimarka takımını yenmenin ölçü olmayacağını bilmeyen Fenerbahçe taraftarı olamaz ama çok sayıda gs taraftarı mevcut.

Kendi sahamızda 6-1 yenildikten sonra‚ bu seviyede bir takıma gol atınca bu kadar çok yırtınacak 1 tek Fenerli bile tanımıyorum‚ görmedim‚ duymadım‚ okumadım.

Aksine‚ haklı olarak‚ "Bu gariban takımı yenmek başarı değil" diye yazılar düşerdi ANTU´ya.

gs´nin Kadıköy´deki maçı kesinlikle kaybedeceğini ve beraberliğin bile çok az ihtimal olduğunu düşünüyorum‚ bu gs dengesiz bir takım.

Yorumsuz!

Gesendet von meinem HTC Vision mit Tapatalk 2

Bir tek Fenerli göremez tabi ki çünkü Plazen ve Borisov maçları seyircisizdi.Bunun yanında 6 yiyen bir takımın bu skoru unutması demiş bize ona büyüklük diyoruz Juve den beraberlik aldıktan sonra Kopenhagı yenmeye toparlanmak diyoruz.Ezik geldiler ezik gidecek Fenevbahce.

tzd9v.bmp

ben bu adamlar kadar kolpa insanlar görmedim ulan orada yazdıklarına göre GALATASARAY ya hakemi satın alıyor yada rakip takım bilerek yeniliyor bi kendinize bakın gerzekler

Adamlar süper özetlemiş, bizden daha iyi ifade etmişler:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

"

42322916.png

67995541.png

46964655.png

39580590.png

"

fb'nin şampiyonluklarının çoğu ve son aldığı 2 Türkiye Kupası şikeli.

5q49.jpg

Abi bunların kör olduğu resmen buradan belli ,Aziz'i baştacı ettiklerinden ,kendilerinin şike yapmadıklarına inandıklarından belli.Bir taraftar gurubu ancak bu kadar şuursuz olabilir.Kayseri maçında pozisyona girememişiz yuh artık en az 8 gol atacağımız maçta 4 gol atabildik insan şunu yazarken düşünür ama gerçi düşünebilme yetisi olsa Fenerli olmaz...

923382_592164697485800_1254125234_n.jpg

Şimdi bu nedir?

Olimpiyat Stadı dağın başında.

Şükrü Saraçoğlu Kadıköyün içinde.

Yaptıkları kıyaslamaya bak.

Cidden bu ülkede akıllı fenerbahçeli sayısı çok az.

Başkasının yeri utanırsın ya hani.Bunu en çok 2 yerde yaşıyorum.

1-Yetenek Sizsiniz Programına çıkıp kendini rezil edenleri izlerken,

2-ANTU'ya girip bu yorumları okurken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt