Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozhan canaydin'i niye seviyor fenevliler?

6 yedigimiz macta feneri alkisladigi icin

Bu maglubiyetin sorumlusu da kendisidir

Basarisizligin dibine vurmustur!

Canaydin cok durust olsaydi, 3 dunya yildizi getirecegim diyip, koltuga oturduktan sonra lukunku, niculescu ve cristan gibi adamlari getirmezdi

GECİNİZ!

Rahmetllinin arkasindan kötü konusmak bize yakismaz, ha hatalari vardi, o dönem taraftarin da sucu büyük tü, Lucescu nun futbolu bize yakismiyor diyerek Imperator Imperator diye agladilar, oda anahtari ona verdi, gönülden yapmayi calisti, ama iste bu yüzden Ünal Baskani seviyorum, kalp ilen düsünmüyor, kafasinla, gönüle düsününce hatalar cok cabuk gelir.

6 yedigimiz macta fenevi alkisladigi icin

Canaydin cok durust olsaydi, 3 dunya yildizi getirecegim diyip, koltuga oturduktan sonra lukunku, niculescu ve cristan gibi adamlari getirmezdi

GECİNİZ!

canaydin ne yapsin ekonomik durum kötüydü kimse baskan bile olmak istemiyordu ozamanlari ve herfiler su icer gibi sike yapiyor.

ona ragmen yine 2 keren sampiyon yapti ve stad yapimini baslati.

tamam benimde cok elestirilerim oldu ozamanlari ama düsündükce o seneler bile aldiklari sampiyonluklar satin alinmis.

ve bana kalsa o cok övündükleri 6 lik macin rövansini 5 lik macla aldi hemde kupayala öyle siradan lig maciyla degil !

Rahmetli Özhan başkan kadar büyük Galatasaray'lı bulun da öpün başınıza koyun, burada terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok.

Fenerlileri Canaydini neden sevdikleri belli

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ok.gif
erkekantu - 21.10.2013 17:18

bos.gif

bende forma almıştım. hatta arkadaşım ile bedenlerimiz aynıydı. çocuk değiştirmek zorunda kalmasın diye üstümde denedim. sonra çıkardım. kısa bir süreliğine de olsa avrupa fatihi oldum.

Not: GSstore'dan alışveriş yapan Antu'lular :)

Rahmetli Özhan başkan kadar büyük Galatasaray'lı bulun da öpün başınıza koyun, burada terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok.

senden benden büyük galatasaray'lı olduğunu neye göre karar verdin bunu ölçmeye yarayan alet mi icat ettin? kimsenin terbiyesizlik yaptığı yok merhum rahat uyusun toprağı bol olsun ama onun başkanı olduğu dönemde biz pek uyku uyamadık.

ok.gif
erkekantu - 21.10.2013 17:18

bos.gif

bende forma almıştım. hatta arkadaşım ile bedenlerimiz aynıydı. çocuk değiştirmek zorunda kalmasın diye üstümde denedim. sonra çıkardım. kısa bir süreliğine de olsa avrupa fatihi oldum.

Not: GSstore'dan alışveriş yapan Antu'lular :)

Konunun kıyafet olduğunu anlayana kadar neler düşündüm neler :(

Aynı bedende 2 kişilikten tutunda..... :redface:

6 yedigimiz macta feneri alkisladigi icin

GECİNİZ!

Galatasaray'in en zor doneminde baskanlik yapti.

Stad, kombine, forma gibi kalemlerden dogru duzgun gelirin olmadigi, olanlarin da ipotek altinda oldugu, kasaya girmeden direkt bankaya gittigi bir donem.

Iki ayri sirket oldugu icin zarar edildigi halde, bu zararlarin gelirden dusulmeden, gelirin tamaminin kar olarak gorulerek borsadaki hissedarlara karpayi olarak dagitildigi bir donem.

Borclularin kapiya dayandigi, gelirden fazla banka faiz borcumuz oldugu, hatta kulubun alacaklilar tarafindan hacze verildigi bir donem.

Tek bir baskan adayi bile cikmayan, yuksek borclar nedeniyle hickimsenin aday olmak istemedigi bir donem.

Bu donemde cikti, Galatasaray sahipsiz degildir dedi, baskan oldu, kisa vadeli borclara karsi kendi kisisel kefaletini verdi.

Yani odenemeseydi malvarligina haciz gelecekti.

Stad icin cok ugrasti, yeri geldi kendi sayginigindan odun verdi, projenin baslamasini sagladi.

Sirket birlesmesinin baslamasini sagladi.

Adnan Polat doneminde tamamlanan neredeyse tum projeler onun doneminde baslatildi.

Hatalar yapmadi mi, yapti tabi ki.

Ribery'yi kaptirdi ama para olsa mumkun muydu sizce.

Stad icin projelere epey para harcadi. Ama bunlari da bir cikar yol bulabilmek icin yapti.

Evet feneri alkisladi. O aslinda olmasi gerekeni, normal olani yapti. Anormal olan sey, kaybedince alkislamayi, kazaninca teselli etmeyi guruhlar halinde unutmamiz, bir cesaret bunu yapani da linc etmemiz degil mi.

O hep bir umut tasidi.

Belki bir baslangic olur dedi.

Insanlarin ofkesi uzerinden koltuk sahibi olan, menfaat icin ofkeyi koruklemekten cekinmeyen bu rant cetesini yikariz belki diye dusundu.

Evet, duygusal adamdi.

Tek istedigi Galatasaray'da anilmak, unutulmamak, sevilmekti.

Bu ugurda hasta oldu, Hakk'in rahmetine kavustu.

Sevin bu adami, iyi adamdi, dualarinizi eksik etmeyin.

Galatasaray'in en zor doneminde baskanlik yapti.

Stad, kombine, forma gibi kalemlerden dogru duzgun gelirin olmadigi, olanlarin da ipotek altinda oldugu, kasaya girmeden direkt bankaya gittigi bir donem.

Iki ayri sirket oldugu icin zarar edildigi halde, bu zararlarin gelirden dusulmeden, gelirin tamaminin kar olarak gorulerek borsadaki hissedarlara karpayi olarak dagitildigi bir donem.

Borclularin kapiya dayandigi, gelirden fazla banka faiz borcumuz oldugu, hatta kulubun alacaklilar tarafindan hacze verildigi bir donem.

Tek bir baskan adayi bile cikmayan, yuksek borclar nedeniyle hickimsenin aday olmak istemedigi bir donem.

Bu donemde cikti, Galatasaray sahipsiz degildir dedi, baskan oldu, kisa vadeli borclara karsi kendi kisisel kefaletini verdi.

Yani odenemeseydi malvarligina haciz gelecekti.

Stad icin cok ugrasti, yeri geldi kendi sayginigindan odun verdi, projenin baslamasini sagladi.

Sirket birlesmesinin baslamasini sagladi.

Adnan Polat doneminde tamamlanan neredeyse tum projeler onun doneminde baslatildi.

Hatalar yapmadi mi, yapti tabi ki.

Ribery'yi kaptirdi ama para olsa mumkun muydu sizce.

Stad icin projelere epey para harcadi. Ama bunlari da bir cikar yol bulabilmek icin yapti.

Evet feneri alkisladi. O aslinda olmasi gerekeni, normal olani yapti. Anormal olan sey, kaybedince alkislamayi, kazaninca teselli etmeyi guruhlar halinde unutmamiz, bir cesaret bunu yapani da linc etmemiz degil mi.

O hep bir umut tasidi.

Belki bir baslangic olur dedi.

Insanlarin ofkesi uzerinden koltuk sahibi olan, menfaat icin ofkeyi koruklemekten cekinmeyen bu rant cetesini yikariz belki diye dusundu.

Evet, duygusal adamdi.

Tek istedigi Galatasaray'da anilmak, unutulmamak, sevilmekti.

Bu ugurda hasta oldu, Hakk'in rahmetine kavustu.

Sevin bu adami, iyi adamdi, dualarinizi eksik etmeyin.

Hatasi ve sevaplari olan bir baskandi, kendi saglini bozmaya kadar varan Galatasaray sevgisi ve centilmen ruhu inkar edilemez.Ölmüslerin arkasindan kötü konusmak örf ve adetlerimize uymuyor,heleki Galatasaray icin saglini bozan adama böyle kötü muamele yapanlari anlamakta güclük cekiyorum.On numara yazi olmus:encouragement:

Arkadaslar lutfen demagoji yapip canaydin'i savunmayin bana

Onun yaptigi hatayi unal aysal yapmadi

Canaydin'in bir hatasi da fatih terim'e cok guvenmek oldu

Örnegin florya'nin anahtarlarini terim'e vermedi

Butun ipleri eline vermisti

Yeri geldiginde - unal aysal gibi - hesap sormadi

Neyse bosverin artik gecmise degil gelecege bakalim :)

haklısın, katılıyorum. tabi karakter olarak onun gibisi gelmez.

beyler yeri burasımı tam bilmiyorum ama geçen gün face de ki grupta iki fenerli arkadaşımın yaptığı avrupa kupası muhabbete bi göz atın derim.
ubm43.bmp

Cevap: Antu'dan Enstantaneler

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
mukanfixor - 18.05.2013 04:03[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Artık hakediyoruz böyle bir kadroyu‚ paraysa para‚ Feneriuma akıtmayan ne olsun.

Başa da Löw hatta bas 20 kağıdı Mourinho´yu getir‚ her sene bekliyoruz‚ artık bu sene şart oldu. Cristian 2.5 aldı da ne oldu‚ dengeler bozuldu mu? Hiç olmazsa azcık futbol izleriz.

714607_Fenerbahce_SK.jpg

Renktaşlarımdan özür diliyorum bu arada çakır kafayla konu açtığım için
smile.gif
En büyük aşkım Fenerbahçe !! [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ulan ne güldüm akşam akşam :D

mesutla cardozoyu

g.inlerle riberyi

coentrao ile egemeni ve daha vahimi

robben ile emreyi aynı kadroda düşünebilen adamın akıl sağlığından şüphe ederim :D nedir arkadaş bu ne içiyolar bunlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt