Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum baymıştı birazda tv sinde takılak.. :trollfacce.gif:

Yargıtay onamazsa her maç şike yapsana diye bağıranlara aha bak şike yapmadım diyebiliriz dedi . Yandaki eleman da ''biri de çıkar aha bak CAS sonucu şike var derler '' dedi :D Antuyu bunlar yönettiğine göre neden bu kadar malzeme çıktığına şaşırmamak lazım.

Bizi küme düşürebilirler şaşırmayın dedi ahahah

Bence çok mantıklı konuşuyorlar.

Görmüşler Aziz'in hamlesinin sonuçlarının nerelere varacağını.

Şuan Aziz AKP ile birlik oldu.

Cemaat bu maçı kazanırsa FB'ye geçmiş olsun.

FB taraftarı görmüyor hala Aziz kendini kurtarmak için FB'yi oyuncak ediyor.

Yargıtay onamazsa her maç şike yapsana diye bağıranlara aha bak şike yapmadım diyebiliriz dedi . Yandaki eleman da ''biri de çıkar aha bak CAS sonucu şike var derler '' dedi :D Antuyu bunlar yönettiğine göre neden bu kadar malzeme çıktığına şaşırmamak lazım.

Bizi küme düşürebilirler şaşırmayın dedi ahahah

Adamlar haklı, forumdakiler bunları goremiyor :D

şampiyonlugu garantide bizim 2. olmamiz zoruna gidiyor. bir geçeriz haberi olmaz.

Beyin yok , beyin . 2. olacak desinler 4.yıldızı yarın gider formama bastırırım . Bunlar Paşa'dan tırsıyorlar sonra büyük takımız diye geziyorlar .

@Umutsu Sahin Aziz'i bitirmeye çalışan adam zaten RTE yani en başından beri cemaat dedikleri taraftan kasıt RTE'ydi , eğer RTE bu operasyona izin vermesiydi şike falan ortaya çıkmazdı o sebeple asla ama asla birlik falan olamazlar , onu geçelim. Bu son yolsuzluk operasyonunda da AKP'nin istediği savcılar sonradan görevlendirildi ama hak ,hukuk , vicdan ne gerekiyorsa hepsi de fire vermeden adaletten yana karar verdiler . Ben yargının süreçten etkileneceğini düşünmüyorum . Totem yapıyorsanız o ayrı da sıkıntı yapılacak bir durum yok . 2 yıl boyunca ısrarla ve sabırla rahat olun UEFA'dan yamuk çıkmaz dedik yine totemci ve umutsuz tayfa bıkmadan usanmadan ceza meza gelmez UEFA'dan da bir cacık olmaz diye yazıp durdular , ceza gelince en önce onlar ortaya çıkıp '' bakın biz sürekli UEFA acımayacak demiştik '' yazdılar . Hiç ihtimal vermiyorum ama onaylanmaması gibi bir durum söz konusu olursa bile çok bir sıkıntı olmayacak . UEFA nezdinde Fb şikeci bir takımdır ve bu sebepten ceza alan kulüp kendi kendine yapamayacağından Aziz ve tayfasına da kitleyecekler yoksa büyük çelişki olur .

FENERBAH%C3%87E_SIKE.jpg

bu fenerliler çok enteresan

geçen gelmiş bir tanesi fenerbahçenin sayılmayan şampiyonluklarından bahsediyor. ben dedim sizin tek hedefiniz galatasaray'ı geçmek o yüzden sayılmasını istiyorsunuz dedim, deli oldu tabi :D bu arada ben normal konuşuyorum karşımdaki herşeye bağıra bağıra cevap veriyor. konuyu dönüp dolaştırıp, galatasaray lazio bayrağı açtı filan getirdi, ordan juve maçına atladı küfür ediyor ... galatasaray taraftarı juventus'u yenip fenerle dalga geçiyor diye. ben dedim ki evet siz real madridi, schalkeyi desteklediniz , galatasaraylıların çoğu lazioyu benficayı destekledi yalan değil. siz juventus'u da desteklediniz biz de sizinle dalga geçtik bu da normal. adam bana küfür ediyor ne biçim.

adamla sabaha kadar tartışırdık orda ama adam arkadaş sonuçta galatasaray-fenerbahçe için arkadaşını kaybetmeye değmez dedim uzattım elimi o da barıştı neyse ki.

çevremdeki fenerlilerin çoğu öyle adama duymak istemedği birşey söylüyorsun sanki küfür etmiş gibi düşman oluyor sana. neyse çok uzatmıyım :) ama değişikler yav

Bu maç sırasında spiker bir ara Ömer Şişmanoğlunun kaçırdığı bir pozisyon sonrası ;

" Ömer bunu at artık" dedi. Muhtemelen atmalıydı diyecekti ama dervişin fikri neyse zikride odur mantığı işledi ve ağzından öyle çıktı.

Onun içinde konu açsalarmış keşke...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt