Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlari simdiden korku sarmaya baslamis :D Insallah yarin bi berabere falan kalirlar da iyice bi panik basar hepsini. Taraftardan futbolcuya,futbolcudan antrönöre, antrönörden mister sike ye kadar.

BcmKGj9CIAEfRPu.png:large

:D vol 2

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 28.12.2013 22:05

bos.gif

gs bu ülkedeki en zayıf kadrolardan biridir.

yaşlı ve yorgun drogba hariç kadrosunda ciddiye alınacak tek futbolcu yoktur.

hakem desteği olmadan ligde alacağı sıralama 5.lik civarıdır. :trollfacce.gif:

Kuşlar altına kacırmaya başladı.Onlarda biliyor takımlarının leş oldugunu.Bu kadar mal bir taraftar toplulugu dünya üzerinde bulunmaz.3 hafta önce barca havaları vardı şimdi tırsmaktan konuşamıyorlar bile.:D

ok.gif

bos.gif

Adama sormazlar mı ? Bu takım Juventus'u eledi. Ha Juve çöp zaten diyorsan sen nerdesin şu an.

En son ŞL de ne zaman 2.tura çıktın. Ne zaman ÇF oynadın. Lan onu bırak en son 2 sene önce şampiyon olmuşsun, o da şikeli.

Senin hala şike yaptığın ve kollandığın aşikar.

Şu an Başımızda Fenerli bir başbakan, Fenerbahçesi için nerdeyse ölecek bir TFF başkanı ve Fenersel medya olmasa

kupada elendiğin Fethiye ile senede 2 kez lig usulü karşılıyor olacaktın.

Hala çıkıp kadroya b...k atıyorsun.

Lafa bak; " gs bu ülkedeki en zayıf kadrolardan biridir. "

En zayıf kadro ŞL de 2.tura Juveyi yenip çıkıyor. Demekki bizim diğer takımlarımız avrupada destanlar yazıyor. Öylemi.

O zaman Fethiyespor Reale fark atar senin angut mantığınla... Çünki bizim kadroyu en azından adamlar oluşturuyor.

Ama senin takımında adam yok ki. Senin gibi aynı. Camian adam değilki, takımında adam olsun.

Şu ankara fenerbahçe denen zat çok gerizekalı bir arkadaş, Galatasaray'a sallayayımda ne olursa olsun diye yorum yapıyo. :)

Adama sormazlar mı ? Bu takım Juventus'u eledi. Ha Juve çöp zaten diyorsan sen nerdesin şu an.

En son ŞL de ne zaman 2.tura çıktın. Ne zaman ÇF oynadın. Lan onu bırak en son 2 sene önce şampiyon olmuşsun, o da şikeli.

Senin hala şike yaptığın ve kollandığın aşikar.

Şu an Başımızda Fenerli bir başbakan, Fenerbahçesi için nerdeyse ölecek bir TFF başkanı ve Fenersel medya olmasa

kupada elendiğin Fethiye ile senede 2 kez lig usulü karşılıyor olacaktın.

Hala çıkıp kadroya b...k atıyorsun.

Lafa bak; " gs bu ülkedeki en zayıf kadrolardan biridir. "

En zayıf kadro ŞL de 2.tura Juveyi yenip çıkıyor. Demekki bizim diğer takımlarımız avrupada destanlar yazıyor. Öylemi.

O zaman Fethiyespor Reale fark atar senin angut mantığınla... Çünki bizim kadroyu en azından adamlar oluşturuyor.

Ama senin takımında adam yok ki. Senin gibi aynı. Camian adam değilki, takımında adam olsun.

Tamam vurmayın, öldü. :devil:

ok.gif

bos.gif

5.lik civarı ne demek lan onu anlamadım, 5 buçukuncu falanmı olucaz

Beylerr..... İtiraf edin... Hanginiz onu yazan. Yok hızımı alamadımda , bizden biriyse kapatak mevzuyu :rolleyes:

Birde 48 yasında ezik.Herif 24 saat antuda işi gücü yok heralde.Oradakiler bile bu malla dalga geçiyor arada.:D

Ben ara sıra yorumlarına denk geliyorum bir insan bu kadar mı dik kafalı olur, kötü olan bir şeyi bile direk savunuyo. Hayır mantıklı olan insanlarda var orada ama bu bildiğin gerizekalı, hani laf olsun diye demiyorum ya bildiğin gerizekalı.

Bu salakları geyler desteklese , meydanlara dökülüp " Hepimiz geyiz" diye pankart taşırlar.. Sen düşün artık gerisini...

Ben ara sıra yorumlarına denk geliyorum bir insan bu kadar mı dik kafalı olur, kötü olan bir şeyi bile direk savunuyo. Hayır mantıklı olan insanlarda var orada ama bu bildiğin gerizekalı, hani laf olsun diye demiyorum ya bildiğin gerizekalı.

Bende bir kere antuda baska bir kuşla kavgasına denk gelmişttim.Aykut zamanı.Bu en sonunda diger üyeleri delirtti buna hakaret etmeye filan başladılar.Bu malda en son hepinizi antu yönetiminden bulup mahkemeye verecegım demişti.:D.O kadar beyinsizki oradakileri bile delirtiyor bunun üzerine çullanıyorlar çoğu zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt