Kenan Çetin
Kırmızı Üye
- 2 Kasım 2012
- 1.290
- 0
- 286
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfetmiş te Hagi ile Drogba'yı yazmış en azından.
Drogba tartışılmaz diyor ama Anelka ve Hojdonkun altına koyuyor.
Hahahaha.Anelka ve hooijdonk Drogbadan daha büyük isimmiş.Q7 de westen daha büyükmüş.Ulan insan yazarken utanır.![]()
Bunların çok değişik fantezileri var. İlginç toplulukla bunlar![]()
![]()
![]()
![]()
Bunların çok değişik fantezileri var. İlginç toplulukla bunlar![]()
![]()
![]()
![]()
alt lig takımına elenmek büyüklük göstergesidir
avrupa'da sık sık karşılaşırız bu durumla. bayern münih amatör bilmem kime elendi, real madrid'i öptüler, cesena milan'a çaktı vs.gibi. türkiye'de olunca auww.bu durum elenen takımın büyüklüğünü gösterir sadece. milan büyüklüğünden birşey kaybeder mi ? tabii ki hayır beki bayern, real en önemlisi fenerbahçe.
asla! bu takımlar tarihin kendisidir ve diğerlerine kendi tarihlerilerini yazabilme fırsatı doğuran takımlardır.
mesela real süper kupa finalinde adı tam olarak neydi hatırlamıyorum bir takıma yenilmişti. o takımı dünyada hatırlayan varmıdır. ama real'i herkes bilir. hee şimdi hatırladım. real o takıma geçenlerde iki maçta 10 gol mü ne atmış kahvede konuşuyorlardı.
sanıyorum ne demek istediğimi anlatabildim.
paylaş
05.12.2013 13:09 kibardinhoo
![]()
![]()
![]()
![]()
boşuna dememişler eşşşşşşşekler adam olur bu fener adam olmaz.
alt lig takımına elenmek büyüklük göstergesidir
avrupa'da sık sık karşılaşırız bu durumla. bayern münih amatör bilmem kime elendi, real madrid'i öptüler, cesena milan'a çaktı vs.gibi. türkiye'de olunca auww.bu durum elenen takımın büyüklüğünü gösterir sadece. milan büyüklüğünden birşey kaybeder mi ? tabii ki hayır beki bayern, real en önemlisi fenerbahçe.
asla! bu takımlar tarihin kendisidir ve diğerlerine kendi tarihlerilerini yazabilme fırsatı doğuran takımlardır.
mesela real süper kupa finalinde adı tam olarak neydi hatırlamıyorum bir takıma yenilmişti. o takımı dünyada hatırlayan varmıdır. ama real'i herkes bilir. hee şimdi hatırladım. real o takıma geçenlerde iki maçta 10 gol mü ne atmış kahvede konuşuyorlardı.
sanıyorum ne demek istediğimi anlatabildim.
paylaş
05.12.2013 13:09 kibardinhoo
![]()
![]()
![]()
![]()
boşuna dememişler eşşşşşşşekler adam olur bu fener adam olmaz.