Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan her taraftar aynı falan diye düşünürdüm eskiden ama bu Antu apayrı bir oluşum. :cigara:

Antu.com Cep Forumları

Hahahahahah adamlar birbirlerine soruyor "şike yaptık mı" diye. Şıracı, bozacılara soru soruyor hahahaha

Şimdi okudum biraz. Söylemeden geçemeyeceğim bir konu var;

Diyorlar ki; " Maçlarda şike olduğuna dair bir belirti yok. Tapeler delil olmaz"

Bana biri açıklayabilir mi , o zaman şike nasıl tespit edilecek.

Dünyada şike tespit etmek imkansız o mantıkla. Çünki hiç bir şike yapan baştan basın açıklaması yapmıyor, kameraları da getirmiyor, hadi çekin bizi, şike yapacağız diye.

Ama asıl değinmek istediğim şu;

İşine gelince yargıyla ilgili durumlara sığınıyorlar, gelmeyince yargıyı da kabul etmiyorlar....

Baştan ne diyorlardı ; " Suçu sabit olana dek herkes masumdur "

Suç sabit oldu ; " Yargıya güvenmiyoruz "

Biri de demişki ; " Vicdan sahibi herkes şike olduğu iddaa edilen maçları izlediğinde şike olmadığını söyler "

Vicdan varsa o zaman ;

Tam bu olaylar patlak vermesinden bir kaç gün önce MAA nın neden TFF başkanı olduğunu,

MAA nın Feneri kurtaramayacağı anlaşıldığında neden tüpçünün TFF başkanı olduğunu,

Ali Koç'un bankasının neden ŞL ye sponsor olduğunu,

NTV ve TüpçüMedyanın neden hep Fener yanlısı tavır sergilediğini,

58.maddenin neden durup duruken değiştirildiğini,

İlk raporlarda şike olduğu yazdığı halde sonradan birilerinin talimatı ile neden raporların değiştirildiğini,

UEFAnın madem ortada birşey yok neden Feneri Avr.K. dan men ettiğini,

CASın neden Feneri haksız bulduğunu,

Mahkemenin şikeyi neden kabul ettiğini,

Yargıtayında mahkemenin şike var kararını neden haklı bulduğunu,

Hala bu kadar şeye rağmen neden TFFnin bu kadar şey olmamış gibi davrandığını

açıklayabilirmi bu vicdan sahibi arkadaş.....

Antu'dan dantel örnekleri diye arasıra okuyan bir tek benmiyim. Bu kadar ibişin bir arada olduğu forum için gayet normal o ayrı.

Eğitim şart.

Şimdi okudum biraz. Söylemeden geçemeyeceğim bir konu var;

Diyorlar ki; " Maçlarda şike olduğuna dair bir belirti yok. Tapeler delil olmaz"

Bana biri açıklayabilir mi , o zaman şike nasıl tespit edilecek.

Dünyada şike tespit etmek imkansız o mantıkla. Çünki hiç bir şike yapan baştan basın açıklaması yapmıyor, kameraları da getirmiyor, hadi çekin bizi, şike yapacağız diye.

Ama asıl değinmek istediğim şu;

İşine gelince yargıyla ilgili durumlara sığınıyorlar, gelmeyince yargıyı da kabul etmiyorlar....

Baştan ne diyorlardı ; " Suçu sabit olana dek herkes masumdur "

Suç sabit oldu ; " Yargıya güvenmiyoruz "

Biri de demişki ; " Vicdan sahibi herkes şike olduğu iddaa edilen maçları izlediğinde şike olmadığını söyler "

Vicdan varsa o zaman ;

Tam bu olaylar patlak vermesinden bir kaç gün önce MAA nın neden TFF başkanı olduğunu,

MAA nın Feneri kurtaramayacağı anlaşıldığında neden tüpçünün TFF başkanı olduğunu,

Ali Koç'un bankasının neden ŞL ye sponsor olduğunu,

NTV ve TüpçüMedyanın neden hep Fener yanlısı tavır sergilediğini,

58.maddenin neden durup duruken değiştirildiğini,

İlk raporlarda şike olduğu yazdığı halde sonradan birilerinin talimatı ile neden raporların değiştirildiğini,

UEFAnın madem ortada birşey yok neden Feneri Avr.K. dan men ettiğini,

CASın neden Feneri haksız bulduğunu,

Mahkemenin şikeyi neden kabul ettiğini,

Yargıtayında mahkemenin şike var kararını neden haklı bulduğunu,

Hala bu kadar şeye rağmen neden TFFnin bu kadar şey olmamış gibi davrandığını

açıklayabilirmi bu vicdan sahibi arkadaş.....

Uefa Cas Yarı Kamuoyu şike var fb lilere göre yok.Onlara göre Denizliden gelen Amigo nun söylediği Galatasaray şike yaptı dediği delildir.Gerçi ondan da aklandık.Ama onlar önemli değil fb liler Azize nin söylediği herşeye inanıyorlar biz şike yapmadık diyor Azize onlar için bu delildir.Fb lilere kalsa Uefa bile onlara karşı halbuki bilmiyorlar ki ateş olsalar kendilerini yakarlar.

Yok 300 milyon anasini satiyim :D

aslında o artırma olayını bizimde taraftarımız yapıyor, Hollandalı bir araştırma şirketi yapmış sayım, futbolla ilgilenen taraftarlara sormuş 10 milyon civarı Galatasaray'ın taraftarı 8 milyon civarı Fenerbahçenin taraftarı 6-7 milyon civarıda Beşiktaşın taraftarı var olarak gözükmüş bu ankette ayrıca Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş'dan 1-2 milyon fanatik insan varmış, diğer 1-2 milyon dışında kalanlar "he işte Galatasaray'ı Feneri Beşiktaşı tutuyorum maksat takım olsun" kafasında imiş.

aslında o artırma olayını bizimde taraftarımız yapıyor, Hollandalı bir araştırma şirketi yapmış sayım, futbolla ilgilenen taraftarlara sormuş 10 milyon civarı Galatasaray'ın taraftarı 8 milyon civarı Fenerbahçenin taraftarı 6-7 milyon civarıda Beşiktaşın taraftarı var olarak gözükmüş bu ankette ayrıca Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş'dan 1-2 milyon fanatik insan varmış, diğer 1-2 milyon dışında kalanlar "he işte Galatasaray'ı Feneri Beşiktaşı tutuyorum maksat takım olsun" kafasında imiş.

Hocam dogrudur ona lafim yokda, bu herifler her hafta 5 milyon çikiyorlar.. Bir ara 20 milyondu, sonra 25 , simdide 30 milyon oldular... Sallamaninda bir istikrari olur :D

Hocam dogrudur ona lafim yokda, bu herifler her hafta 5 milyon çikiyorlar.. Bir ara 20 milyondu, sonra 25 , simdide 30 milyon oldular... Sallamaninda bir istikrari olur :D

anladım hocam işte aynı b.ku bizde yapıyoruz onlarda yapıyor da b.ku çıktı afedersiniz , ulan Galatasaray 25 , Fener 25 , Beşiktaş 25 , Trabzon 10, Bursa 5 , Diğer Süperlig diyor takımları 2 milyon küme düşenleride sayarsak 150 milyon taraftar, biri de çıkıp demiyor ki "ulan ülke 80 milyon" aksfvbaskfhasfj

Bence bizim 'FANATIK' diyebilecegimiz takimi gercekten takip eden, forma filan alan maksimum 12.5 milyon taraftarimiz vardir (Turkiye'de).

Fenerbahce'nin 7.5, Besiktas'in 4-5. Trabzon'un daha assagilardadir. Bursa filan 500 bin ancak.

16 Temmuz 2013 Ünlü Türk Düşünürü Volkan Demirel in tarihi aydınlatan o müthiş tespiti:

BeU9BOYIIAA528S.jpg

16 Temmuz 2013 Ünlü Türk Düşünürü Volkan Demirel in tarihi aydınlatan o müthiş tespiti:

BeU9BOYIIAA528S.jpg

Futbolcu olmada keşke biraz IQ düzeyi de kriter olsa.

Eğer olsaydı Volkan şu an ormanda ağaç altlarındaki kovanların içine elini daldırmış bal tadıyor olurdu.

Buradan bilimadamlarına sesleniyorum;

Şu Feneriumda satılan ürünlere kimyasal analiz yapsınlar...

Kesin içeriğinde insanları mallaştıran bir madde bulacaklar.

Ciddiyim. Şaka değil.

Bu konunun başlığı:

Buda altına gelen yorum:

Benim mi içim kötü yoksa sizde aynı şeyi mi düşünüyorsunuz bu yorumdan :happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt