- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel abi ya sanki maçtan haftalar önce konusunu açıp fark olsun diye zırlayanlar ben değilmişim gibi hep bir sevinç içindeler Bu arada 2. maçın konusu da şimdiden açılmış ama karar versinler elenirsek mi üzülecekler yoksa turu geçersek mi yoksa biz yine avunacak bir şey buluruz mu diyorlar . Yalnız Arena'da bizim maç ne olur diye tırsmalar başlamış
Cüneyt Çakır fanatik gs lidir (amcasının kızı) net bilgidir.
1 / 3![]()
akıncı-fb - 25.02.2014 13:27![]()
![]()
Evet interneti bir araştırsanız mevcut hakemlerin yarısından fazlasının buna yunusu Cüneyt´i dahil Fenerli yazıldığını görürsünüz ben de öyle sanıyordum Cüneyt´i ...
Algı yönetimi bu olsa gerek benim kuzenim Süleymaniye´de kadın doğum doktoru ve mesai arkadaşı Dr kız da Cüneyt Çakır´ın amca kızıymış . O kızın ağzından duymuş çok fanatik gs lidir demiş
Bense itiraz ettim yok Cüneyt fenerliymiş diyorlar dedim ama kuzenim oğlum kızın soyadı da Çakır ağzından duydum fanatik gs li olduğunu dedi.
Yani medyada oluşturulan algıya bakın bir de gerçeğe ve bu Cüneyt´in
1)2 sene önceki son maçta olmayan faulü çalıp diayı kırmızıya atmasına ‚
2)Derbilerde bizim aleyhimize hemen her maçta verdiği penaltılara
3)Son bjk maçımızda verilmeyen gollere 2 penaltıya
4)Ve gs maçında kolayca penaltı vermesine iç saha maçlarına hep bu şahsın verilmesine
5)Bruni Alves´i kupa maçında kolayca kırmızıya atmıştı
6)Meloyu sarı vermemek için 98 kez uyarıp her bileğe basmasına gülüp geçmesine
7)Ceyhun´un sarısı varken net sarılık pozisyonu 60. Dk larda es geçmesine ve hemen Mancini´nin Ceyhun´u çıkartmasına
8)Drogba´nın düdükten sonra topa vurmasına sadece gülmesine ama dia yı hemen atmasına
Ve bu adam ile gs ye karşı arenada oynayacağız .Allah oyuncularımıza sabır versin.
Gs nin arenada en etkili adamı Cüneyt´e önlem almazsak o maç zor.
----------------------------------------
neyin kafası?Amcakızı diye kodladığı torbacısı herhalde :/
Tesekkürler renkdas.
Bu Fenerliler ne mal ya
Torres'in golünden sonra '5 olur', biz attiktan sonra 'Mal bu Chelsea yhaee', mac bittikten sonra 'Mourinho < Aykut'
haahhaha
komedi
benim tüm abilerim, erkek kardeşim hatta sülale fbli. ve ben dün abimlerle birlikte izlemek zorunda kaldım maçı. dışarıdan bakınca gülmesi güzel tabi siz bir de içinde olup anı yaşayın..:42:
benim mahallenin yüzde 90 ı fb li sen bide bana sor.ama ağlamaları ayrı komedi
O da birşey mi... Birde kendi mesajına fırça atan modeli var bunların;
![]()
benim tüm abilerim, erkek kardeşim hatta sülale fbli. ve ben dün abimlerle birlikte izlemek zorunda kaldım maçı. dışarıdan bakınca gülmesi güzel tabi siz bir de içinde olup anı yaşayın..:42:
benim mahallenin yüzde 90 ı fb li sen bide bana sor.ama ağlamaları ayrı komedi
hahhahahhahahha zıçtım gülmektenBunlar kadar gerizekalısını görmedim, torres atınca 5 olur fark olur, siz kim chelsea'yi yenmek kim. İkinci yarı gol'ü atınca ve galibiyeti kaçırınca böyle gol mu yenir chelsea hep böyle, mourinho hep böyle chelsea vasat ingiltere ligi bitmiş vb. Artık gülemiyorum bu mallıklarına, adamlar oturdukları yerden bıdı bıdı ötüyolar şikeden damga yemişler rezil olmuşlar bunların pisliklerini biraz olsun temizliyoruz susun bare şeref yoksunu camia.
hadi mahalle seni bağlamaz taşınır gidersin ben n'apayım atsan atılmaz satsan satılmaz,mezara kadar yolu var. :ka23: