Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.613
- 18
- 313
şu uğraştıkları şeylere bak yaa sinekten yağ çıkartma derdindeler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu uğraştıkları şeylere bak yaa sinekten yağ çıkartma derdindeler
tamam o konuda haklısında şimdi ben maçları mahallemde izlerim kahveye gitmiyorum arkadaşlar veya eniştemler full fenerli onlarda izlediğim tüm maçları kaybettik bende gitmemeye başladım.ama pozisyonlarda çok yırtınıyorlar onu görmüşsündür![]()
Al işte mesela şimdi bunu okuyordum, konuyu da bugün açmışlar. Juve gibi nasıl oluruz diye sayfalarca tartışıyorlar ve hiç biri de Juve kim yahu diyememiş.. Bizim Juve maçı konusunu aç bak , sırf biz tokatladık diye Juve bildiğin Siirt Jetpa olmuş ve kimse bu durumdan şikayetçi bile değil, yani şundan vazgeçelim artık diyen de yok. Bunlar bu kafayla anca youtube'dan Cl müziğini açar evde çarşaf sallandırıp hayaller kurarlar. Başlarına ne geliyorsa hiç acımıyorum, bunlara müstehak.
Ekli dosyayı görüntüle 12016
bilmem mi o an abilerimin imkanı olsa ülkede olağanüstü hal ilan edecekler. Şu sezon bunlara bir tek penaltısı verilmedi tek hatem hatası buydu ama abilerim tepkileri " dertleri fener değil zaten ülkeyi bölmek istiyorlar ülkeyi bitirmek istiyorlar,yeter artık fenerin üstüne oynana oyunlar yeter,bırakın adam gibi hakkımızla oynayalım "vs
canlarım ya hepsini ayrı ayrı seviyorum.
O da birşey mi... Birde kendi mesajına fırça atan modeli var bunların;
![]()
pejakan - 27.02.2014 09:41
![]()
İngiltere Ligi= Dünyanın En Şişirilmiş Ligi.
benim kardeşimde fenerli artık azizin foyasını öğrendi tabi aziz bunların gfb grubunu statdan kovduğu için ama hala saçma yorumlar yapıp duruyor dediğin gibi atsan atılmaz satsan satılmaz.ee birde yıllardır şampiyon olamıyorlar bu senede ayrı bir çekişme var.4.yıldız için.bizse futbol oynamaya çalışıyoruz önümüzü açsalar ortalığı tozu dumana katacağız.
Daha bu sene arsenal 5 tane çakmadimi bunlara?![]()
benim tüm abilerim, erkek kardeşim hatta sülale fbli. ve ben dün abimlerle birlikte izlemek zorunda kaldım maçı. dışarıdan bakınca gülmesi güzel tabi siz bir de içinde olup anı yaşayın..:42:
Millet yazınca aklıma geldi bunların %80'i ağır mal...Dün maç izliyoruz kuaför arkadaşın dükkanda 20 kişi varız..Devre olunca sigaraya çıktık 35-40 yaşlarında bir Fenerli abimiz de var adamla ilk kez tanıştık.. İlk yarı bitince ilk yraı 2 2. yarı 2 oyanyın dedim de Chelsea rahat alır da atıp tutuyor tabi. 60'a kadar 2-0 olur ben de eve giderim diyordu maç bitince sesi soluğu kesildi..
Asıl konu şu devre arası bir muhabbet oldu 2. de olsak seneye Şl'deyiz dedim..Adam yeminle ciddi ciddi iddaa ediyor seneye Türkyeden 1 takım gidecek Şampiyonlar ligine diye..2. olan ön eleme oynayacakmış d fener şampiyon olursa direk giden takımımız olmayacakmış...Diyorum ki abi cezayı Türkiye almadı Fenerbahçe aldı yine anlamıyor laftan..Açtım vikipediden gösterdim seneye kaç takımın gideceğini hala inanmıyor...Ulan adam dedim büyüğümzdür ama insan gibi laftan anlamıyor ağır mal.. Kçımla mı gülsem ağzımla mı gülsem şaşırdım..Biri dayanamadı gel iddaya girelim dedi istediğin şeye bu giremiyor toto yemiyor ama lafını geri de almıyor..En son dedim ki benim dediğim gibi değilse ben malım yazılı bir pankartla Fatsada gezeceğim sen de yapar mısın aynısını dedim tabi dayıdan çıt yok giremiyor iddaya..Ulan çocuk gibi koca adamla sidik yarıştırdık bir de bazı Gs'lılar da inanıyormuş bu mala ben söyleyince moralleri düzeldi.. Bu arada dayı çıkarken hala seneye Şl'ye 1 takımımızın gideceğini idaa ediyordu..![]()
Fenerlikral - 27.02.2014 12:16![]()
![]()
Mesajı Gönderen: Armandez:cLink:1600732
Selçuk ne oynadı be....
Şu çocuğun Fenerbahçeye alınmamasında payı olan her yönetici Allahından bulsun.
abi bu adamı istemişiz.
ama bu 8jk kalecisi yere göge konamayan tolga.
gitme şikecilere. hakkımızı yiyenlere demiş.
çocugun aklını çelmiş.
zaten bu adam yüzünden 2 senedir şamp. oluyorlar.
Heeeeee....Benim de halamın bıyıkları olsa amcam olurdu![]()
Selçuk bize geldiğinde daha şike muhabbeti yoktu yalnız iyi sallamış![]()
mseninki kardeşmiş azcık dokunduruversene elinin tersiyle![]()
Bu fenerlilerin çoğu neden ağır mal oluyor arkadaş. Hatta buna bjklilerde dahil. Laf anlamaz söz dinlemez kafa bazmaz oluyor çoğu![]()