Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam o konuda haklısında şimdi ben maçları mahallemde izlerim kahveye gitmiyorum arkadaşlar veya eniştemler full fenerli onlarda izlediğim tüm maçları kaybettik bende gitmemeye başladım.ama pozisyonlarda çok yırtınıyorlar onu görmüşsündür :)

bilmem mi o an abilerimin imkanı olsa ülkede olağanüstü hal ilan edecekler. Şu sezon bunlara bir tek penaltısı verilmedi tek hatem hatası buydu ama abilerim tepkileri " dertleri fener değil zaten ülkeyi bölmek istiyorlar ülkeyi bitirmek istiyorlar,yeter artık fenerin üstüne oynana oyunlar yeter,bırakın adam gibi hakkımızla oynayalım "vs :D

canlarım ya hepsini ayrı ayrı seviyorum.

Al işte mesela şimdi bunu okuyordum, konuyu da bugün açmışlar. Juve gibi nasıl oluruz diye sayfalarca tartışıyorlar ve hiç biri de Juve kim yahu diyememiş.. Bizim Juve maçı konusunu aç bak , sırf biz tokatladık diye Juve bildiğin Siirt Jetpa olmuş ve kimse bu durumdan şikayetçi bile değil, yani şundan vazgeçelim artık diyen de yok. Bunlar bu kafayla anca youtube'dan Cl müziğini açar evde çarşaf sallandırıp hayaller kurarlar. Başlarına ne geliyorsa hiç acımıyorum, bunlara müstehak.

Ekli dosyayı görüntüle 12016

Türkiye'de 20 büyük holdingin en az 12'si Fenerbahçeli deyip,başbakanın da Fenerbahçe başkanı gibi davrandığını düşünürsek "bize operasyon yapılıyor" demek neyin kafası onu anlamadım ben???

Şu güç Galatasaray'ın elinde olacak C.L.'de acayip bir sonuç elde ederdik ki bunlara verilen desteğin yarısını görmüyoruz...Bunlarda futbol kültürü yok.Rant amaçlı büyütülmüş,kişi egemenliğindeki küçük bir kulüp.

bilmem mi o an abilerimin imkanı olsa ülkede olağanüstü hal ilan edecekler. Şu sezon bunlara bir tek penaltısı verilmedi tek hatem hatası buydu ama abilerim tepkileri " dertleri fener değil zaten ülkeyi bölmek istiyorlar ülkeyi bitirmek istiyorlar,yeter artık fenerin üstüne oynana oyunlar yeter,bırakın adam gibi hakkımızla oynayalım "vs :D

canlarım ya hepsini ayrı ayrı seviyorum.

benim kardeşimde fenerli artık azizin foyasını öğrendi tabi aziz bunların gfb grubunu statdan kovduğu için ama hala saçma yorumlar yapıp duruyor dediğin gibi atsan atılmaz satsan satılmaz.ee birde yıllardır şampiyon olamıyorlar bu senede ayrı bir çekişme var.4.yıldız için.bizse futbol oynamaya çalışıyoruz önümüzü açsalar ortalığı tozu dumana katacağız.

O da birşey mi... Birde kendi mesajına fırça atan modeli var bunların;

28gyw5l.png

oha ya hakikaten abi bu nedir.biz bence bunları ciddiye almamakta ne kadar haklı olduğumuzu göstermiş olduk tekrar.hakikaten antu kafası diye bir şey varmış ya la. :D

ok.gif
Fenerlikral - 27.02.2014 12:16

bos.gif

Mesajı Gönderen: Armandez:cLink:1600732

Selçuk ne oynadı be....

Şu çocuğun Fenerbahçeye alınmamasında payı olan her yönetici Allahından bulsun.

abi bu adamı istemişiz.

ama bu 8jk kalecisi yere göge konamayan tolga.

gitme şikecilere. hakkımızı yiyenlere demiş.

çocugun aklını çelmiş.

zaten bu adam yüzünden 2 senedir şamp. oluyorlar.

Heeeeee....Benim de halamın bıyıkları olsa amcam olurdu :D

Millet yazınca aklıma geldi bunların %80'i ağır mal...Dün maç izliyoruz kuaför arkadaşın dükkanda 20 kişi varız..Devre olunca sigaraya çıktık 35-40 yaşlarında bir Fenerli abimiz de var adamla ilk kez tanıştık.. İlk yarı bitince ilk yraı 2 2. yarı 2 oyanyın dedim de Chelsea rahat alır da atıp tutuyor tabi. 60'a kadar 2-0 olur ben de eve giderim diyordu maç bitince sesi soluğu kesildi..

Asıl konu şu devre arası bir muhabbet oldu 2. de olsak seneye Şl'deyiz dedim..Adam yeminle ciddi ciddi iddaa ediyor seneye Türkyeden 1 takım gidecek Şampiyonlar ligine diye..2. olan ön eleme oynayacakmış d fener şampiyon olursa direk giden takımımız olmayacakmış...Diyorum ki abi cezayı Türkiye almadı Fenerbahçe aldı yine anlamıyor laftan..Açtım vikipediden gösterdim seneye kaç takımın gideceğini hala inanmıyor...Ulan adam dedim büyüğümzdür ama insan gibi laftan anlamıyor ağır mal.. Kçımla mı gülsem ağzımla mı gülsem şaşırdım..Biri dayanamadı gel iddaya girelim dedi istediğin şeye bu giremiyor toto yemiyor ama lafını geri de almıyor..En son dedim ki benim dediğim gibi değilse ben malım yazılı bir pankartla Fatsada gezeceğim sen de yapar mısın aynısını dedim tabi dayıdan çıt yok giremiyor iddaya..Ulan çocuk gibi koca adamla sidik yarıştırdık bir de bazı Gs'lılar da inanıyormuş bu mala ben söyleyince moralleri düzeldi.. Bu arada dayı çıkarken hala seneye Şl'ye 1 takımımızın gideceğini idaa ediyordu.. :D:D

benim kardeşimde fenerli artık azizin foyasını öğrendi tabi aziz bunların gfb grubunu statdan kovduğu için ama hala saçma yorumlar yapıp duruyor dediğin gibi atsan atılmaz satsan satılmaz.ee birde yıllardır şampiyon olamıyorlar bu senede ayrı bir çekişme var.4.yıldız için.bizse futbol oynamaya çalışıyoruz önümüzü açsalar ortalığı tozu dumana katacağız.

seninki kardeşmiş azcık dokunduruversene elinin tersiyle:D

bunları Allah özellikle yaratmış gibi sanki. bu klübün formasını giyende mallaşıyo. bknz: torresin golünden sonra bruno alvesin gülücük şeklinde twit atması

benim tüm abilerim, erkek kardeşim hatta sülale fbli. ve ben dün abimlerle birlikte izlemek zorunda kaldım maçı. dışarıdan bakınca gülmesi güzel tabi siz bir de içinde olup anı yaşayın..:42:

Allah yardimcin olsun. Benim sadece kiz kardesim Fenerli. Bir tanesiyle bile ugrasmak zor, senin ki izdirap gibi olmali gercekten.

işte dünyada her şey aslında bir ibrettir.bakıp ibret almak için vardır.bundan dolayı bunlarla dalga geçmek yerine herkes baksında ibret alıp haline şükretsin,kalkıp Allah rızası için 2 rekat şükür namazı kılsın.Allah korusun bizde böyle olabilirdik.o yüzden şu an ki durumumuza ne kadar şükretsek azdır.ki zaten insanların özürleri ile dalga geçmek,onları alaya almakta son derece günah.bence biz bunlar için dua edelimde Allah akıl-fikir ihsan eylesin bunlara.

Millet yazınca aklıma geldi bunların %80'i ağır mal...Dün maç izliyoruz kuaför arkadaşın dükkanda 20 kişi varız..Devre olunca sigaraya çıktık 35-40 yaşlarında bir Fenerli abimiz de var adamla ilk kez tanıştık.. İlk yarı bitince ilk yraı 2 2. yarı 2 oyanyın dedim de Chelsea rahat alır da atıp tutuyor tabi. 60'a kadar 2-0 olur ben de eve giderim diyordu maç bitince sesi soluğu kesildi..

Asıl konu şu devre arası bir muhabbet oldu 2. de olsak seneye Şl'deyiz dedim..Adam yeminle ciddi ciddi iddaa ediyor seneye Türkyeden 1 takım gidecek Şampiyonlar ligine diye..2. olan ön eleme oynayacakmış d fener şampiyon olursa direk giden takımımız olmayacakmış...Diyorum ki abi cezayı Türkiye almadı Fenerbahçe aldı yine anlamıyor laftan..Açtım vikipediden gösterdim seneye kaç takımın gideceğini hala inanmıyor...Ulan adam dedim büyüğümzdür ama insan gibi laftan anlamıyor ağır mal.. Kçımla mı gülsem ağzımla mı gülsem şaşırdım..Biri dayanamadı gel iddaya girelim dedi istediğin şeye bu giremiyor toto yemiyor ama lafını geri de almıyor..En son dedim ki benim dediğim gibi değilse ben malım yazılı bir pankartla Fatsada gezeceğim sen de yapar mısın aynısını dedim tabi dayıdan çıt yok giremiyor iddaya..Ulan çocuk gibi koca adamla sidik yarıştırdık bir de bazı Gs'lılar da inanıyormuş bu mala ben söyleyince moralleri düzeldi.. Bu arada dayı çıkarken hala seneye Şl'ye 1 takımımızın gideceğini idaa ediyordu.. :D:D

Yahu ben 40 yaşlarında fb'li bir adamın 13-14 yaşındaki küçücük çocukla laf dalaşına tanık olmuş kişiyim :

Çocuk : Biz UEFA'yı aldık

Adam : Ama biz en büyüğüz tamam mı anladın mı ? Fb çok büyük.Biz Bordeaux'u yendik sen hatırlamazsın,6 tane attık size.fb büyüklüğü anlaşılmaz,çok büyüğüz,en büyüğüz (Ağızdan köpükler akıtarak)

Çocuk : Gülücük

:D

ok.gif
Fenerlikral - 27.02.2014 12:16

bos.gif

Mesajı Gönderen: Armandez:cLink:1600732

Selçuk ne oynadı be....

Şu çocuğun Fenerbahçeye alınmamasında payı olan her yönetici Allahından bulsun.

abi bu adamı istemişiz.

ama bu 8jk kalecisi yere göge konamayan tolga.

gitme şikecilere. hakkımızı yiyenlere demiş.

çocugun aklını çelmiş.

zaten bu adam yüzünden 2 senedir şamp. oluyorlar.

Heeeeee....Benim de halamın bıyıkları olsa amcam olurdu :D

Selçuk bize geldiğinde daha şike muhabbeti yoktu yalnız iyi sallamış :)

Selçuk bize geldiğinde daha şike muhabbeti yoktu yalnız iyi sallamış :)

Adamlardaki psikoloji şu :

"Biz Fenerbahçe'yiz çok büyüğüz,en büyüğüz,dağlar karşımızda duramaz... İstediğimizi alırız. Eğer bir oyuncu bize gelmezse o işte bir iş vardır,bla bla bla"....

Üstünlük kompleksi var adamlarda(çocuklarda) işte. Aziz Yıldırım ile büyüyen bir Fenerbahçe neslinin psikolojisinin düzgün olması da beklenemez.

Ha biz Ali Şen zamanlarını da biliyoruz o başka,bu kulüp her zaman kibirliydi; fakat iş çığrından çıkmış vaziyette artık.

Selçuk İnan'ın transfer edilemem sebepleri üzerine çeşitli sebepler üretme çalışmaları vol. 2

ok.gif
Yeşil - 27.02.2014 12:27

bos.gif

Daha Manisapor´dayken geliyordu bize.

Sadri Emer‚ bizim başkana yıkama yağlama çekip‚ rica minnet aldı Trabzon´a.

Biz müsade etmesek alamazdı.

Hata bizde.

"Garip deme yetime‚ döner koyar oturma organına.." deyimine konu olduk böylece

Bu fenerlilerin çoğu neden ağır mal oluyor arkadaş. Hatta buna bjklilerde dahil. Laf anlamaz söz dinlemez kafa bazmaz oluyor çoğu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt