Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunların bu kafa yapısında olmasının nedeni ne? bence yönetimlerinin ve 12 numara gibi yerlerin beyin yıkaması.sorsan her sene her yerde fb şampiyon ama öyle değil.örn.adama voleyboldan oyuncu söyle desen söyleyemez ama her sene şampiyonmuş gibi havaları var.kupa sayılarında bizden daha alttalar ama sanıyorlar ki dünyada en iyi kulüp fb yazık bunlara.

bunların bu kafa yapısında olmasının nedeni ne? bence yönetimlerinin ve 12 numara gibi yerlerin beyin yıkaması.sorsan her sene her yerde fb şampiyon ama öyle değil.örn.adama voleyboldan oyuncu söyle desen söyleyemez ama her sene şampiyonmuş gibi havaları var.kupa sayılarında bizden daha alttalar ama sanıyorlar ki dünyada en iyi kulüp fb yazık bunlara.

yönlendiriyor aziz

bir de şu fblilerin şu haline hem gülüyorum hem kızıyorum. adamlar sanıyor ki bütün dünya fbye düşman resmen papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar.size komik gelecek ama sanki fikir enjekte etmişler adamlara.grup psikolojisi ile hareket ediyorlar.aynı şeyleri tekrarlıyorlar.

[alıntı yap]

ok.gif
Emre - 27.02.2014 14:20

bos.gif

sivas macinda ki katliamdan sonra federasyon aklini basina alsin dedik. kac zamandir gormedigimiz firat´i verdiler k.pasa macina... hem gazimizi aldilar ‚ hem de firat sirin gorundu‚ maci rahat kazandik...

elazig macinda yine dograndik... yine federasyon aklini basina alsin dedik... bu seferde nefretimiz olan cucu gelicek bu hafta...

rahat galibiyet bekliyorum...

paşayi rahat yenmişler. hatalar lehine olunca şirin görünme oluyor.aleyhine olunca dogranma oluyor. elazigdada dogranmadilar

[alıntı yap]

ok.gif
Emre - 27.02.2014 14:20

bos.gif

sivas macinda ki katliamdan sonra federasyon aklini basina alsin dedik. kac zamandir gormedigimiz firat´i verdiler k.pasa macina... hem gazimizi aldilar ‚ hem de firat sirin gorundu‚ maci rahat kazandik...

elazig macinda yine dograndik... yine federasyon aklini basina alsin dedik... bu seferde nefretimiz olan cucu gelicek bu hafta...

rahat galibiyet bekliyorum...

paşayi rahat yenmişler. hatalar lehine olunca şirin görünme oluyor.aleyhine olunca dogranma oluyor. elazigdada dogranmadilar

Elazığ maçında ne hata yaptı hakem ya :D

ok.gif
BERSUCAN - 27.02.2014 18:21

bos.gif

Hep en başından beri tabuları yık‚futbolcunun ve sistemin esiri olma dedik.90 Dk sana ve izleyen milyonlara saç-baş yolduran futbolculara bu kadar tavizkar ve müsamahakar olma dedik.

Dün akşam Mancini yi izlerken imrendim doğrusu.Baktı Chealse 6s yi eziyor‚baktı iş kötüye gidiyor anında müdahalesini yaptı saha da rakip adına çalışan Hayroviç i dakika hesabı yapmadan daha 30.dakikada oyundan aldı ve oyunu dengeledi.Olmadı Semih i oyuna alarak sistem değişikliğine gitti ve üstünlüğü eline geçirdi gerisi de şansa kalmıştı artık.

Peki biz de nasıl durum?

Kuyt‚Meireles‚Baroni‚Topal‚Emre vs şartlar ne olursa olsun dokunulmazlar‚ sistem ne olursa olsun değiştirilemez.

Dün akşam Mancini Moruinho yu zavallı durumuna düşürürken bir TD ün takımı adına saha içinde neler yapabileceğini çok daha net gördük.

Sn.Yanal‚ TD lük not defteri tutup laptoplara kan değerleri ve koşu mesafesi yüklemek değil‚ aynı zaman da hep saha içinde kalıp anında oyuna müdahale edebilme yeteneğidir.Sizden beklentimiz bundan daha fazlası değildir hocam.

Not:Renkdaşlardan ricam‚söyleyecek bir fikri görüşü olmayanların topici kirletmemesidir.Fikri‚görüşü ne olursa olsun katkısı olan her renkdaşa saygım sonsuz.

ok.gif
KKTC - 27.02.2014 14:08

bos.gif

Mesajı Gönderen: C@n@ry:cLink:4299651

bizim maça bu kez cüneyt çakır atanmış.

Bizim için olabilecek en kötü atama oldu. Son 2 deplasmanda yaşanan olaylardan sonra kim gelirse gelsin baskı altında kalacaktı ve bu bize yarayacaktı. "Ben üst seviyeyim‚ farklıyım‚ eserim keserim" diyen hakemi atamanın alemi nedir anlamış değilim.

ok.gif
BERSUCAN - 27.02.2014 18:21

bos.gif

Hep en başından beri tabuları yık‚futbolcunun ve sistemin esiri olma dedik.90 Dk sana ve izleyen milyonlara saç-baş yolduran futbolculara bu kadar tavizkar ve müsamahakar olma dedik.

Dün akşam Mancini yi izlerken imrendim doğrusu.Baktı Chealse 6s yi eziyor‚baktı iş kötüye gidiyor anında müdahalesini yaptı saha da rakip adına çalışan Hayroviç i dakika hesabı yapmadan daha 30.dakikada oyundan aldı ve oyunu dengeledi.Olmadı Semih i oyuna alarak sistem değişikliğine gitti ve üstünlüğü eline geçirdi gerisi de şansa kalmıştı artık.

Peki biz de nasıl durum?

Kuyt‚Meireles‚Baroni‚Topal‚Emre vs şartlar ne olursa olsun dokunulmazlar‚ sistem ne olursa olsun değiştirilemez.

Dün akşam Mancini Moruinho yu zavallı durumuna düşürürken bir TD ün takımı adına saha içinde neler yapabileceğini çok daha net gördük.

Sn.Yanal‚ TD lük not defteri tutup laptoplara kan değerleri ve koşu mesafesi yüklemek değil‚ aynı zaman da hep saha içinde kalıp anında oyuna müdahale edebilme yeteneğidir.Sizden beklentimiz bundan daha fazlası değildir hocam.

Not:Renkdaşlardan ricam‚söyleyecek bir fikri görüşü olmayanların topici kirletmemesidir.Fikri‚görüşü ne olursa olsun katkısı olan her renkdaşa saygım sonsuz.

Yanal laptopa futbolcuların kan değerlerinimi yüklüyormuş ? Hahhaa bu çok matrak.

ok.gif
KKTC - 27.02.2014 14:08

bos.gif

Mesajı Gönderen: C@n@ry:cLink:4299651

bizim maça bu kez cüneyt çakır atanmış.

Bizim için olabilecek en kötü atama oldu. Son 2 deplasmanda yaşanan olaylardan sonra kim gelirse gelsin baskı altında kalacaktı ve bu bize yarayacaktı. "Ben üst seviyeyim‚ farklıyım‚ eserim keserim" diyen hakemi atamanın alemi nedir anlamış değilim.

Ahahahahahahhahahahahahah :D

FenerStorm:cLink:4300110

Valla TFF´yi ziyaret ettiniz adamlar ertesi gunu cezayi caktilar.Hakikaten korkutmus olmalisiniz!!!

Yashar - 27.02.2014 23:55

Sesli güldüm
biggrin.gif

Aklıma bizim başkan tff den ayrıldıktan sonra olanlar geliyor‚

Ü.A: Y.D naabıonuz hacı A.Y gelmiş ne dio yine?
biggrin.gif

Y.D: Hacı ne olsun yaa yine aynı asarız keseriz dio bi çay verdik içti gitti
biggrin.gif

Ü.A: Parasını alsaydınız
biggrin.gif

Y.D: Yok kanka almadıkta ben ona yarın güzel bişeyler yazıcam sen rahat ol

Ü.A: Benim sülalem raad panpa

Artık gülüyorum yeminle ya valla bu yönetim yatsın kalksın bu taraftara şükretsin eğer kulüp şuan silinmekten kurtulduysa sebebi bu taraftardır başka bişey değil.

kendi baskanlari ile dalga geciyorlar ne hallere düstüler :troll:

Haydin dişi ganaryalar:D

[attachment=8224:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 304
Bersan sen misin la bu? :D

[attachment=8226:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 256
Gercekten komik olanda su. Her macta, biz aliriz veya puan kaybedebilirizden cok, bize bu hakem verildi konusuluyor Antuda. Hicbiride kalkip demiyorki, biz bu macta üstünlük kurup aliriz. Adamlar kendileride iclerinde benimsemis, rakiblere Futbolla pek üstünlük kuramadiklarini hic bir zaman.

Aytore: Bizim icin yeni TFF secim sureci basladi

bos.gif

Mesajı Gönderen: FenerStorm

Valla TFF´yi ziyaret ettiniz adamlar ertesi gunu cezayi caktilar.Hakikaten korkutmus olmalisiniz!!!

Bu adamlar recep ivedikten daha çok güldürüyor beni.:D

ok.gif
umidoo - 28.02.2014 01:30

bos.gif

benim anlamadigim ne zaman sistemle veya kurumlarla catismaya girsek bir takim taraftarlarimiz a2 ile cikalim‚ havuzdan cikalim veya ligten cekilelim der...bir nevi kustum oynamiyorum psikolojisi...eee sonra ne olacak a2 ile ciktik sampiyonlugu verdik eeee? sonra ligten cekildik kume dustuk ee sonra? seneye bank asyada ne olacak? orda da mi a2 oynayacak yoksa as kadro? sampiyon olunca super lige geri donunce ne yapacaz tekrar a2 mi?

bir oneriniz oldugunda sonrasini da yazarsaniz sevinirim....esip gurleyip yagmayan aziz baskan zihniyetinde olmayin hele hele onu cok elestirenler en azindan onun zihniyetinden uzak dursun.

[alıntı yap]

O kadar yazı yazmışlar adam noktayı koymuş :D

Bazıları gerçekten akıllı :D

[attachment=8228:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 225
ok.gif
Fenerlikral - 27.02.2014 12:16

bos.gif

Mesajı Gönderen: Armandez:cLink:1600732

Selçuk ne oynadı be....

Şu çocuğun Fenerbahçeye alınmamasında payı olan her yönetici Allahından bulsun.

abi bu adamı istemişiz.

ama bu 8jk kalecisi yere göge konamayan tolga.

gitme şikecilere. hakkımızı yiyenlere demiş.

çocugun aklını çelmiş.

zaten bu adam yüzünden 2 senedir şamp. oluyorlar

Heeeeee....Benim de halamın bıyıkları olsa amcam olurdu :D

Bu mallar biliyorlar selcugun kıymetini , bizim gerzeklere sorsan bugun satarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt