Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajı Gönderen: Ankara_Fenerbahçe

Bence Mancini bu ligdeki her teknik direktörün alt edebileceği bir teknik direktör.

Mancini´nin‚ Ersun Yanal´a göre hiçbir fazlasını görmedim.

BERSUCAN

Görmemiş olmanız İtalya ve İngiltere gibi dünyanın en zorlu liglerde şampiyonluklar yaşamış olduğu gerçeğini değiştirmiyor .

Üstteki moron yine lafı yemiş.Adam Mancinin Ersundan bir fazlasını görememiş.Evde körebe oynuyor heralde geceleri.:asd::asd::asd:

bos.gif

Kişisel fikrim Selçuk son 1.5 sezondur yatsın kalksın Melo'ya dua etsin hacca falan götürsün ne bilim her gece arasın halini hatrını sorsun.

Bence Meloyla beraber yabancı kuralınada dua etsin.Belçika liginde bile ne gencler var orta sahada Selcuk u cebinden çıkarır.Normalde sınırsız olsa Çoktan yedek kalırdı bu oyunuyla.

Bence Meloyla beraber yabancı kuralınada dua etsin.Belçika liginde bile ne gencler var orta sahada Selcuk u cebinden çıkarır.Normalde sınırsız olsa Çoktan yedek kalırdı bu oyunuyla.

Bazıları da maçı tost makinesinden izliyor... Hal böyle olunca Melo'yu Selçuk sanıyorlar... Sonrada antudan alıntı yapıp Selçuk hakkında kendi taraftarına gerzek deme gafletine kapılıyorlar.. Angutluk böyle bişey işte...

Bazıları da maçı tost makinesinde izliyor... Hal böyle olunca Melo'yu Selçuk sanıyorlar... Sonrada gelip antudan alıntı yapıp Selçuk hakkında kendi taraftarına gerzek deme gafletine kapılıyorlar.. Angutluk böyle bişey işte...

Benim anlamadıgım bi oyuncu kötü oynuyorsa ve bu uzun bir süredir devam ediyorsa sırf ismi selcuk diye methiyemi düzmek gerekiyor.Bu adam kötü oynuyor işte bunu futbolu az çok anlayan herkes biliyor.Fb liler neler demişlermiş selcuk a biz kıymetini bilmiyormusuz.Fb li tabi iyi der herıflerın orta sahası rezalet çünkü.Selcuk onlara zidane gibi geliyor.

Severim Selçuğu inşallah en kısa sürede toparlar artık kendini sorunu ne bilmiyorum hani çok defansif görev veriliyor desem arkasında çakılı ön libero oynuyor her daim, kişisel desem 1.5 sezon sürücek bi kişisel sorun olmaz heralde. Artık herneyse düzeltmesi lazım oyununu.

ok.gif
Oğuz Başar - 27.02.2014 23:09

bos.gif

Az önce Deniz Tolga Aytöre‚ federasyon için seçim sürecini başlatacağımızı‚ kendi kurullarımızı kuracağımızı‚ kuramayacaksak da bu düzen içinde bulunmayacağımızı ifade ederek yarın 15.00´da yönetim kurulu ile beraber basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.

Beklediğimiz hamle bu. Ama arkası gelmeli.

Forum ahalisinin görüşleri nelerdir ?

ok.gif
blondie - 28.02.2014 00:11

bos.gif

twittirda donen seyler.dogruysa kume dusme surecimiz basliyor

:D

ok.gif
intuition - 28.02.2014 00:23

bos.gif

blondie - O iş kolay kolay olmaz artık. Tahkim Kurulu kararını değiştirmek sıkar biraz.

:D :D Oysa bir umuttu hepp

ok.gif
gnc_gti - 27.02.2014 17:38

Ingilteredeki mac gercekten ilginc olacak. Chelsea´nin kontra ataga uygun bir kadro yapisi oldugu dusunulurse‚ bir kontra ile gol bulup‚ maci koparir ve farka goturebilir. Ama GS bir duran top ya da Drogba‚Sneijder‚ Melo gibi topcularinin bireysel kabiliyetiyle bir gol bulursa‚ Chelsea cok zor durumlara dusebilir rakibi karsisinda. Bakalim Mourinho Conte´nin yaptigi hataya dusecek mi? Kadrosunda Drogba‚ Sneijder gibi topcular olan bir takima karsi 0-0 yatmak her zaman cok risklidir - Istanbuldaki Juve macinda yaptiklari gibi iki hareketle 30 saniye icinde ipi cekebilirler

Birşeylerin farkına varmışlar sonunda

Simdi okuyacaginiz mesaj tecavüz icerir, cok ince dikkatle okumakda fayda var :D antuda yilin ayarina girer bu mesaj :D

Mesajı Gönderen: javert:cLink:4300049

Gs de cemaatçi di mi (?)

DenizEr - 28.02.2014 01:49

onlar guc kimdeyse o tarafta "semptiklik" yapiyorlar...

alitezer87 - 28.02.2014 02:21

Haklisin Abi‚ guc askerdeyken pasalara‚ hukumetteyken basbakana‚ zora dusunce Ata´ya sarilan hep bunlar.. Basbakan istesin bunlar takimi ulke ulke sehir sehir stat acilislarina kosturur sora da Ata´nin askeriyim diye gezer‚ millete de yedirirler ama..

Simdi okuyacaginiz mesaj tecavüz icerir, cok ince dikkatle okumakda fayda var :D antuda yilin ayarina girer bu mesaj :D

Gs de cemaatçi di mi (?)

Haklisin Abi‚ guc askerdeyken pasalara‚ hukumetteyken basbakana‚ zora dusunce Ata´ya sarilan hep bunlar.. Basbakan istesin bunlar takimi ulke ulke sehir sehir stat acilislarina kosturur sora da Ata´nin askeriyim diye gezer‚ millete de yedirirler ama..

Yanlış foruma yazmışım galiba... Şaka bir yanada bu asker basbakan ve saore yazısı mi antuda yazılmış

bir fenerliden?

Gs de cemaatçi di mi (?)

ciddi ciddi bir çoğumuzun bile toparlayamacağı şekilde adam yazmış. helal olsun valla.

Böylesine rastlamamıştım. :(

ok.gif
fbcsahin1907 - 27.02.2014 02:43

bos.gif

Mesajı Gönderen: Özgün Bozkurt:cLink:2781809

tamam beni meczup kabul et.

melo mu topal mı?

italya da bidon olan melo yerine

ispanya da mükemmel oynayan topal

tabiki topal

melo anca gs de oynar başka hiçbir takımda oynayamaz

ne yaparsa yapsın kart yok dokunulmazlığı var

şunu da ekleyeyim avatardaki selçuk tan sonra melo mu topal mı demen komik olmuş

Cüneyt Çakır fanatik gs lidir (amcasının kızı) net bilgidir.

okSol.gif
1 / 3

ok.gif
akıncı-fb - 25.02.2014 13:27

bos.gif

Evet interneti bir araştırsanız mevcut hakemlerin yarısından fazlasının buna yunusu Cüneyt´i dahil Fenerli yazıldığını görürsünüz ben de öyle sanıyordum Cüneyt´i ...

Algı yönetimi bu olsa gerek benim kuzenim Süleymaniye´de kadın doğum doktoru ve mesai arkadaşı Dr kız da Cüneyt Çakır´ın amca kızıymış . O kızın ağzından duymuş çok fanatik gs lidir demiş

Bense itiraz ettim yok Cüneyt fenerliymiş diyorlar dedim ama kuzenim oğlum kızın soyadı da Çakır ağzından duydum fanatik gs li olduğunu dedi.

Yani medyada oluşturulan algıya bakın bir de gerçeğe ve bu Cüneyt´in

1)2 sene önceki son maçta olmayan faulü çalıp diayı kırmızıya atmasına ‚

2)Derbilerde bizim aleyhimize hemen her maçta verdiği penaltılara

3)Son bjk maçımızda verilmeyen gollere 2 penaltıya

4)Ve gs maçında kolayca penaltı vermesine iç saha maçlarına hep bu şahsın verilmesine

5)Bruni Alves´i kupa maçında kolayca kırmızıya atmıştı

6)Meloyu sarı vermemek için 98 kez uyarıp her bileğe basmasına gülüp geçmesine

7)Ceyhun´un sarısı varken net sarılık pozisyonu 60. Dk larda es geçmesine ve hemen Mancini´nin Ceyhun´u çıkartmasına

8)Drogba´nın düdükten sonra topa vurmasına sadece gülmesine ama dia yı hemen atmasına

Ve bu adam ile gs ye karşı arenada oynayacağız .Allah oyuncularımıza sabır versin.

Gs nin arenada en etkili adamı Cüneyt´e önlem almazsak o maç zor.

----------------------------------------

neyin kafası?Amcakızı diye kodladığı torbacısı herhalde :/

Diadan-Hakan-Baltaya-sert-faul.pjpeg

I_know_that_feel_bro.jpg

" Biz Fenerbahçeyiz. İstediğimizi yaparız hatta şike bile. Ama kimse bize birşey yapamaz" ın farklı bir söylemi...

Aynen abi. Ben başbakanın atacağı adıma yoğunlaşmış durumdayım bu konuda. Müdahil olacak mı sürece yine. Olacaksa eğer hangi tarafı seçecek. Kimi seçerse seçsin seçmediğinden oy kaybedecek. Kimileri diyor ki, seçim dönemi olduğu için böyle bir şey açıklanmaz. Ama kimse düşünmüyor ki seçim döneminden önce bu veya buna yakın bir karar açıklanmazsa Trabzon hatta Kara denizin çoğundan oy kaybı olacak.

Eleman Aranıyor !!

ok.gif
Hakan Kaplan - 28.02.2014 13:36

bos.gif

Pozisyon: Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı

Aranan Nitelikler

-Üniversite Mezunu

-İnşaat Tecrübesi Olmayan

-Vizyon Sahibi

-Soyunma Odası Koridorlarının yolunu bilmeyen ve öğrenmeyecek olan

-Kavga Kültüründen uzak

-Yıkıcı değil Yapıcı

-Gerçekçi Projeler Üreten

-Bağlı bulunduğu makamın gereklerini yerine getirirken bahaneler üretmeyen

-Taraftara kendi sinir sistemin dönemselliğine göre değil her zaman olması gerektiği gibi yaklaşan ve mesafesini korumasını bilen

-Kurumsal kültürün gerekliliklerini idrak etmiş

-TV karşısında ard arda iki cümleyi Türkçeye uygun kurabilen

-Her sene bir yıldız oyuncu transfer edeceği vaadini verip sonra gazetecilerin haber yapması nedeniyle fiyatın artmasını bahane gösterip vazgeçmeyecek ve bir de üstüne tüm suçu başkalarına yüklemeyecek olan

-Spor branşlarına karışmayıp işi uzmanlarına bırakacak olan

eleman aranmaktadır...

Maaş dolgun olmasa da kulüp başkanı olarak birçok kapının açılmasını garanti altına alabilirsiniz. Dilerseniz birçok ihale alabilir işlerinizi çoğu insan fark etmeden geliştirebilirsiniz. Şirket patronuyken Ankara´da yüzünüze kapanan ya da bekleme salonunda bekletildiğiniz tüm kapılar artık sonuna kadar sizin için açılacaktır.

Aynen abi. Ben başbakanın atacağı adıma yoğunlaşmış durumdayım bu konuda. Müdahil olacak mı sürece yine. Olacaksa eğer hangi tarafı seçecek. Kimi seçerse seçsin seçmediğinden oy kaybedecek. Kimileri diyor ki, seçim dönemi olduğu için böyle bir şey açıklanmaz. Ama kimse düşünmüyor ki seçim döneminden önce bu veya buna yakın bir karar açıklanmazsa Trabzon hatta Kara denizin çoğundan oy kaybı olacak.

Oy kaybı olacaksa farklı yanlardan bakın bir de.

Öz amcam fenerbahçeli, fener küme düşürülse bile akp'den başka bir partiye vereceğini sanmıyorum. Akpye oy veren kesimin en az %90nın oyunu değiştirmeyeciğini düşünüyorum böyle bir karar çıkarsa. Amcamdan örnek verdim ama fanatik fenerli olmasına rağmen öyle birşey yapmaz :) Bunun gibi milyonlarca kişi vardır. Ama mesela erdoğana oy vermeyip de sol kesimede oy vermeyen kararsızlıkda olan birçok kişi var yaklaşık %10 gibi bir miktar bu. Bunu da düşünebilirler. Adam gslidir tslidir vey bursa eseslidir Sağ bir partiye verecktir ama kararsızsa çat diye oyunu verebilir. Yanlış mı düşünüyorum acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt