Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in Diego'yu bir tarafında sallayacağını onlar da biliyor. Hele Diego sert, presi yüksek yorumuna çok güldüm sayılı tembel topçulardan kendisi. Takım oyununa yararı yok, takımı sallamaz. Magath'ın adam edemediği topçuyu Yanal ile izlemek komik olacak.

ok.gif
kale - 21.05.2014 12:00

bos.gif

Diego Sneijder´e göre daha hareketli‚ daha sert ve pres gücü daha yüksek bir isimdir. Sneijder´in ise Diego dan üstün herhangi bir yanı yoktur. Savunma yönü‚ fizik gücü ‚ hareketliliği Diego dan düşüktür.

Bana kalırsada Diego nun dünya futbolunda Mega Star lar kervanına katılamamasının tek nedeni istikrar sorunudur.

Bize gelip işini ciddiye alır ve kendini takımın bir parçası gibi hissederse 4. yıldızı taktıran baş aktör olur.

Diegonun tek macini izlememistir Allah bilir. Diego sertmis,pres yaparmis hele fizik gucu supermis hele hele.

cingıl bels

ahahahaha şike yüzünden avrupadan ceza almış bir takım ama hala mağdurlar hala haklılar hala cumhuriyetin bekçileri peh

Sneijder'in Diego'yu bir tarafında sallayacağını onlar da biliyor. Hele Diego sert, presi yüksek yorumuna çok güldüm sayılı tembel topçulardan kendisi. Takım oyununa yararı yok, takımı sallamaz. Magath'ın adam edemediği topçuyu Yanal ile izlemek komik olacak.

aynen öyle Diego Sneijderden daha teknik dersin doğru bulmasam da mantıklı karşılarım (hani Brezilyalıya arkadaş hiç izlememiş belli ), ama Diegoya pres gücü yüksek demek hayatımda hiç Diegonun maçını izlemedim demek

Kemal - 21.05.2014 22:40

bos.gif

Es es -Sivas-bjk adam olsa‚UEFA kıpırdayamaz bile...

Ama tek başımıza mücadele ediyoruz...

siz adamdinizda niye cezaya bişey yapamadiniz ibiş.

bunların yazdıklarını okurken gerçekten gururum okşanıyor bizi Real,Barça,City,United gibi takımlarla aynı kefeye koyuyorlar lobi anlamında

zaten öyle.hatta bir keresinde bir fbli gs erkek vol.takımı şampiyonlar ligine alınınca şöyle birşey demişti.''dünyada israilden sonra en iyi lobi gsnindir''diye sanki biraz abartmış ama bizim lobimiz çok güçlü.

ulan hangi takım Türk futbolunun yüz karası lavuk hakkını aramak yüz karalığı oluyor , şike yapmak gidip her uluslararası kuruluşa şikeyi teyit ettirmek kıçına tekmeyi yemek yüz karalığı olmuyor ha s. ordan

bende fblilerin bu huyunu anlamıyorum zaten renktaş.fb hakkında onca dosya,belge,foto var ama fb masum gs hakkında tek bir mahkeme kararı yok kanıt yok ama her şampiyonluğuna imada bulunuyor fbliler.

Kemal - 21.05.2014 22:40

bos.gif

Es es -Sivas-bjk adam olsa‚UEFA kıpırdayamaz bile...

Ama tek başımıza mücadele ediyoruz...

siz adamdinizda niye cezaya bişey yapamadiniz ibiş.

bunlar uefa yı dernek sanıyordu değil mi renktaş:DD hala anlayamamışlar uefa juventusa ceza vermiş daha ne.fbyemi acıyacak.

Antu.com Cep Forumları

ahahahahhahahaha.bir de şu 2 üstteki capsi koyun şu başlığa ya.ciddi ciddi sneijder diego nun tırnağı etmez diyorlar ahahahhahaa

:confused:

Hayır kimse Hagi'den bahsetmiyor.Bir tanesi "Lincoln ile Alex'i kıyasladılar" yazmış. Mal herif; Hagi'den neden bahsetmiyorsun.

Alex sana ne kazandırdı. Hagi bize ne kazandırdı. Ama baktım da kimse Hagi'den tek kelam etmemiş.

Bizim fason transferleri kendilerince yıldız olan oyuncularıyla kıyaslıyorlar. Utanmasalar Felipe ile falan kıyaslayacaklar.

gfbmuhtar - 20.05.2014 21:13

bos.gif

diego 3 tane sneıjder eder

Ercan Durmaz - 20.05.2014 21:48

bos.gif

snejder diegonun sol ayağının baş parmağının tırnağının ucu olamaz

Mesajı Gönderen: isonilce:cLink:1618752

Manchestercity ve psg ye avrupa yasagı veremedikleri için ezikler de yırttı avrupaya gidememekten.Olayın aslı böyle olmalı

Malaga´ya ŞL nde başarı yaşatan Pellegrini.

Malaga Avrupa cezası alıyor.

Bunun üzerine Pellegrini Malaga´yı bırakıyor.

Pellegrini Manchester City´ye gidiyor.

M. City´nin hocası bir süre sonra alavere dalavere ile Gs´ye geliyor.

Manchester City ve Gs‚ Malaga ve Beşiktaş´ın aldığı sebepten ceza almıyor...

Lobiler lobiler!

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

ağzım açık okuyorum :O biz neymişiz be

Lan heralde bizim lobimiz olcak. Barça, Manu ve bilimum büyük takımların lobisi olduğu gibi.

Ya ben bu antu.com daki yazılanlara yapılan yorumları dizilere yapılan yorumlara benzetiyorum.

Hani nasıl orada hayal ürünü gerçek dışı sadece senaryodur da bazıları kendini kaptırıp "Ya nasıl olurda o oyuncu dizide ölür" falan olayına girer ya.

O misal. La bunlar gerçek dışı. Dizi senaryosu gibi. Hatta benim açımdan o kadar bile ciddi karakterler değil. Dizilerde en azından gerçeklik ihtimali var.

Bunlar bildiğin çizgi film karakteri gibi. Tamamen gerçek dışı bir hayat ürünü, yani hayal ürünü...

[attachment=10256:Antu_kafa.jpg]

:asd:

Ekli dosyalar

• Antu_kafa.webp
    Antu_kafa.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 560
ok.gif
kale - 21.05.2014 12:00

bos.gif

Diego Sneijder´e göre daha hareketli‚ daha sert ve pres gücü daha yüksek bir isimdir. Sneijder´in ise Diego dan üstün herhangi bir yanı yoktur. Savunma yönü‚ fizik gücü ‚ hareketliliği Diego dan düşüktür.

Bana kalırsada Diego nun dünya futbolunda Mega Star lar kervanına katılamamasının tek nedeni istikrar sorunudur.

Bize gelip işini ciddiye alır ve kendini takımın bir parçası gibi hissederse 4. yıldızı taktıran baş aktör olur.

Bu saydığı 3 özellikte yanlış. Yani ben arasam Diego'nun Sneijder'den üstün olduğu birkaç özellik bulurum. Bu herif bulamamış. Bak mesela Mesut'tan daha tempolu denir. Eyvallah derim de Sneijder'den daha tempolu, pres gücü daha yüksek ne demek. Sneijder'i İnter'de Cambiasso'nun yanında izlememiş tipler bunlar işte.

Dünya kupası finali, Şampiyonlar ligi, Real ve İnter'in 10 numarası olması yeterlidir heralde üstün olduğu blümlerde.

Diego bu sene şampiyonlar ligini kazanabilir ama geçen sene Furkan Özçal'ın süper ligde şampiyonluk yaşaması gibi olur. Sneijder gibi takımı sırtında taşımamıştır. Devre arasında kiralık gelen idareten oynayan biridir.

Megastarlar seviyesine çıkamamasının sebebi hırslı ve disiplinli olmamasıdır. Yoksa bana kalırsa gerekli yetenek var adamda. İstikrarla alakası yok. Çünkü tek tük maçlar hariç hiç megastar performansı sergilemedi. (her maçını izlemedikte bi kısmını izledik heral)

Fenere güç katar. Faydalı olur. Sneijder olmasa takımımıza isterdim. Ama fenerbahçe taraftarı onu Sneijder'le karşılaştırırsa bekledikleri performansın hep altında kalacaktır. Biz nasıl her gelen 10 numarayı Alex'le karşılaştırıp sırtlarına gereksiz bir yük bindirdiysek aynısı olur.

Adamların Diego hakkındakş kıstası barcelona'ya attığı gol başka bişey değil :) Sneijder'a 10 basar diyolar ya komik valla :)

diego pres yapan oyuncu diyen arkadaş sneijderin juve maçında attığı gol öncesi kendi yarı alanımıza kadar gelip topu bize kazandırıp ileri ok gibi gidip attığı golü izlese keşke ama gözlere perde iniyor işte.

bırakın şu ezik taraftar forumunda sneijder hakkında yazılanları, onlar ne derse desinler güneş balçıkla sıvanacak değil heralde, varsa komik şeyler onları paylaşın, mesela şike yandaşları konusunda ne diyorlar?

Gene sacmaladilar, ama birakiniz, kendileri de aslinda iyi bliyorlar...

O yüzden gelmesini istiyorum, cünkü Diego tembel, Diego o yüzden Juventus gibi takimda tutunamadi, Juventus onu alirken beklenti yüksek di, ama Juventus ozaman da cok ahim sahim degildi, ve ozaman bile kendisini gösteremiyordu. A Madrid de dogru isler yapmadi, Wolfsburg bosu bosuna kisin da yine kiraya vermedi, galiba hic bir mac madrid de 90 dakika full oynamadi. hemen kayboluyor.

O yüzden diyorum, adam gibi iki kanat, wesley bu ligin anasini aglatmasa, beni banlayin.

Bu saydığı 3 özellikte yanlış. Yani ben arasam Diego'nun Sneijder'den üstün olduğu birkaç özellik bulurum. Bu herif bulamamış. Bak mesela Mesut'tan daha tempolu denir. Eyvallah derim de Sneijder'den daha tempolu, pres gücü daha yüksek ne demek. Sneijder'i İnter'de Cambiasso'nun yanında izlememiş tipler bunlar işte.

Dünya kupası finali, Şampiyonlar ligi, Real ve İnter'in 10 numarası olması yeterlidir heralde üstün olduğu blümlerde.

Diego bu sene şampiyonlar ligini kazanabilir ama geçen sene Furkan Özçal'ın süper ligde şampiyonluk yaşaması gibi olur. Sneijder gibi takımı sırtında taşımamıştır. Devre arasında kiralık gelen idareten oynayan biridir.

Megastarlar seviyesine çıkamamasının sebebi hırslı ve disiplinli olmamasıdır. Yoksa bana kalırsa gerekli yetenek var adamda. İstikrarla alakası yok. Çünkü tek tük maçlar hariç hiç megastar performansı sergilemedi. (her maçını izlemedikte bi kısmını izledik heral)

Fenere güç katar. Faydalı olur. Sneijder olmasa takımımıza isterdim. Ama fenerbahçe taraftarı onu Sneijder'le karşılaştırırsa bekledikleri performansın hep altında kalacaktır. Biz nasıl her gelen 10 numarayı Alex'le karşılaştırıp sırtlarına gereksiz bir yük bindirdiysek aynısı olur.

Biz gelen 10 numara ları Alex ile değil Hagi ile kıyaslıyoruz renktaş :)

Diego eminim bunların ellerinde patlar :)

Beter olsun şikeciler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt