Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu hale bak yaw, bu antu kafası yüzünden gayet iyi oyuncu olan Diego'ya sallamaya başladık ayrıca Diego ile Sneıjder kıyas götürmez.

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk

Beyler biz yıllarca demek ki boşu boşuna kendimize Türkiye nin en büyük takımız diyoruz. Adamlar Bale'i getiriyor. Kepenkleri kapatalim :rolleyes::rolleyes:

I am the one who knocks!

Bunlardaki beyni kuşa taksak kuş ters uçar . Aa pardon bunlar zaten kuş değilmiydi ? :)

Allah'ım sana geliyorum. Ne içiyorlar bunar ?

Bob061vCAAE2XvY.jpg:large

Yok artık yani olamaz abi bu kadar :D

Bunlardaki beyni kuşa taksan kuş kendini balık sanıp denize dalar.

antu 13 yaş ve altından oluşuyor genelde.normal bunlar.en büyükleri de modlardır onlar da 15 filandır herhalde.

o kadar da değil yaw.. espri yapmıştır cidden buna inanarak yazacağını sanmıyorum..o_O inanıyor mu ki acaba?

Alex'e sorduk bunu dedi. Gelirse Diego'ya da sorarlar tabi duyacakları cevaba hazırlarsa.

[attachment=10373:BopRnXICEAAJ3fD.jpg]

Ekli dosyalar

• BopRnXICEAAJ3fD.webp
    BopRnXICEAAJ3fD.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 632

Selçuk'un sözleşmesi için yapılmış bir yorum. Birisi Kuyt'un kaç yaşında olduğunu ve ne kadar kazandığını hatırlatsın elemanlara.

ok.gif
protos78 - 13.05.2014 01:30

bos.gif

Mesajı Gönderen: M.TOKHAN:cLink:2787016

oyuncunun hangi takımı tuttuğu çok önemli değil.Ben şu aşamada bu seviyede bir oyuncuyu gs den alabileceğimize ihtimal vermiyorum. dediğim gibi selçuk gs ye gitse ben oynamak istemiyorum dese bile gs selçuğu 15 den aşağı bırakmaz.biz de o parayı vermeyiz. ha! çok istemiyorsan seni avrupaya satarız ama Fenere vermeyiz derler!kaldı ki öyle ciddi bir problem yok gs ile arasında.en son trabzon maçında bu çok net görüldü!

GSye gidip‚ Selcuk´u isteyelim diyen yok. Ama cok az bir eforla GSyi karistirmamiz mumkun‚ hatta bu adamida almamiz mumkun. Bu adama bir tane kulup bile 5-6M euro bonservis vermez. Adamin maasi 3 milyon euro‚ TRde vergisi yok. Avrupada 5-6 almasi lazimki‚ vergiden sonra ayni parayi bulabilsin. Buna o parayi kimse vermez. Yani buna 15M euroluk bonservis acayip abarti bir rakam. Zaten yillik maasi 3M euro‚ oynamak istemiyorum dediginde GSnin en baba alternatifi adami bosa cikarmak.

Bu futbolcunun bize gelmesi icin 3 ana neden var.

1. Ersun Yanal´in bizde olmasi

2. GSdeki mutsuzlugu ve TD ile sorunu

3. FBli olmasi

Bizimkilerini alttan alttan gazi verip GSden ayrilirsan‚ bizde yerin hazir seklinde bu adamla konusmasi lazim. Bu adami bu sene alamasak bile GSden kopartabiliriz‚ seneye avrupada bir takima gondersek yeter. Ne yekta bunun yaptigi isi yapar‚ nede TRdeki turk oyuncularin biri. Adamlarda zaten dogru duzgun orta saha yok‚ buda giderse iyice sorun yasarlar. Bakma TS macindaki sorun yok muhabbetini. Adam profesyonel‚ takim kaptani‚ onun icin sesini cikarmiyor. GSden baska bir alternatifi oldugunu‚ FBnin onu almak istedigini bilsin‚ iyice karistirr ortaligi. GS firsatini buldugunda bizim takimi karistirmak icin yapmadigi pislik yok‚ bizimkilerinde bu konuda aktif olup‚ yetenekli futbolcuyu bize kazandirmak icin calismasi lazim

ok.gif

bos.gif

GSye gidip‚ Selcuk´u isteyelim diyen yok. Ama cok az bir eforla GSyi karistirmamiz mumkun‚ hatta bu adamida almamiz mumkun. Bu adama bir tane kulup bile 5-6M euro bonservis vermez. Adamin maasi 3 milyon euro‚ TRde vergisi yok. Avrupada 5-6 almasi lazimki‚ vergiden sonra ayni parayi bulabilsin. Buna o parayi kimse vermez. Yani buna 15M euroluk bonservis acayip abarti bir rakam. Zaten yillik maasi 3M euro‚ oynamak istemiyorum dediginde GSnin en baba alternatifi adami bosa cikarmak.

3. FBli olmasi

Bizimkilerini alttan alttan gazi verip GSden ayrilirsan‚ bizde yerin hazir seklinde bu adamla konusmasi lazim. Bu adami bu sene alamasak bile GSden kopartabiliriz‚ seneye avrupada bir takima gondersek yeter. Ne yekta bunun yaptigi isi yapar‚ nede TRdeki turk oyuncularin biri. Adamlarda zaten dogru duzgun orta saha yok‚ buda giderse iyice sorun yasarlar. Bakma TS macindaki sorun yok muhabbetini. Adam profesyonel‚ takim kaptani‚ onun icin sesini cikarmiyor. GSden baska bir alternatifi oldugunu‚ FBnin onu almak istedigini bilsin‚ iyice karistirr ortaligi. GS firsatini buldugunda bizim takimi karistirmak icin yapmadigi pislik yok‚ bizimkilerinde bu konuda aktif olup‚ yetenekli futbolcuyu bize kazandirmak icin calismasi lazim

bunu yazan elemanı karşına alıp bi kaç sağlık testi yapacaksın.Baktın sağlıklı döverek hastanelik ediceksin.Adama sorarlar madem fenerliydi daha düşük ücrete gs de ne işi vardı ?adamlar yıllarca yoboya kuyta alexe döktüler parayı biz verince hemen muhasebeci oluveriyolar.

Beyler timsah bulsa olsa gerek. 2008de yazılmış mesajı bugün diye dalga geçmeye çalışan aciz fbliler :D

[attachment=10417:Ekran Alıntısı12n.PNG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı12n.webp
    Ekran Alıntısı12n.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 456
ok.gif

bos.gif

3. FBli olmasi

3 ana nedene bak bu düşüncenin tek nedeni Selçuk hayali.

Mesajı Gönderen: isonilce:cLink:1618752

Manchestercity ve psg ye avrupa yasagı veremedikleri için ezikler de yırttı avrupaya gidememekten.Olayın aslı böyle olmalı

Malaga´ya ŞL nde başarı yaşatan Pellegrini.

Malaga Avrupa cezası alıyor.

Bunun üzerine Pellegrini Malaga´yı bırakıyor.

Pellegrini Manchester City´ye gidiyor.

M. City´nin hocası bir süre sonra alavere dalavere ile Gs´ye geliyor.

Manchester City ve Gs‚ Malaga ve Beşiktaş´ın aldığı sebepten ceza almıyor...

Lobiler lobiler!

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

ağzım açık okuyorum :O biz neymişiz be

lobimiz olsa transferde bu kadar zorluk çekermiyiz la :D istediğimiz oyuncuyu ilk adımda alırdık keşke lobimiz olsa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt