Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler

13 korner 37 şut 2 direk = 1 gol! diye bir başlık açılmış o da komedi :D

102047_3_100222214105.jpg

:uyy::uyy::uyy::uyy::uyy:

kendi imalatım beğenirsiniz umarım:D

Edit: beğenmedim.

okula gitmemişler ezikler ya insan içine çıkacak hal kalmadı :D

bjk'nin şampiyon olduğu sezonda biz 22 korner kullanmıştık ve 3 goolümüz sayılmamıştı ! Hatta skorboardan goolümüzü seyredip elle atıldı diye goolümüz iptal olmuştu..

O maça gitmiştim, çıldırmıştım..

Bir GS'lıdan baklava kazandım :D:D:D

Zıkkım ye :D Açtığı konuya bak.

diyoruz ya çoluk çocuksunuz diye siz bizi haklı çıkarmaya devam edin ilk okul mu orta okul mu la merço ilker fatih biri de guisa yapmış zuaha :D:D

bjk'nin şampiyon olduğu sezonda biz 22 korner kullanmıştık ve 3 goolümüz sayılmamıştı ! Hatta skorboardan goolümüzü seyredip elle atıldı diye goolümüz iptal olmuştu..

O maça gitmiştim, çıldırmıştım..

Adanalıyım ve o maç Adanasporla oynanmıştı diye hatırlıyorum hatta golu de Ümit Karan atmıştı yanılmıyorsam ulan Adana :D

antunun yüzde %70'lik bölümü anlıyoruz ki 10-15 yaşında.

Adanalıyım ve o maç Adanasporla oynanmıştı diye hatırlıyorum hatta golu de Ümit Karan atmıştı yanılmıyorsam ulan Adana :D

cümleyi eksik yazdım :) bjk'nin 100. yılında adanasporla oynadığımız maç diyecektim. 2-2 bitmişti sanırım ve 3 goolümüz sayılmadı. Ondan önceki hafta da yine kendi sahamızda gençlerle oynamıştık o maçta berabere bitmişti.. Biz adanayla oynadıkta sonraki hafta bjk adana deplasmanına gitti. Maç 1-1ken bjkli yasin sülün kornerden gelen topu voleybol gibi çelmişti ama hakem penaltıyı vermemişti :)

hangi iddiayı kazanmışki baklavayı kazanmak için.Galatasaraylı olan fener şampiyon olur,kendiside olamıycaz diyemi girmişler:lol:

yok bizimki demişki bu lige anadoludan şampiyon gelmez diye o da bursa olacak lan bizi de gececek gör bak gel iddaasına girelim demiş bu da yemiş :D

Cevap: Fb taraftarının 3. denizli faciasını yaşamamak üzere alması gereken tedbirler

:asd::asd::asd:

Cevap: Fb taraftarının 3. denizli faciasını yaşamamak üzere alması gereken tedbirler

şampiyonluğu son maça bırakmazsınız, belki:D

dün gece hiç tanımadığım 1 fenerliye sırf 2 dk sevinsin die usulca sokulup bursa berabere dedim

tarih değişse de talihleri aynı ,,, biz bu filmi çok gördük rezil çocuklar :)

daha fazla daha fazla:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt