Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler

Ertuğrul Sağlam: " Bursaspor taraftarı şampiyonluk şarkıları söylemeye başlasın"...

16 takim ve hakemler bursa´yi sampiyon yapmak icin el ele verdi. Bu sartlarda sampiyon olmamak zor olurdu onlar icin....

gerzekte böyle demiş ulan 40 şut çekiyorsun birini atamadım demiyorsun da hakem diyorsun 16 takım diyorsun has. ulan

0.jpg

:asd::lol:

Hak etmediklerini hala anlayamadılarsa,

Allah yeniden aynılarını yaşatır bence.

stay with us guiza başlığı açılsın lütfen:D

Ertuğrul Sağlam: " Bursaspor taraftarı şampiyonluk şarkıları söylemeye başlasın"...

16 takim ve hakemler bursa´yi sampiyon yapmak icin el ele verdi. Bu sartlarda sampiyon olmamak zor olurdu onlar icin....

gerzekte böyle demiş ulan 40 şut çekiyorsun birini atamadım demiyorsun da hakem diyorsun 16 takım diyorsun has. ulan

:animation:

Babahaber bültenide dalga geçmiş süperdi ya Bursa şampiyon diye haberi verirken arkadan biri abi 2 2 ,2 2 diyor haberi sunan da nasıl gülüyor :D

Bİrand da Timsah kanaryayı yuttu dedi zuha

Cevap: Fb taraftarının 3. denizli faciasını yaşamamak üzere alması gereken tedbirler

Asıl haberi ben vereyim size. Lig 33 haftaya indiriliyormuş. 17. haftada oynanan maçlar 135 dakika üzerinden oynanarak son haftaya maç bırakılmayacakmış. TFF'nin düşüncesi Fenerbahçe'nin bundan sonra böyle giderse çok ezileceği, bu yüzden de 100 küsür yıllık kulübü mağdur etmek istemiyorlar.

Bursalı muhabiri izledim. Çok duygusaldı. :sad007: :)

bizim statta vinçler var burda itfaiye ama kırmızı yakışmış keşke daha fazla itfaiye olsaydı :D

Cevap: Fb taraftarının 3. denizli faciasını yaşamamak üzere alması gereken tedbirler

el radyosu alın lan.alkali pilli olanından:D

güzel topic antu kapalı olduğu için giremiyorum ben burdan takip ediyorum ezikleri:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt