Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler

sazan yaz 1907ye yolla konfeti atılsın sazanlar sahaya insin :D

196215411s.jpg

antu dan değil bobilerden :asd:

Bukalemun Olayı

Renktaşlarım;

Gözlemlediğim kadarıyla bu bukalemunlaşma ve 1´e 17 olayında Aziz Yıldırım suçlanıyor genel olarak.Ama bana göre;

Kim şampiyonluğa oynasa bizle çekişiyor arkadaş.6s´den 8jk´ye‚Bursadan Trabzona kadar kim şampiyonluğa oynuyosa hep rakibi biziz.Sizce en büyük sebep bu değilmi bu düşmanlığın?Yani güçlü olan her zaman yalnızdır ya toplumda bizim durumumuz da tam olarak bu değilmi?Fazla güçlüyüz fazla yalnızız‚fazla büyüğüz fazla kıskanılıyoruz..
yorumsuz...

az önce show tv haberlerinde seyrettim..

Maçı bağdat caddesinde alanda seyreden fenerliler bursa-bjk maçı 2-2 olduğu haberini alınca toplu halde fişek açıp beşiktaş beşiktaş diye tempo tutuyo...

İşte kimin bukalemun olduğunu birkez daha görmüş oluyoruz..

Bukalemun Olayı

Renktaşlarım;

Gözlemlediğim kadarıyla bu bukalemunlaşma ve 1´e 17 olayında Aziz Yıldırım suçlanıyor genel olarak.Ama bana göre;

Kim şampiyonluğa oynasa bizle çekişiyor arkadaş.6s´den 8jk´ye‚Bursadan Trabzona kadar kim şampiyonluğa oynuyosa hep rakibi biziz.Sizce en büyük sebep bu değilmi bu düşmanlığın?Yani güçlü olan her zaman yalnızdır ya toplumda bizim durumumuz da tam olarak bu değilmi?Fazla güçlüyüz fazla yalnızız‚fazla büyüğüz fazla kıskanılıyoruz..

:Roflol::Roflol::Roflol:

Bu arada mail alıp antu'ya üye olayım dedim, üye olma seçeneği bile aktif değil. :D

Antu'ya üye olan şifresini özel mesaj yoluyla atsın lütfen, biraz bizde bakalım. :)

Bu arada ttmail adresinizle antuya üye olabiliyorsunuz.

Bunların takım ve forumu,bu alemde en büyük eğlencedir :)

adam laf ettim sanmış. 14 türkiye kupası 17 lig şampiyonluğu 4 sene üst üste şampiyon olan ilk 3 yıldızı takan avrupada iki kupası olan şampiyonlar liginde ilk çeyrek final oynamış diğer spor braşlarında avrupa dahil bütün kupaları olan galatasaraydanmı daha büyük:asd:biz fenerlilerden daha salak bulamadığımız için onlarla uğraşıyoruz:asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt