Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler

Ankaragücü maçı sonrası tribunden düşen için neden yırttınız bir yerlerinizi o zaman düdük makarnaları o olay maç esnasında mı oldu hey Allahım devam edin siz biz çok iyiyiz böyle aferin antu :D

ne fark var ha onu kopyalamışsın ha forum linkini bari uğraştırma bizi dedim tıklayacaksında açılacak da sonra okuyup kahkalarla güleceksin de sonra kapataksın da ohoooo ezikler bununla uğraşmaz o yüzden forum linkini koy gözlerine soka soka gösterelim :D:D

Şerefsizlere bak, stadlarını kendi paralarıyla yapmışlar. Bak bak bak. Migros ortaklığında yeniden inşaa edilen, büyüyen bir tribün var. Ciro ortaklığı ile çalışan mmm migros mağazasıdır ulan!

Bu başlığı açan ve destek veren herkeze tşk...Gülmekten kırıldım ya:)

bunlar fenerli olamaz, bunlar insan olamaz :D :D ciddi ciddi itiraz edin diyolar.

Bilica sahayı kazarken, bariz kural hatası olduğu halde ahahahahhahaa koyduk mu koyduk diyen de bu salaklar değil miydi :asd:

Sansar‚ sen kimsin..

Fenerbahçe taraftarina gitsinler o yumurtalarla sabah omlet yapsinlar diyen Sansar‚ maasin kimin sayesinde ödenebiliyor saniyorsun? Sen ne hakla Fenerbahçe taraftarini böyle ti´ye alabilecegini saniyorsun?

Kus kadar beyninle bizimle alay edebilecegini mi sandin?

Ha bir de‚ mac esnasinda Bursa´dan bir haberler geliyor‚ sizinle paylasacagiz diyerek 2 dakika insanlari oyalayip sanki haberi Uganda´dan alacaklarmis gibi milyonlarca taraftara bos yere umut verip‚ yasanan hayal kirikligini belki 10 kata cikaran lick tv sorumlulari..

Sizden de bunun hesabi sorulur.

Sorulamazsa yaziklar olsun bizlere de..

Lick tv´ye artik gereken tepki verilsin kardesim‚ öyle üc yüz bes yüz dekoder iadesiyle olacak isler degil bunlar.

Nerede büyük Fenerbahçe taraftari neden bu kadar aciziz biz?
şansal cuk oturtmuş lafı :D siz futbol oynayacağınıza açın da pipinizle oynayın demiş kadar olmuş :D

ölmek istiyorum

4 yıl önce geberip gitseydim keşke.

hayat sevincim söndü kendime gelemiyorum bu 2. tokattan sonra

5 yıl falan görmiyim futbol oynanmasın oynansa da bilmiyim.

kahroluyorum
geber

ahahahah mabed diyorlar la yaktınız mabed mi kaldı ortalıkta zuha :D

ilk yorum süpermiş I WANT TO PLAY A GAME :D:D:D

İyice sapıtmışlar ersunu felan istiyolar şimdide :D

Neden maçın tekrarını istiyorlar...

Kural hatası nedir yazmamışlar...

:D

Sapıttı lan bunlar...

Hepsinin tedaviye ihtiyacı var...

Antunun merkezi neredeyse bir tane psikiyatrist gönderelim en acilinden...:D

Delirdi bunlar :)

Evet kural hatası var. Burak orta açmak istedi top kaleye gitti gol oldu. Bu kural hatasıdır :D

top durmamış tsnin golunde :D:DD:

dalga geçeriz çünkü hakediyorsunuz beni yak kendini yak formayı atkıyı yak stadı yak :D

Neden maçın tekrarını istiyorlar...

Kural hatası nedir yazmamışlar...

:D

Sapıttı lan bunlar...

Hepsinin tedaviye ihtiyacı var...

Antunun merkezi neredeyse bir tane psikiyatrist gönderelim en acilinden...:D

O gol'den önceki faulda top yerinde durmuyormus. Hareket halindeymis faul kullanilirken. ;) :asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt