Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler

Yahu 1 günde 1 yıllık güldüm İlahi Adalet İlahi Fener :D

:D ezik mi desem mal mı desem gerçek mi bunlar ya :D hala anlamadılar sorunun ne olduğunu her sene teknik adam yollayıp oyuncu alıyorlar köprüden atlasalar sorun çözülecek ama bilmiyorlar ezikler ne kadar eminlermiş şampiyonluktan onların suratlarını görmeyi çok isterdim :D:D

Antu ile ilgili böyle bir arşiv çalışması yapılması çok güzel..Saatlerce okurum ben burayı..:D

adsz553534.jpg

Ben angutların forumunu okumayı düşünüyorum ama utançlarından açamıyorlar forumlarını. :D Açıl angut açıl...

Emeklerinize sağlık, angutları buraya taşıyıp eğlenmemizi sağladınız. Fakat bunların hepsi 10 12 yaşında çocuklardan oluşuyor, yok mu bunların battal boyları? Onların yorumlarını okumak isterdim.

Çok şükür hakkettiklerini aldılar yani ....... :D

Emeklerinize sağlık, angutları buraya taşıyıp eğlenmemizi sağladınız. Fakat bunların hepsi 10 12 yaşında çocuklardan oluşuyor, yok mu bunların battal boyları? Onların yorumlarını okumak isterdim.

Merak etme renkdaş.O beyinsiz taraftar topluluğunun 30 yaşlarındaki üyelerinin IQ su 10-12 yaştaki çocuklar kadar.Bunun örneğini hergün görüyoruz

Hala rüyada gibiyim.Şampiyon biz olsak bu kadar mor olmazlardı.Olaylara bak:D

Simdi de. sampiyonu Pensilvanya yapti diyorlar. Ulan, bize boyle seyleri yakistirmanizi gectim. Ulan, Bursa ile ne isiniz var? Onlari da mi cekemiyorsunuz? 1 yilin icinde onari da pislige batmis takim olarak gormeye basladiniz. Oysaki, Besiktasla olan surtusmeleri icin cok seviyordunuz. :D

Size diyecek soz bulamiyorum. Hani, gecmiste bazi topluluklar varya, Allah tarafindan onca uyari, onca ceza verilmesine ragmen hala ders cikarmayan, tipki onlar gibisiniz.

Ben bu sezon yasanan cezadan fazlasini dusunemiyorum. Bir bakarsiniz, boyle tavirlari devam ederse daha buyuk ceza gelir. :)

Allah yakında bunların hepsini taşa çevircek.Bu kadar lanetli,cahil,öküz bir ırk olamaz arkadaş.O kadar angutlar ki,şampiyon olduklarını öğrenince hemen timsah yürüyüşü yapıp bursaya gönderme yapıyolar.Bunlar adam olmaz.Hep böyleler.Hepte Allah belalarını veriyor.İnşallah daha beter olurlar

ya bu adamlar ciddi anlamda mal ya.bunlara bakınca aklıma hep gelir, bunlar mahallenin arsız serseri mızıkçı çocukları

daumun inanılmaz istatistiği

kariyerinde sayısız kupayı

3 şampiyonluğu ( biri almanyada)

son maçta kaybetmek

evet dahi olmak gerek...

Öyle bir dahi ki ilk denizli maçında yaptığı hatanın tersini yine son maçta şampiyonluk maçında yaptı.

Sene 2006 Denizlide anelka yedek ‚

Sene 2010 trabzon maçında güiza oynuyor ve bu adam 75 dk. sahada kalıyor DAHİSİN DAUM !

sedat şu maç topiği nerede, bulursan link atsana

sedat şu maç topiği nerede, bulursan link atsana

Fenerbahçe - Trabzonspor (16 Mayıs Pazar 20:00) - Antu.com Forumları ver.19.07

özellikle anonstan sonrasını anlatacak kelime bulamıyorum :uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::Z3::Z3::Z3::Z3::msg::msg::msg::msg::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:

bu maç topiği okunur işte:D başladım 400.sayfadan:D

ilk yarı 1-1 bitti..

ikinci yarıda saldır Kanaryam al bu maçı şampiyon ol..

O KADAR..

yahu rastgele bir sayfa açtım bu çıktı oğlum keklemiş sizi la anlamış sizden bir cacık olmayacağınızı sizi avutmuş la aloooo iş yok sizde bırakın büyüklüğü önce bir radyo bulun ahahahaha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt