Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler

nerenizde o meşaleler Allah aşkına söyleyin nereye soktunuz ne oldu onca masraf :D

meşalesiz yaktınız hatta abarttınız itfaiyeler zor söndürdü ama içinide ki yangın devam etsin beter olun süt bebeleri :D

yahu rastgele bir sayfa açtım bu çıktı oğlum keklemiş sizi la anlamış sizden bir cacık olmayacağınızı sizi avutmuş la aloooo iş yok sizde bırakın büyüklüğü önce bir radyo bulun ahahahaha :D

Yok değişti o söz:

fenerbahçe mallığı ne şampiyonluk mallığı,ne de kupa mallığıdır..Onun mallığı başka bir mallıktır işte adı konamaz :f68.gif:

Arkadaşlar sağolun mesajları taşıdığınız için.Çok eğlenceli başlık.Bütün mesajları kahkahalarla okudum karnım ağrıdı artık :asd::asd:

Allah belanızı vermesin emi.Hasta hasta güldürüyonuz lan bizi:D ouashdhsdhjsfhjafdjfasdgfsadfsfafsdsd

1.5 dk oynansın demişler ya.Allahım birileri Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına gitsin söylesin bunları.Sonları iyi değil.Bu salaklar toplumada zarar vercek bu gidişle:D

Kordon'u sadece ultrAslan inletir ulan

3239.jpg

ilk yorumda arabayı yeni yıkamışta ... nasıl çamur yağdı anlamadım :D

isteyene yollasaydın, herkes aynı anda giremez ki, herkes deniyecek şimdi.. Yada değiştirirler ortada kalırsın..

Girmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt