Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

fenevin hüsranı:

XXX nickinden hangi beyinsiz gidipte antu da msj yazdı.Adamlar atmasın diye biz yazmıyoz,size ne oluyor.

Ben halen bir sifre bekliyorum. Bir türlü veren yok... Aynen LigTV'deki spikerin haykirdigi gibi haykiriyorum... "KIMSEEE YOKMUUU"?

XXX patlatmışlar yav.

yahu elinizde yokmu account falan? bare birisi cevap versin yaa..

Yok Melih abi.Patlatmışlar.

paralı maili olan varsa üye olsun bir kaç kişi dışında kimseyle paylaşmasın ben üye olucam alım başladığı zaman

Ben Fenerliahu olarak‚ bugünden itibaren inandığım bu felsefeyi bitiriyorum...

Yazıklar olsun ki; bir Denizli acısı daha yaşatan Daum´ a‚ yazıklar olsun ki; bu acıyı yıllar önce bize yaşattığını bile bile tekrar getirdiği Daum için Aziz Yıldırım´ a‚ yazıklar olsun ki; son maça kadar yatıp şampiyonluğu son maçta bize bekleten milyon euroluk transferlerimize‚ yazıklar olsun ki; bizim paralarımızla o mikrofonu eline alıp o anonsu yapıp bize statda en büyük acıyı rezil olma acısını ve 1 dakika kala‚ belki gol atabilecekken‚ maçı bırakmalarını sağlayan o kendini DJ sanan kendini bilmeze!!!

Eşime yeri gelir karşı çıkardım‚ şimdi anlıyorum ki; az bile söylemiş bu takım için!!! YAZIKLAR OLSUN!!!

:D:D

XXX nickinden hangi beyinsiz gidipte antu da msj yazdı.Adamlar atmasın diye biz yazmıyoz,size ne oluyor.

XXX patlatmışlar yav.

Arkadaşlar çok komiksiniz. Denilen kullanıcı şu an aktif ben az önce baktım. Sadece dün şifresi değiştirilmiş (Antu yada kullanıcılardan biri tarafından)

Şu anda bundan dolayı erişemiyor olabilirsiniz. Kullanıcıya sahip kişiler, yeni şifresi; 1986 olmuş.

Ama mesajlarda ismini belirtmeniz çok tuhaf olmuş, onların yapamadığını sizler yapıyordunuz az kaldı.

Hele adil, ben Uğur 'un mesajını editlemişim, üstüne gidip bir de nick adını yazıyorsun... Birazcık akıllı hareket edin yahu.

Not: Bu nick kaybolsa da sorun değil. Bir hesaptan bu kadar keyif yeterli.

bu uyelık alemdar abi ye ait yalnız

Arkadaşlar çok komiksiniz. Denilen kullanıcı şu an aktif ben az önce baktım. Sadece dün şifresi değiştirilmiş (Antu yada kullanıcılardan biri tarafından)

Şu anda bundan dolayı erişemiyor olabilirsiniz. Kullanıcıya sahip kişiler, yeni şifresi; 1986 olmuş.

Ama mesajlarda ismini belirtmeniz çok tuhaf olmuş, onların yapamadığını sizler yapıyordunuz az kaldı.

Hele adil, ben Uğur 'un mesajını editlemişim, üstüne gidip bir de nick adını yazıyorsun... Birazcık akıllı hareket edin yahu.

Ben mesajı yazdığımda Uğur'un mesajı editlenmemişdi.Nasıl olsa patlattılar diye yazdım nicki.Yoksa görseydim yazmazdım.

beyler kim şifreyi değiştirip 3. şahıslarla paylaştıysa kınıyorum onu, alemdar ibaret'e mahçup oldum burada.

Abi antuya giremeyince ihraç verdiler sandım.Bu forumdan birinin şifreyi değiştirmesi aklıma gelmezdi.Ama ayıp etmiş.Neyse artık

Abooov girip baktimda bunlar ne pis milletmis yahu. Adamlar resmen küfürleri saydiriyorlar.. yazik.. çok yazik.. terbiyesizler.

Bende bir 20 dakkaligina antuya göz atmak isterdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt