Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

bu takas yalan değil...

milito guiza takası gerçekleşiyor !

eziklerin yönetimine yakın birinden aldığım bilgi bu !

Gülizar+15 milyon sudan dinarına bu iş bitiyormuş.

Hasan doğan futbol bolümüne bir topic açsak mı acaba?

milito yerine mesela luis suarez ismini yazıp güzel bir edebiyatta döşedik mi? Kesin inanır angutçuklar? Nasıl olsa bizim forumda dolaşıp duruyorlar. İçlerinden biri kesin inanıp antuya konuyu yapıştırır. Süper eğlence çıkar...

:D:D:D

:animation:

Güzel espriydi.

Çgh bunlarla dalga geçmiş var mı izleyen :D

2 erkek 1 kız ıssız adadayken gemi sesi geldi bunlar kurtulduk diye timsah yürüyüşü yaparken kız "yanlış anonsmuş balina" dedi. :D

6 gün geçti‚ acımda en ufak bir azalma yok‚ sizde varmı? başlığı

azalma var tabikide. o akşamki kadar olması mümkün değil. zamanla dahada azalacaktır.

Aynı durumdayım...

Futbol namına hiçbirşey izlemiyorum

Bu gün kıçımın üstüne biraz daha rahat oturabiliyorum.

azalmayacak zaten.bu acı genlerimize kazındı‚çocuklarımıza bile bu acı mirası bırakıcaz ama inşallah bu acıyı unutturacak başarılar gelir

Benim uzuntuden ucuklayan dudagim iyilesiyor artik...Icimdeki aci ne zaman azalir bilemiyorum...Denizli faciasindan sonraki de neredeyse bir sonraki sampiyonluga kadar surdu...(Allah´tan azaliyor zamanla ve yeni galibiyetlerle....)

önümüzdeki sene seyretmeyecegim fenerbahceyi...birde boyle deneyeyim diyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.

hala azalma yok ama ne de olsa tecrübe var geçmiş seneden :D

ve antu yine ayaklanır :D yahu bir yerlere mail atmakla birşey olmaaaaz geçen Guisa milli takıma alınmadı diye gösteri başlatacakları haydi antu göreve diye :D

6 gün geçti‚ acımda en ufak bir azalma yok‚ sizde varmı? başlığı

azalma var tabikide. o akşamki kadar olması mümkün değil. zamanla dahada azalacaktır.

Aynı durumdayım...

Futbol namına hiçbirşey izlemiyorum

Bu gün kıçımın üstüne biraz daha rahat oturabiliyorum.

azalmayacak zaten.bu acı genlerimize kazındı‚çocuklarımıza bile bu acı mirası bırakıcaz ama inşallah bu acıyı unutturacak başarılar gelir

Benim uzuntuden ucuklayan dudagim iyilesiyor artik...Icimdeki aci ne zaman azalir bilemiyorum...Denizli faciasindan sonraki de neredeyse bir sonraki sampiyonluga kadar surdu...(Allah´tan azaliyor zamanla ve yeni galibiyetlerle....)

önümüzdeki sene seyretmeyecegim fenerbahceyi...birde boyle deneyeyim diyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.

hala azalma yok ama ne de olsa tecrübe var geçmiş seneden :D

Acıların takımı fenevbahçe. :f68.gif: :asd:

ve antu yine ayaklanır :D yahu bir yerlere mail atmakla birşey olmaaaaz geçen Guisa milli takıma alınmadı diye gösteri başlatacakları haydi antu göreve diye :D

Tepki göstere göstere gösterecek yerleri kalmadı :)

Bir defa da aynaya bakın yahu .....

Fenerbahçe Taraftarı Sokaklara Döküldü !!!

Bayern Münih'in Avrupa Şampiyonluğunu Kutlayan Fenerbahçeli Taraftarlar

İnter'in Şampiyon Olduğunu Öğrenince Büyük Bir Üzüntü Yaşayarak Evlerine

Geri Döndü... Yer Yer Taşkınlık Yapan Taraftarlar Polis'in Sert...Temasına Maruz Kaldı. (İHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt