Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

ULAN O BÜYÜK FUTBOLCU ALEX neredeydi bugün?? kaptan alex kurtarsana dünya yıldızıysan takımı. bütün maç yürüdün bittin artık sen. 27 yaşında değilsin. millet guizaya giydiriyor‚penaltı noktasının üzerinden boş kaleye alexin dağlara taşlara attığı pozisyonu kmse konuşmuyor adam taraftarı mısınız kulüp taraftarı mı

Hagi'den iyi Alex deme uçukluğu yavaş yavaş gerçeğe doğru iniyor.

Zaten Hagi ile Alex kıyaslamak, Ferrari F430 ile Doğan Slx 1.6 ie kıyaslamaktır. (Alex o kadar da kötü değil o yüzden L yerine SLX verdim ona)

Bu resimde ne kadar mal, angut, embesil bir TOPluluk olduklarını gösteriyor.

4794.jpg

Ev sahibi olamamak ile stadın elde kalması durumu arasında nasıl bir alaka kurmuş bu arkadaş gerçekten sormak isterdim.

Salaklar bizim euro 2016 için yaptırdığımızı sanıyorlarmış stadı. Yani şimdi iptal oldu sanıyorlar böyle angutlar işte.

Ayrıca angut.com da bir tane kendi transferleri stadları fln yani kendileriyle ilgili başlıkları yok. Terörist gibi(gibisi fazla aslında) bjkya bize saldırıcı başlıklar sürekli bize laf atmalar fln şaşırdım. Bu adamlar da bir sorun var ya kuyruk acısı ya da başka birşey, ama kesinlikle bir sorun var acı var acı...

Kendisi öğrensin bırakalım.

2.facia çok acı koydu hocam :D saldıracak yer arıyorlar bu acıyı 10 yıl unutamazlar:D

Acaba canlı stad inşaatı linkini versek mi kuşlara ?

ttarena.biz/kamera.htm

açın bakın kanaryalar yem var bu linkte.

Sadece tek bir soru; Biz Uefa Kupasını ve Süper Kupayı aldık bu kupalar önemsiz değersiz kupalar oldular ya hani size göre; şimdi neden bu kupaları almayı HAYAL ediyorsunuz be gerizekalılar...?

4921.jpg

Biz alınca teneke kupa oluyor.Utanmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt