Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

UEFA'yı alamazsın kardeşim.

Gördük bu sene.

1-0 a yatıp durdunuz gruplarda.

Maç bitip fenerliler sevinirken 2-3 adamın ne oluyo laaaan demeleri çok iyiydi ya!

Aga ben teker teker okuyorum sindire sindire daha maça gelmedim.. Şuanda maça 2 saat var ve 212. sayfadayım.. Az sonra kahvemi alıp geçecem oralara.. :weqweq:

Ümit Özat'a kin kusmuşlarda, ulan o adam olmasa siz Ankaragücü'nü 3-0 yenebilir miydiniz??? Ayrıca Uefa ve Süper Kupa sizin için bir uyku ilacına bakar benden tavsiye. Kadro, transfer fln uzun masraflı işler. Atın bir tane uyku hapı girin rüyalar alemine yada şampiyonlar ligi alemine alamadığınız sırasıyla önce 30 senedir alamadığın kendi ülkenin kupasıyla başla hatta dünya kupasını bile alın cumhuriyetsiniz ya. haha :D

Aga ben teker teker okuyorum sindire sindire daha maça gelmedim.. Şuanda maça 2 saat var ve 212. sayfadayım.. Az sonra kahvemi alıp geçecem oralara.. :weqweq:

hocam son dakikalar dahil ,maç bitiminden sonraki komik mesajları paylaşırmısın:D

Türkiye Kupası görmemişler daha UEFA'dan felan bahsediyorlar. :D

4987.jpg

O yüzden mi ağladınız 16 Mayıs ve 5 Mayıs'ta...?? Dandik dediğiniz kupalar yüzünden mi ağladınız??? Siz busunuz olm buuuu... Siz Avrupa'da maç yaptığınıza bir dua edin sonra kendi ülkenizin kupasını beğenmemezlik yapın.

:D :D :D

5049.jpg

Acı var mı Acı derdi...

Reha üstad...:o

Aynı o hesap soruyorum kuşlara...

acı var mı acı...:D

Maç öncesi maça 2 saat kala :haha:

ŞAMPİYONLUK MAÇI: Fenerbahçe - Trabzonspor (16 Mayıs Pazar 20:00)

yahu bu nasıl bi heycandır böyle klavyede harflere basamıyorum ellerim darbuka çalıyor resmen

İleri görüşlü bi arkadaş maç öncesinden :haha:

Çok zor maç olacak çok hissediyorum maalesef.

Allah bizi mabedimizde yatırıp ağlatmasın renkdaşlarım...

Kaleci Onur

- 3 kritik kurtarış yapsın‚ ayrıca;

- ilk yarıda 1 penaltı‚ 90. dakikada 1 penaltı olmak üzere 2 tanede penaltı kurtarsın...

- Egemen geriden koşup gelerek çizgiden top çıkarsın...

- dakika 90 +´lar durum 0-0 trabzonspor kendi sahasında top çeviriken egemen‚ kaleci onur´a geri pas versin‚ 2 oyuncumuzun presi sonucu panikleyen onur topu ayağının altında kaçırıp gol olsun...

- 5-6 haftadır Fenerbahçe´me rakip takım kalecilerini ima edip‚ sıkıntı var diyerek çamur atanların içinde en büyük sıkıntı patlasın...

- Fenerbahçe´m şampiyon olsun...

Oldu oldu çok şeyi tahmin etmiş de Egemen geriden koşup gelerek topu çizgiden çıkarsın ne demektir ya :haha: :haha:

Maç öncesi bi medyum daha :haha:

DEJAVU yasadim suan FB TV yi izlerken

Sonunda ne oldu söylemeyecegim

Suan diken diken oldu her yerim yemin ederim

Devre arasında futbolcular soyunma odasındayken bi angutun yazdğı mesaj :weqweq: :weqweq:

haydi Fener haydi Fener haydiii

gol zamanı gol zamanı şimdii

muhahahaha stoch konusunu okusanizsa angut.com da hahahahaha ölecekler adam bize gelecek diye

valla şu adamı Gs 5 e alırsa artık isyan bayrağını açarım.Bizim ihtiyacımız olan ve çok önemli bir oyuncu.İnşallah yönetim uyumuyordur.

muhahahahahaha

insallah alirizda iyice catlarlar

antu daki stoch yorumları :D

Yahu su adamlarla biz niye ilgilenmiyoruz ?

Daha iyisi varsa buyrun‚ alin alabilirseniz...

Guiza‚ Deivid‚ Bilica‚ Christian vasat ve Siradan oyuncular.

Gonder dordunu‚ al 4 adet standart ustu yabanci‚ biriside bu olsun.

Iki mactada durduramadik bu adami. Daha ne bekliyorsun? Hala ‚ yok Guiza´nin piyasasi dusmesin mis...

Yuh diyorum‚ artik piyasasi falan da kalmadi sayenizde ‚ gecen sene elinizden 3´e 5´e cikaricaktiniz.

Bulursunuz simdi 1-2 milyon vericek adam bu Guiza´ya. Cok beklersiniz. Illaki her aldiginiz adam iyi cikacak diye birsey yok ‚ birakin artik gonderin gitsin ‚ yeter be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt