Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.348
- 0
- 286
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı
antu ne demek? anti ultraslan falanmı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi ya ben sitenin adı anguttan geliyor diye biliyordum![]()
Gerizekalılar toprak kayması olur mu onu hesaplıyorlar![]()
Bende anguttan geliyor diye biliyordum, hala görüşümde değişmedi. Yarın resim koyucam. Umarım deprem olurda stadları yıkılır diye yazılar vardı angutta. Böyle insanlık dışı karaktersizler. Salak düşünmüyorki deprem sadece 10 dönüm yere özel birşey değil. Onun annesinide ablasınıda öldürebilecek birşey. Ama kuş beyin işte naparsın.
Diyelim ki oldu öyle bir facia. Allah korusun. Bunlar vallahi sevinirler. Bunlar yeryüzünde olmayan tür hastalıklı beyinler. Bunlara doğmadan önce ayarlanıyor fenerli olacakları. Yoksa böyle beyinsel sorun başka insanlarda görülmemiştir şimdiye kadar.
İşte Angutluğun bir kanıtı daha;
![]()
Arkadaş Juande Ramos'u sağ bek zannediyor.![]()
Benim bildiğim boşnakca kanka demek imiş. Ve bu sitenin kurucuları birbirlerine kanka yerine antu derlerken çıkmış sanırım.
Diyelim ki oldu öyle bir facia. Allah korusun. Bunlar vallahi sevinirler. Bunlar yeryüzünde olmayan tür hastalıklı beyinler. Bunlara doğmadan önce ayarlanıyor fenerli olacakları. Yoksa böyle beyinsel sorun başka insanlarda görülmemiştir şimdiye kadar.
Bu adam çoktan aramızdan ayrılmıştır.![]()
![]()
Radyoda alt yazı gören zavallı takım taraftarı