Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

antu ne demek? anti ultraslan falanmı ?

Hadi ya ben sitenin adı anguttan geliyor diye biliyordum:D

Bende anguttan geliyor diye biliyordum, hala görüşümde değişmedi. Yarın resim koyucam. Umarım deprem olurda stadları yıkılır diye yazılar vardı angutta. Böyle insanlık dışı karaktersizler. Salak düşünmüyorki deprem sadece 10 dönüm yere özel birşey değil. Onun annesinide ablasınıda öldürebilecek birşey. Ama kuş beyin işte naparsın.

Gerizekalılar toprak kayması olur mu onu hesaplıyorlar :rolleyes:

Gerizekalılar toprak kayması olur mu onu hesaplıyorlar :rolleyes:

Diyelim ki oldu öyle bir facia. Allah korusun. Bunlar vallahi sevinirler. Bunlar yeryüzünde olmayan tür hastalıklı beyinler. Bunlara doğmadan önce ayarlanıyor fenerli olacakları. Yoksa böyle beyinsel sorun başka insanlarda görülmemiştir şimdiye kadar.

Bu kötü günümüzde beni biraz olsun güldürebilen antu sakinlerine teşekkürlerimi sunarım.

Bende anguttan geliyor diye biliyordum, hala görüşümde değişmedi. Yarın resim koyucam. Umarım deprem olurda stadları yıkılır diye yazılar vardı angutta. Böyle insanlık dışı karaktersizler. Salak düşünmüyorki deprem sadece 10 dönüm yere özel birşey değil. Onun annesinide ablasınıda öldürebilecek birşey. Ama kuş beyin işte naparsın.

renktas bak ayip ediyosun salaklara niye küfur ediyosun ki sen simdi vallaha ya :D salakra hakaret ediyosun onalarda alinirlar f5 ile ayni kefene konulmadan

Diyelim ki oldu öyle bir facia. Allah korusun. Bunlar vallahi sevinirler. Bunlar yeryüzünde olmayan tür hastalıklı beyinler. Bunlara doğmadan önce ayarlanıyor fenerli olacakları. Yoksa böyle beyinsel sorun başka insanlarda görülmemiştir şimdiye kadar.

Sonra da gelip birbirlerini buluyorlar o da manidar :asd:

İşte Angutluğun bir kanıtı daha;

e14d5370.jpg

:asd:

Arkadaş Juande Ramos'u sağ bek zannediyor. :asd:

gece vakti kRNIM ĞRI GİRDİ GÜLMEKTEN.

Statta maç oynanırken yıkılırsa yine sevinirler. O derece. :rolleyes:

3101.jpg

Radyoda alt yazı gören zavallı takım taraftarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt