apartman yöneticisi

Geçen de yine 1 konu da senin açtığın, kameralardan bahsetmiştim. Amaç güvenlik ama işte 1-2 daire var bir de 1 yandan her şeyden şikayet eden. Apartmanın içine, ara boşluğa çöp atılması, silkeleme. Kapının açık bırakılması falan. Hatta ara boşluğa bile kamera istediler şaka gibi, o kısım tabi ki olmadı.

Her kata 1 tane 5 kamera yapıldı. Daha sonra ilk apartman içi kirlenme ve kapının açık kalması durumunda kameralara sobelenme en çok şikayet eden bu 2 daireden geldi. Evet fıkra bu kadar.

az evvel seçildiğim ve güç zehirlenmesi yaşadığım unvan. nasıl oluyor bu iş tecrübesi olanlar aktarırsa sevinirim.
tecrübelerimden faydalanmanı sağlayabilirim.
öncelikle bina yaşını alabilir miyim?
kaç katlı ve kaç daire var ?
bina da dul kadın sayısı kaç ?
bahçeli mi ? şehir merkezinde mi ?
Aidat ücretiniz ne kadar?
Binada yapılan en son ciddi tadilat neydi ve ne zaman yapıldı ?

Tebrik ederim, ilk iş İsmail kartalı da kalorifer görevlisi seçin

Apartman yöneticilerine hep gülmüşümdür.

Beni tanımana gerek yok…
Bir ilk 6 ay var eskiler Karar Defteri olmadan idare ediyordu, ondan sonrası Karar Defteri yaptırdım noterden 2 yıl da oradan, 2,5 yıl oldu. Ayın 19'unda son 1 yıllık sürem doluyor, yarın akşam ayın 16'sı için Whatsapp'dan toplantı duyurusu yapacağım. Ama şu an başka hiç kimse yapmak istemiyor, istersen gel seni yapalım.

Bir ilk 6 ay var eskiler Karar Defteri olmadan idare ediyordu, ondan sonrası Karar Defteri yaptırdım noterden 2 yıl da oradan, 2,5 yıl oldu. Ayın 19'unda son 1 yıllık sürem doluyor, yarın akşam ayın 16'sı için Whatsapp'dan toplantı duyurusu yapacağım. Ama şu an başka hiç kimse yapmak istemiyor, istersen gel seni yapalım.
Hiçbir zaman elimi taşın altına koymam

Geri
Üst Alt