- 25 Kasım 2008
- 13.637
- 12.389
- 2.168
az evvel seçildiğim ve güç zehirlenmesi yaşadığım unvan. nasıl oluyor bu iş tecrübesi olanlar aktarırsa sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aidat topla temizlikçiye temizlik yaptır. Arada defter kağıt imzalat o kadar yeter.az evvel seçildiğim ve güç zehirlenmesi yaşadığım unvan. nasıl oluyor bu iş tecrübesi olanlar aktarırsa sevinirim.
tecrübelerimden faydalanmanı sağlayabilirim.az evvel seçildiğim ve güç zehirlenmesi yaşadığım unvan. nasıl oluyor bu iş tecrübesi olanlar aktarırsa sevinirim.
Apartman yöneticilerine hep gülmüşümdür.Niye gülüyorsun kimsin sen @Batıkan Kanarya
Apartman yöneticilerine hep gülmüşümdür.
Beni tanımana gerek yok…
Bir ilk 6 ay var eskiler Karar Defteri olmadan idare ediyordu, ondan sonrası Karar Defteri yaptırdım noterden 2 yıl da oradan, 2,5 yıl oldu. Ayın 19'unda son 1 yıllık sürem doluyor, yarın akşam ayın 16'sı için Whatsapp'dan toplantı duyurusu yapacağım. Ama şu an başka hiç kimse yapmak istemiyor, istersen gel seni yapalım.Apartman yöneticilerine hep gülmüşümdür.
Beni tanımana gerek yok…
Hiçbir zaman elimi taşın altına koymamBir ilk 6 ay var eskiler Karar Defteri olmadan idare ediyordu, ondan sonrası Karar Defteri yaptırdım noterden 2 yıl da oradan, 2,5 yıl oldu. Ayın 19'unda son 1 yıllık sürem doluyor, yarın akşam ayın 16'sı için Whatsapp'dan toplantı duyurusu yapacağım. Ama şu an başka hiç kimse yapmak istemiyor, istersen gel seni yapalım.
Hadi @Recep Buruk burada yöneticilik oyunu oynuyor da, asıl senden beklemezdim.Hiçbir zaman elimi taşın altına koymam
Karikatür yasak, raporladim, perma ban atılana kadar takipteyim.