Apple’dan 2015 Yılında 64-bit Atağı Geliyor!

Bazi yorumlari gorunce beyin bedava nasil olsa deyip gecmek lazim. Birsey den memnun degilseniz ya almayin ya da marka degistirin. Aglamayi birakin..

Apple fanboylarına az bile yapıyor :) siz daha paranızı çöpe atın..

Ben iPhone'u ilk çıktığında almıştım, 3 sene kullandım.. harbi harbi kullanırken azınlıkta kaldığımız yıllar yani.. ama arkadaş 3 sene sonunda telefonumda hiç bir yeni uygulamayı kullanamaz oldum..

Android’e geçtikten sonra hiç bir uygulama böyle kullanılamaz hale gelmedi.. elimde son jenerasyon android bi telefon var ama eski jenerasyon olan da duruyor ve açmadığı uygulama yok..

Android alırsan telefonunu sen istediğin zaman değiştirirsin, apple alırsan onlar söylediği zaman :)

Neyse herkes kendini öptürerek öğrenecek, ben sabaha kadar yazsam boş :) iphone bi bok olsa ilk önce ben savunurum.. ilk 3 sene içinde ben de hayrandım, uygulamalar çöp olunca taş gibi çalışan telefonu apple'ın paşa keyfi istedi diye satıp Android’e geçmek zorunda kaldım.. iyiki de geçmişim..

Son düzenleme:
Windows 95 gibi bir işletim sistemi varken niye windows 8 kullanılır anlamak mümkün değil... Nerede o eski 64mb ramler, 16m ekran kartları...
Bırakın allasen :D

biz bosuna bir seye cöp demeyiz
ayfon kaziklarina devam ediyor
tabii buldular enayileri istedikleri gibi at kosturuyorlar

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt