Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apple fanboylarına az bile yapıyor siz daha paranızı çöpe atın..
Ben iPhone'u ilk çıktığında almıştım, 3 sene kullandım.. harbi harbi kullanırken azınlıkta kaldığımız yıllar yani.. ama arkadaş 3 sene sonunda telefonumda hiç bir yeni uygulamayı kullanamaz oldum..
Android’e geçtikten sonra hiç bir uygulama böyle kullanılamaz hale gelmedi.. elimde son jenerasyon android bi telefon var ama eski jenerasyon olan da duruyor ve açmadığı uygulama yok..
Android alırsan telefonunu sen istediğin zaman değiştirirsin, apple alırsan onlar söylediği zaman
Neyse herkes kendini öptürerek öğrenecek, ben sabaha kadar yazsam boş iphone bi bok olsa ilk önce ben savunurum.. ilk 3 sene içinde ben de hayrandım, uygulamalar çöp olunca taş gibi çalışan telefonu apple'ın paşa keyfi istedi diye satıp Android’e geçmek zorunda kaldım.. iyiki de geçmişim..
Windows 95 gibi bir işletim sistemi varken niye windows 8 kullanılır anlamak mümkün değil... Nerede o eski 64mb ramler, 16m ekran kartları...
Bırakın allasen
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.