Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.794
- 66.861
- 5.003
Mastır şefin özeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yigid demi rengo
hamburgeri bile çatal bıçakla yediler geçençatal bıcakla taco yiyor şefler![]()

Belhanda ya yazar diye düşünüyordum ben.@Can Karabacak dene bakalım la 2 yıl boyunca şiir miir, güzel söz at Nisanın instasına
koşmamış ki reis. instada boş boş dolanırken like ve yorum atmış sadece. şirin için dağları delen ferhatlar yok artık yani2 sene ciddi ciddi bir kadının peşinden koşan maldır.
praga gidip konuscam kanka ben@Can Karabacak dene bakalım la 2 yıl boyunca şiir miir, güzel söz at Nisanın instasına
Olmazsa da artık Prag'da güzel bir masaj salonu var. İsmini veririm sanapraga gidip konuscam kanka ben
cek sokaklarini adim gibi bilirim ama yine de aklimda bulunsun kankaOlmazsa da artık Prag'da güzel bir masaj salonu var. İsmini veririm sana
Soyadını martinovic olarak guncelleyelim mi
Lan @Yiğit Karagöz, o kadar toplarını yaladın milletin, Can abine bir güzellik çek Nisa ile konuştur. Cemali aradan çıkar.cek sokaklarini adim gibi bilirim ama yine de aklimda bulunsun kanka
Halledicez beklesin ben return yapana kadar biraz benim temize cikmam lazim biliyon mevzularıLan @Yiğit Karagöz, o kadar toplarını yaladın milletin, Can abine bir güzellik çek Nisa ile konuştur. Cemali aradan çıkar.