Aptal Çocuklar

1 haftadır diyetteyim. Sürekli acıkmıyorum artık dikkat etmeye başladım. Bir çok şeyi düşündüm ve reel hayatımda beni zora sokan beni belki de insanlardan uzaklaştıran şeylerden birinin kilom olduğuna karar verdim, fotoğraf çekildiğimiz zaman insanlar ipince çıkarken benim iki katı kadar kalın çıkıyor olmam psikolojisi beni buna sürükledi. Azmediyorum ve umarım birkaç ay icinde farklı bir şekilde karşınızda olacağım. Sosyal medyadada kendime tamamen çeki düzen vereceğim. Bunları neden buraya yazdım bilmiyorum ama ailemden kimseyle konuşamıyorum özellikle babamla buraya yazmak istedim. 2 eylul doğum günüm ama bu sene benim için önemi daha fazla hem Amcamsız ilk doğum günüm (kendisi de 2 eylül doğumlu) hem de yepyeni bir hayata ilk adımımın resmi günü. Amcami çok özledim bu arada.FB_IMG_1598573617524.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 haftadır diyetteyim. Sürekli acıkmıyorum artık dikkat etmeye başladım. Bir çok şeyi düşündüm ve reel hayatımda beni zora sokan beni belki de insanlardan uzaklaştıran şeylerden birinin kilom olduğuna karar verdim, fotoğraf çekildiğimiz zaman insanlar ipince çıkarken benim iki katı kadar kalın çıkıyor olmam psikolojisi beni buna sürükledi. Azmediyorum ve umarım birkaç ay icinde farklı bir şekilde karşınızda olacağım. Sosyal medyadada kendime tamamen çeki düzen vereceğim. Bunları neden buraya yazdım bilmiyorum ama ailemden kimseyle konuşamıyorum özellikle babamla buraya yazmak istedim. 2 eylul doğum günüm ama bu sene benim için önemi daha fazla hem Amcamsız ilk doğum günüm (kendisi de 2 eylül doğumlu) hem de yepyeni bir hayata ilk adımımın resmi günü. Amcami çok özledim bu arada.Ekli dosyayı görüntüle 91102

Seni sevmeyen herhangi birini gormedim daha kamki. Hem Yasin genc tas yesen yok edecek metabolizmaya sahipsindir. Bol şans dilerim :tbr:

İnstagramda ufak bir yoklama çekeyim dedim, öyle coşkulu coşkulu heey ben doğdum gibisinden değil ama ufak bir story attım. 5 dkda 45 kişi gördü ve kimse doğum günümü kutladı. Herhalde hayatta daha kötü hissettiğim başka an yoktur ya da sayilidir. Neyse.

Keşke doğmasaydım keske bu hayata gelmeseydim. Bazen cidden bunları düşünüyordum ama şimdi ciddi ciddi düşünüyorum

İnstagramda ufak bir yoklama çekeyim dedim, öyle coşkulu coşkulu heey ben doğdum gibisinden değil ama ufak bir story attım. 5 dkda 45 kişi gördü ve kimse doğum günümü kutladı. Herhalde hayatta daha kötü hissettiğim başka an yoktur ya da sayilidir. Neyse.

Keşke doğmasaydım keske bu hayata gelmeseydim. Bazen cidden bunları düşünüyordum ama şimdi ciddi ciddi düşünüyorum

iyi ki doğdun yiğit
mutlu yıllar.webp

Yok yav öyle şeyler deme

ub.mesaji

Geri
Üst Alt