Ara Transfer Dönemi Sona Erdi

Yeni katilanlarla söyle bi kadro olabilir:

-----------muslera-----------

veysel-semih-burdisso-alex

--------melo----selcuk-------

hajrovic---sneijder----emre

------------burak-------------

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ara transferde takım kimyasının bu kadar değişmesi çok iyi değil. Ama diyeceksiniz ki, "bizim kimyamız zaten bozuktu, takım yaşlanmış, yerli sayımız az ve daha da önemlisi yerli kalitemiz düşük...". Bunlara aynen katılırım.

Burada Mancini 'ye çok büyük görevler düşüyor. Bu takımı bir arada tutmak, harmanlamak, gençlerle tecrübelilerin kaynaşmasını sağlamak başarının altın anahtarı durumunda.

Bu sağlanamaz ise, alınan bu gençlere "çöp" yakıştırması yapmak için hazırda bekleyen çok insan var (bu forumda da var). O durumda takım tepetaklak gidiş ile uefa kupasına katılma mücadelesi içinde kendini bulur, yerli yabancı çekişmeleri içinde, aldığımız bu gençler de silinir giderler bizde hiçbir olumlu iz bırakmadan.

Gelen gençlerin fazla forma şansı bulabileceğini sanmıyorum. Zira Ligde kalan 15, ŞL, ZTK derken 25 civarında üst düzey maç oynayacak bu takım. Hangisinde Semih yerine Koray 'a güvenebileceğiz? Yada Selçuk yerine Umut Gündoğan 'a?

Hangilerinde Muslera, Melo, Sneijder, Drogba ve hatta Eboue gibi kemikleşmiş 11 oyunucusunu dışarıda bırakabileceğiz? (1 'ini dışarıda bırakabildiğimizde formayı yeni savunmacımız Burdisso 'ya mı, Chedjou 'ya mı, büyük umutlarla aldığımız Telles 'e mi, Hayrovic 'e mi, Ontivero 'ya mı vereceğiz?

Burdisso ve koray'in forma numaralari acep kac?

Sent from my iPhone using Tapatalk

umarim yeni transferleri tokat macinda görürüz, ama dile kolay heralde 11 tane transfer yaptik devre arasi inanilmasi güc bir olay

Macera transferler....Açıkçası hiç birinden yıldız futbolcu beklentim yok. İçlerinden bir yada iki tanesi ilk 11 e girsin yeter. Çoğunluk kiraya verilir heralde.

Neredeyse hiç biri daha önce takip ettiğimiz liglerden veya takımlardan gelmediği için iyi ya da kötü demek yanlış olur. Bir gençlik aşısı yapıldığı ve kadronun daha alternatifli hale geldiği doğru ama bu kesin tutacağı anlamına gelmiyor. İçlerinde bu sene belki de hiç forma almayacak oyuncular, belki seneye satılacak ya da kiraya gidecek oyuncular da olabilir. Ama şu 9 adamdan 2 tanesi bile tutsa gelecek yıllar adına sağlam adımlar atılmış olur..

içlerinden 3-4 tanesi bütün sezon 1 defa ya oynar ya oynamaz. 3-4 tanesi bütün sezon 3-4 defa ya oynar ya oynamaz. 3-4 tanesi ise en az 3-4 maç oynar :)

telles hariç ilk 11 oyuncusu yok..ontiveroyu bilmiyorum ama diğerleri boş transfer..

Oyuncuların hepsinin genç olması benim en memnun olduğum şey.. 25 yaş altı olmaları ve bana göre riskli bir transfer olan Burdisso'nun kiralık olması güzel birşey toplam harcanan para 19-20 M € 1 yıldız alınırdı o paraya ama belki geleceğimizi kurtardık :)

Geri
Üst Alt