Ara Transfer Dönemi Sona Erdi

Adam geldiğinden beri stoper istiyor. Oynatmazsa kendisiyle çelişir. Ve tabikide biliyoruz ki Eboue'nin performansı devam etmeyecek. Keşke etse.

Koray bosuna alinmadi, ligde idare eder rahatca bence, ayrica Hakan'da fena oynamadi bakalim yinede. Veysel'in neler yapacagi da onemli.

Peki ya Endoğan Adili?

Galatasaray'ın renklerine bağlamak istediği Endoğan Adili'nin transferi vatandaşlık engeli nedeniyle gerçekleşemedi.

peki_ya_endogan_adili_h4528.jpg

Galatasaray'ın Basel'den transfer etmek için anlaştığı Endoğan Adili'nin transferivatandaşlık engeline takıldı.

Genç oyuncu, Türk vatandaşlığı işlemleri yetişmeyince imza atamadı. İstanbul'a gelen ve bir süredir takımla idmanlara çıkan Endoğan'ın Basel'e geri dönmesi bekleniyor.

Sağlık kontrolünden geçirilip idmanlara çıkmıştı

19 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'la antrenmanlara çıkmıştı. Sağlık kontrolünden de geçirilen genç oyuncu, performansıyla teknik direktör Mancini'nin beğenisini toplamıştı.

Galatasaray, devre arası transfer döneminde tam 9 yeni futbolcuyu kadrosuna kattı.

İnsanın inanası gelmiyor....

Oyumu kötü olarak verdim. Telles dısında 18e girecek adam alamadık. belki birde veysel.

Avrupa ya gidemeyen fener bizden 10 az harcamış medya baksan biz dünyaları harcadık rakip hiç harcamadı sanar

O kadar çok oyuncu aldık ki hangi birine yorum yapsak şaşırıyoruz iyi ki Galatasaraylıyız çok şükür. Ben nedense hepsinden çok fazla umutluyum özellikle Hajrovic, Telles, Umut, ve bence benim favorim İbrahim Coşkun. Umarım hepsi tutar ama özellikle bu adamları pür dikkat izleyeceğim. Tabi bir de bana göre bunların en başında talihsiz sakatlık geçiren ve potansiyeli en yüksek olan Bruma var. O da sakatlanmasaydı tadından yenmezdi bence. Çok gençleştik genç olan yeni olan her şey iyidir bana kalırsa. Zamanla tecrübe de kazanırlar. Artık bizim ülkemizden de yıldız futbolcular çıksın çok mu şey istiyoruz ?

Forma numaraları da belli olmuş;

ewqfd.png

4 tane kalecisi olup da 1 numaralı formayı kimsenin giymediği bir takım da nadirdir herhalde. Muslera neden 1 numarayı istemeyip 25 numara alıyor enteresan. Ayrıca 33 kişilik kadroda kimsenin 9 numaralı forma giymemesi de garip. Gerçi 9 numarayı taşıyacak bir adam da yok maalesef. Drogba'yı 11 numara ile özdeşleştiği için saymazsak ne Burak ne Umut 9 numaraya layık oyuncular. Bir Hakan Şükür, Jardel, Tanju ayarında forvet lazım 9 numaranın gerçek sahibi olması için..

Adili'nin vatandaşlık işlemleri gerçekleşmemiş.Bu sebeple basel'e geri dönüyormuş.Yoksa Mancini çocuğu beğenmiş.

Sezon sonu bakacağız artık..

Yanlış mantık. Sneijder'i de 7.5 milyona almıştık. Zouma ve Salah gibi yüksek potansiyelli 2 oyuncu Chelsea'ye hemen hemen aynı bedelle geldi.

Chelsea icin verdigi o paralar normal. Sen fazla para harcadik demissin bende diyorum ki 18.5M'a alinan 9 oyuncu fazla para ise, 12M'a daha once tek bir oyuncu olan Bruma'ya vermistik. Chelsea gidip 3M'a verdigi oyuncuyu 30'a alabiliyor yoksa.

chelseanin cl kadrosu 23 kişiyd 21e indi mata ve de bruyne gidince, aldıkları oyuncular clde oynayamıyor zoumayı da st ettienede bıraktılar kiralık

bizim de 25ten 23 olacak ama aydın da sakat olduğundan oynayabilecek 22 oyuncumuz kalıyor

Çeptalk

-------------Muslera-----------

-----Semih--Burdisso--Koray---

Eboue/Hamit--Melo----Selcuk---Alex

-----Burak-------------Sneijder---

-------------Drogba------------

Bencede her zamanki gibi genel olarak kötü bir transfer dönemi geçirdik.

Anketin çok iyi tercihinin yüzde yetmişlerde olması bana göre bizim senelerdir transferlerde neden başarısız olduğumuzun göstergesidir.

Benim anlayamadığım insan hiçmi hatasının farkına varmaz.Geçen senede müthiş transfer sezonu geçirmiştik foruma göre.Şimdi bakıyorsun kadro rezalet oldu.

Kim gitsin değilde kim kalsın desek daha rahat işin içinden çıkarız deniliyor.

Oyuncular hakkında tek tek yorum yapmaya gerek yok. Çoğunu zaten izlemedik. Ama ben oyuncu analizi konusunda transfer komitesine ve teknik heyete güvenmediğim için tedirginim.

Bizim taraftara transfer olsunda ne olursa olsun.Nitelik hiç önemli değil.

Burada en önemli ayrıntı devre arasındayız ve bizim takımın hedefleri var. Bu takımın tabiki birkaç mevkide eksikleri var. Ama en önemli sıkıntısı sistem ve ilerideki oyuncuların verimsiz olmasıdır.İstenilen özelliklere sahip olmamasından dolayı sıkıntıya giriyoruz.Bizim orta sahadaki üçlüyü bırakın Bizim ligi avrupada bile sıralamada üstleri zorlar. Böyle bir orta saha varken ısrarla önceliği defansa vermek hatadır. Heleki şu ligde kime defans yapacaksın. Defansı sana yapıyorlar.

Şu transferlerle başkan ve yöneticilerimizin olaya yani hedeflere ne derece hırstan yoksun baktığını gösteriyor.

Gelen genç oyunculara kimse kötü transfer veya yetersiz transferdir diyemez. Fakat şu dönemde bizim takımın önceliği değillerdi.

Çok basit Hayro,Lucas,Salihe verilen bonservisle özellikle ligde bizi rahatlatacak bir forvet(kanat) oyuncusu alınabilirdi. İşte dediğim gibi hedefler falan kimsenin umrunda değil.

Önümüzdeki yıl yabancı sayısı düşecek. düşmese bile mevcut yabancılardan bir kısmının gönderilmesi lazım.

Muslera dünyada ilk 5 e girer. Muslera bi takımı tek başına şampiyon yapabilecek biri. Kesinlikle kalmalı. zaten Onur'dan başka türk kaleci yok.

Ben ne olursa olsun bir tane yabancı stoper olası gerektiğini düşünüyorum. Ama 3 tane de çok. Semih, Koray, Gökhan var yerli sadece. sezon sonu yerli stper şart. dany, chedjou, budrisso'nun 3'ünden ikisinin sezon sonu gideceğini, buraya iyi bir stoper alınacağını düşünüyorum

türkiyede sol bek yok. kaç yıldır, en son hakan ünsal vardı. buraya telles alındı sonunda. 4-5 yıl burada sıkıntı olmaz.

sağbek ise türkiyede hep bolca oldu. veysel, salih, hamit, sabri varda var. eboue bence oynadığı zaman dünyanın en iyi sağbeki olabiliyor. 10 üzerinden 10 luk maçlar çıkarıyor. ancak son zamanlarda çok istikrarsız. baya da yaşlandı. sezon sonu kesin gider.

ortasaha melo-selçuk 2-3 yıl daha gider. sakatlık veya cezada alternatifleri de var

Sneijder dünya yıldızı. 20 mio eurlar verilmezse gönderilmez. yerini doldurmak imkansız.

bence türkiyede forvet de yok. burakı ne kadar sevmezsek sevmeyelim. yine de en iyisi o. Drogbanın ise sezon sonu gideceğini düşünüyorum. yerine avrupadan çok üst düzey birini alacağız bence. fernando tores, edin dzeko, david villa gibi.

Geri
Üst Alt