Önümüzdeki yıl yabancı sayısı düşecek. düşmese bile mevcut yabancılardan bir kısmının gönderilmesi lazım.
Muslera dünyada ilk 5 e girer. Muslera bi takımı tek başına şampiyon yapabilecek biri. Kesinlikle kalmalı. zaten Onur'dan başka türk kaleci yok.
Ben ne olursa olsun bir tane yabancı stoper olası gerektiğini düşünüyorum. Ama 3 tane de çok. Semih, Koray, Gökhan var yerli sadece. sezon sonu yerli stper şart. dany, chedjou, budrisso'nun 3'ünden ikisinin sezon sonu gideceğini, buraya iyi bir stoper alınacağını düşünüyorum
türkiyede sol bek yok. kaç yıldır, en son hakan ünsal vardı. buraya telles alındı sonunda. 4-5 yıl burada sıkıntı olmaz.
sağbek ise türkiyede hep bolca oldu. veysel, salih, hamit, sabri varda var. eboue bence oynadığı zaman dünyanın en iyi sağbeki olabiliyor. 10 üzerinden 10 luk maçlar çıkarıyor. ancak son zamanlarda çok istikrarsız. baya da yaşlandı. sezon sonu kesin gider.
ortasaha melo-selçuk 2-3 yıl daha gider. sakatlık veya cezada alternatifleri de var
Sneijder dünya yıldızı. 20 mio eurlar verilmezse gönderilmez. yerini doldurmak imkansız.
bence türkiyede forvet de yok. burakı ne kadar sevmezsek sevmeyelim. yine de en iyisi o. Drogbanın ise sezon sonu gideceğini düşünüyorum. yerine avrupadan çok üst düzey birini alacağız bence. fernando tores, edin dzeko, david villa gibi.